מסיבת אביב

מסיבת אביב

הייתה מסיבה נפלאה ברמות השבים, ההופעות של התלמידות והתלמידים של פיפי היו מגוונת מאוד. פיפי הייתה נפלאה כתמיד, מרתקת בכל תנועה קטנה, בכל מצמוץ, תחושה של שפע ושל נתינה בלתי מוגבלת זרמו ממנה לכל מי שרוצה לקבל. תודה

היה באמת נפלא!

נהניתי מכל רגע! היתה תחושה של זרימת אנרגיות טובות במקום, ופתאום קלטתי שאני מחייכת כל הזמן..
פשוט כייף!

lydiamai

New member
אכן היה נפלא. אנרגיות טובות, זרימה,

אחלה אוכל, תזמורת מעולה - הכל הכל אחלה באחלה. רוצים עוד פעם!

קונקי1

New member
אני לא מוותרת לך יקירתי - ../images/Emo88.gif

אני רוצה לראות את הריקוד שלך אני "מתה" על השיר שבחרת ואני חייבת לראות את הביצוע שהכנת עבורו

lydiamai

New member
את מוזמנת בכל עת - לריקוד הזה

ולעוד ריקודים אחרים - עד חצי המלכות

היה נפלא

אוירה טובה ומפרגנת יופי של אביב, במיוחד כשהוא מסתיים במבול גשם

fifi ness

New member
יופי של אביב במיוחד כשהוא מסתיים

במבול גשם אוך.. אהבתי. עדיין עייפה אני אך מרוצה,זוכרת אני כמעט כל משהגיע מלאוני בשמחה והלואי שיהיה לי כח ונקיים כאלו חגיגות כמה שיותר. השבוע אהיה עמוסה בפרוייקטים שבח לאל,אך כשאתפנה מבטיחה לתעד בתמונות חוויות מן החגיגה המקסימה,בינתיים רוצה אני להודות מכל הלב, לרקדנים והרקדניות, שכדאי לי לנסות לעלות את שמותיהם פה בפורום, אני גאה בהם עשו עבודה יפה למרות שלא הצלחנו לעשות חזרה גנרלית,אתם מדהימים והרשמתם את הקהל בריקודיכם הנפלא,כל אחת ואחד עם קסמו האישי והמגוון. לאורחים והאורחות תודה על הפירגון החם,ללהקה שנגנה בצורה מרשימה תודה תודה תודה. באהבה גדולה , פיפי.

fifi ness

New member
היו לי נסיונות כושלים בשליחת שרשור

תגובות,מסמן לי כל פעם מתחת לדך במשולש צהוב שגיאת דף,וביננו אל תגלו לא קל לי לכתוב מהר ,אבל ביננו אל תגלו הה? פיפי.

רובידה

New member
פיפי יקרה- תודה לך ../images/Emo20.gif

תודה ענקית על שאת מה שאת ואיזה מזל יש לי שאני שם בשביל להנות מזה. היה לי כיף ועונג להיות חלק ממסיבת האביב המקסימה. והכי כיף להיות חלק מהמשפחה שלך, משפחה של רקדנים ורקדניות, אנשים יפים ונשים יפות מבפנים ומבחוץ, שעושים את כל ההבדל!

nagwa

New member
רובידה - כל מילה בסלע!!

כשפיפי עלתה להופיע, עם קטע הפתיחה המדהים הזה של זריקת נצנצים מהסל שלה (נראה לי שזה היה נצנצים..) וכל הקהל עלה על הכסאות מהעוצמה שלה, נפעמתי ממנה! הרגשתי את הנוכחות שלה כ"כ גדולה ושיש ביכולות שלה לשמח כל אחד, ממש הילרית... אבל אחת אמיתית. אז פיפי, גם אני רוצה להודות לך על השמחה והצחוק שאת מכניסה לחיים שלי ושלנו, על האהבה והנתינה אין קץ ועל הדוגמא האישית שאת משמשת.. מילים גבוהות, אבל עם הכוונה הכי ארצית שיש. אוהבים אותך בלי סוף!!

תגובה מאוחרת אבל מכל הלב:

האמת שלפני שהספקתי ליהנות מהריקוד - כבר נגמר.... למה קיצרתי את השיר?... היה אדיר. אנרגיות בשמים! גמני אוהב!

למעלה