מסיבות ר"ח

מסיבות ר"ח

יש לי דודה שלמדה תרפיה בצחוק והיא מעבירה כל שבוע 3 סדנאות צחוק.. היא יודעת שאני לא מוכנה אפילו לבוא פעם אחת. הפעם במוצ"ש הזה יש לה גם, וזה יוצא ר"ח אדר. היא משגעת אותי לבוא. אני מעדיפה מסיבת ר"ח.. בד"כ בר"ח אדר יש הרבה דברים יפים.. אתן יודעות על משהו?

את בסדר?

לכי!!! לכי!!! לכי!!! את תהני מכל שניה!!! ממני שחוותה את שני צידי המתרס

את שני צידי המתרס?

זאת אומרת שאת גם מעבירה כזה דבר? מה יש להנות, אני כל פעם אומרת לה שהם צריכים אישפוז כפוי. זה נהיה מגעיל. הדבר היחיד שיצא מיזה טוב שהתינוקת שלה הקטנטונת יודעת לחקות את זה כמוה וזה מדהים.. היום היא בת שנתיים אבל בגיל שנה היא כבר עשתה את זה ואז צחקתי באמת בלי הפסקה. אני מתה עליה....... ובכלל על ילדוד`ס..

../images/Emo13.gif

העברתי כמה כאלה. וגם עברתי כמה כאלה. לא יודעת מה את ראית, אבל אישפוז כפוי? ממש לא. שנים אנו מודעים שהצחוק גורם לנו הרגשה טובה ואנו מחפשים סיבות לצחוק ע"י בדיחות, הומור, סטנד- אפ, ליצנים וכו' אבל שוכחים שהצחוק אינו קשור להומור, הצחוק תלוי רק בנו. ובאפשרותנו לצחוק ללא השפעה של גורם חיצוני. הצחוק האמיתי חייב לבוא מהבן ולא מהראש, מהלב ולא מהשכל. הצחוק מדבק. וצחוק מזויף מביא בסופו של דבר לצחוק אמיתי ומשוחרר. מחקרים הראו כי תינוק צוחק, צחוק אמיתי ומשחורר כ 400 פעם ביום.עד שאנחנו גדלים... ואז מחכנים אותנו אחרת. רבים מאתנו חיים ומתנהגים לא כפי שאנו רוצים אלה כפי שמקובל ורצוי לזולתנו. וחיים בתסכולים וקורבנות של הסביבה.

חחחחחחח

זה נשמע שציטטת את ציפי דגן במדוייק... אני צודקת? למדת אצלה? יש לכל התלמידות את המילים שלה.. דוגרי.. אני יודעת לצטט את זה בלי שהייתי שם.. שאני רואה את זה בקטן בבית שלהם זה נראה שצריך אישפוז כפוי.

דווקא

לא אצלה. במסגרת קורס תקשורת בינאישית
ונראה לי שכל מרצה חוזר המנטרה הקלישאית הזו {גם במסגרת סדנה שהוא מעביר} אבל תכל'ס, הקלישאה הזו עובדת.

אבל מעניין שזה לא אותם דברים

אלא אותם מילים, מעיין ציטוט. מאושרתתת... בסוף הייתי שם במקום ללכת לבנאדם שיקר לי.

dror39

New member
נשמע מרתק

ובאופן כללי. אנו חיים פעם אחת. איך את יכולה למנוע מעצמך לבדוק משהו שמוצע לך ואת לא יודעת כלל מה הוא? נסי ותראי.. לכי לך. ותהני.

כבר חזרתי

אני במשך תקופה ארוכה אומרת לה `לא`.. וזה לא בלי לנסות.. הספיק לי תמיד המעין הקדמה שראיתי אצלה והבנתי שאין סיכוי שאבוא.. אז אמרו לי שימי פס מה אכפת לך מאנשים.. אז אמרתי שגם אם אהיה לבד בבית בחדר סגור מתחת לפוך, לא אצחק סתם לעצמי בלי סיבה.. היום הייתי שם, היה נחמד ובסוף רקדנו.. ומי רקדה הכי יפה אם לא סבתא טליבאן.. כן.. כן סבתא שלי רוקדת הכי יפה שיכול להיות והיא מכניסה את הצעירות בכיס הקטן.. מה שמצחיק שלא מספיק לה שאל אז לאחרונה היא התחילה לקשור את המטפחת מתחת לסנטר כמו הסבתות של פעם.. ועם זה היא רקדה.. שמתי לב שכולם רקדו איתה ולא התייחסו לזה. חסר שהיא תכסה את הפנים לגמרי וזהו. בקיצר דודה שלי התלהבה שסוף סוף הסכמתי לבוא..

למעלה