מסיבות..

Ricca

New member
מסיבות..

תגידו, עוד עושים מסיבות אייטיז טובות? האם אי פעם עשו? פעם לקחו אותי ללילינבלום ובסוף ברחתי.. אולי טוב שהמקום נסגר. יש הצעות?

turrican

New member
יש הרבה..

אפילו היום יש מסיבה מצויינת של דפשמוד שחלק מהפורום יגיעו. לכל הפרטים על המקומות יש באתר שלנו (לחץ בלינק למעלה) מידע מפורט על מועדונים שמשמיעים אייטיז.

turrican

New member
בוודאי איזה שאלה

היום ניראה לי שאני אבוא. מה איתך והחייברה שלך?

adiville

New member
סופשבוע הבא

אני באה בטוח למסיבת אייטיז של הפורום ! איך אפשר להפסיד כזה דבר ?!? רק אייטיז !!! אני עוד לא יודעת איך זה יסתדר לי כי לא נראה לי שיהיה לי רכב (נו טוב, יש מוניות
) אבל אני אגיע ! יש קצת פרטים על תאריך מדויק ושעה ...?

rotem27

New member
פרטים נוספים על המסיבה

היי כולם זאת שוב רותם אז לאור בקשתכם היפה והעיקבית אני וalpha80 מתחילים לעבוד יחד והכול למענכם רבים אמרו שהם ממליצים ורוצים שהוא ינגן אצלי במסיבות והנה ביקשתם וגם קיבלתם אז ככה ביום שבת ה1.3. החל מ20:00 בערב מסיבת 80S' במועדון הפרנצ'סקה הירקון 114 פינת מאפו. ת"א כניסה: 40 ש"ח לחברים משקה שני ב50% מהמחיר. גילאים: 25 + על המוסיקה האחד והיחיד: ALPHA80 אגב גם אני כבר לחלוטין מעריצה אותו... אני רוצה לראות שם את כולכם זה ממש במיוחד בשבילכם אז אנא תגיעו בהמוניכם ותבאו להגיד לי שלום שאדא מי אתם. ביי ולהתראות בשבת הבאה רותם טלפון לבירורים: 052440450

מה המצב......

מה המצב אני מקווה שהול טוב אני רוצה שתעזור לי אני מחפש רשימה של שירים של שנות - 80 אז עם אתה או את יכוליםלשלוח לי אני ממש ישמח

rotem27

New member
מסיבה מעולה אתה מוזמן

היי כולם זאת שוב רותם אז לאור בקשתכם היפה והעיקבית אני וalpha80 מתחילים לעבוד יחד והכול למענכם רבים אמרו שהם ממליצים ורוצים שהוא ינגן אצלי במסיבות והנה ביקשתם וגם קיבלתם אז ככה ביום שבת ה1.3. החל מ20:00 בערב מסיבת 80S' במועדון הפרנצ'סקה הירקון 114 פינת מאפו. ת"א כניסה: 40 ש"ח לחברים משקה שני ב50% מהמחיר. גילאים: 25 + על המוסיקה האחד והיחיד: ALPHA80 אגב גם אני כבר לחלוטין מעריצה אותו... אני רוצה לראות שם את כולכם זה ממש במיוחד בשבילכם אז אנא תגיעו בהמוניכם ותבאו להגיד לי שלום שאדא מי אתם. ביי ולהתראות בשבת הבאה רותם טלפון לבירורים: 052440450

למעלה