מסיבות....

D gitaL

New member
מסיבות....

שמעו אניצריך מוזיקה שחורה שמתאימה למסיבות אם אתם יכולים תנו דברים שמזכירים טראנס בביט ובכלל כל שיר מקפיץ יתאים

RabidCat

New member
לומרות שהודעה ממש ממש ממש ממש ממש..

דפוקה!!! טראנס!??! ושחור?!?!? אני יתן לך משהו... שת'אמת כששמעתי אותו פעם ראשונה.. הביט בהתחלה.. חשבתי שקראו לטראק בשם של שיר ראפ.. אבל לא.. Krayzie Bone - Murda mo שיר ענק!!!

D gitaL

New member
עוד משהו?

בקשה אנשים אני צריך פלייליסט אני לא מעיק אני צבקש שכל אחד יפרסם פה שיר שניים שיהיו טובים במסיבות

קבל כמה

50 cent - in da club snoop dogg + tha eastsidaz - g'd up xzibit - multiplay ludacris - saturday dr.dre feat snoop dogg - the next episode jay-z - 03 bonnie & clayde

kref

New member
תקשיב

אני מתאר לעצמי שאתה רוצה שזה יהיה עם סאונד של טראנס בגלל האנשים שהולכים לבוא (ועם זה בגלל שאתה אוהב טראנס אז קישטע) פשוט תשים סאבלימינל (זה לא קשור לטראנס פשוט הרבה מאוהבי סאבלימינל שומעים גם טראנסים) ואולי קצת טופאק. תקשיב בקיצור תשים סאב הצל והכי פשוט עם הם רוצים לשמוע טראנסים מסריחים אז שישמעו שים טראנסים אבל תשים גם קצת אמנים שאתה אוהב!!!

rockninja

New member
ככה כותבים קישטה???

קישטה יותר הגיוני לא?... כי ע' באידיש זה צליל של E.... בכל מקרה יש לבויאקה את השיר "גואה" שהוא ראפ משולב עם טראנס. יש לשב"ק ס' את "דיגידי כיף" שהוא כנ"ל. אז הנה שני שירים טובים שהם גם ישראלים ועונים לדרישות שלך....

D gitaL

New member
אל תרד על טראנס אחי

כי שמע אין מועדוןשמשמיע שחור בסביבה מה אני צריך לעשות להסתגר בבית וחוץ מזה אני אוהב טראנס+האוס אבל שחור בעדיפות ראשונה ולא ממש התכוונתי לביט של טראנס כי זה לא נשמע ממש הגיוני התכוונתי לדברים כמו dmx - party up crooklyn caln feat. fat scoop - b faithful וכו' פשוט אני לא מכיר הרבה כאלו

kref

New member
כאלה???

Tupac - Hit Em Up M.O.P. ft. Busta Rhymes - Ante Up (Remix) Outkast- B.O.B. (Bombs Over Baghdad) Onyx f. DMX - Shut Em Down busta rhymes - Break Your Neck Dirty dmx feat. tupac - ruff ryders anthem sizzla - taking over Xzibit - X תגיד מפה מה היה טוב ועם יתחשק לי אני יביא לך עוד כמה

kref

New member
לא גל השירים מאוד דומים

תוריד את כל השירים תגיד מה טוב ומה לא ואז אני יבין בדיוק מה אתה רוצה.

mumtaz

New member
הפסקול של בלייד2?!

יש שם שילוב של אמנים של מוזיקה אלקטרונית ואמנים ממוזיקה שחורה מומלץ מקפיץ מתוך (וכבר דובר עליו רבות בפורום) cypress hill feat roni size - children of the west אבל בכלל כל האלבום ממומלץ ומעניין

mumtaz

New member
תכתוב בקאזאא...

blade 2 soundtrac או blade 2 או blade או || blade זה לא כזה קשה

D gitaL

New member
שמע ממש מעט ממה שהבאת

אני מתכוון לשירים עם סאונדים גבוהים ממה שהבאת בחרתי M.O.P. ft. Busta Rhymes - Ante Up (Remix) Xzibit - X זהו סליחה אבל זה בערך וגם ככה X לא ממש שירים עם קצב מהיר מעט מילים והרבה מוזיקה אבל בסגנון שחור

קבל עוג כמה טובים

tony toni tone feat dj quik - lets get down dj quik - down, down, down warren g feat nate dogg- regulate

למעלה