מסיבות סקס

מסיבות סקס../images/Emo9.gif

טוב מה אני אגיד לכם? אם לפני שנה שנה וחצי הייתם אומרים שככה יראו החיים שלי הייתי צוחקת לכם בפנים. מדהים מה שקורה אצלי. לפני יומיים היינו אצלי בבית כמה חבר'ה: ארבע נשים ושני גברים, כשאני המבוגרת מבינהם. איכשהו הגענו לשחק אמת או חובה קודם כל זה היה מצחיק בטירוף כי אחת הבנות היא, איך נגדיר את זה בעדינות? טנק שרמן מהלך
בכל המשימות שהייתי צריכה לתת לזה שישב מולי חיפשתי מה יותר מגעיל מהמשימה הקודמת. אז נתתי לו לעשות לה מסג' בין האצבעות ברגליים ונתתי לו דקה איתה בחדר כשהמטרה שהוא יוצא מהחדר מגורה
זה היה מצחיק בטירוף, הם כ"כ נגעלו אבל זרמו יופי ולא העיזו לסרב....
בכולופן, זה המשיך והטנק כבר הייתה ממש חרמנית ומידיי פעם זרקה מעין הערונת שהיא לא מוכנה לזה ולא לזה אבל ראינו שהיא כן מעוניינת.... לא משנה, באיזה שהוא שלב היא פתאום רצתה להביא את המשחק לרמה יותר גבוהה, יעני ממש עד כדי סקס. פה אני כבר לא יכולתי יותר, כולנו התחלנו לצחוק בטירוף ופה בערך גם נגמר המשחק, כי אף אחד חוץ ממנה לא באמת רצה להגיע לזה. (יותר נכון רצו להגיע, אבל לא איתה) טוב, אחרי שניגמר המשחק ישבנו עוד כמה דקות, כשאחת הבנות ואחד הבנים פרשו לחדר השינה שלי (זו הייתה המשימה האחרונה שלהם רק שהם המשיכו מעבר לזמן המוקצב שלהם) בסוף חיפפתי אותם מהמיטה שלי ואמרתי לילה טוב לכולם. סגרתי את הדלת ונכנסתי למיטה. אחרי כמה דקות כבר הרגשתי את השינה מתחילה להתקרב כשפתאום שמעתי את הדלת נפתחת ואחד הבחורים נכנס אליי למיטה. הוא התחיל לגעת בי וללטף אותי ואני כולי לחוצה, לא התאים לי סקס איתו, הזזתי אותו כמה פעמים. בסוף הוא התייאש ויצא מהחדר. מה אני אגיד לכם? לא עברו 3 דקות, כבר הבחור השני היה אצלי במיטה כשהוא מנסה לגעת בי ואומר לי כל מיני דברים. האמת הוא לא עשה לי את זה בכלל, השני יותר (הכרות של הרבה זמן ואף פעם לא הגענו לסיטואציה כזו). טוב, הזזתי אותו ואז נכנס גם הראשון ופתאום מצאתי את עצמי עם שני גברים במיטה כשאני מנסה להעיף את הידיים שלהם, יד אחת מנסה להעיף את יד של גבר 1 ויד שניה את של גבר מס' 2. פתאום הידיים שלי היו על ה....... שלהם
אחרי עוד כמה דקות כאלו, פתאום נכנסה גם אחת הבנות למיטה. פה כבר לא יכולתי, הייתם צריכים לראות באיזה לחץ חיפפתי את כולם מהמיטה שלי
טוב, יצא גבר מס' 2 החוצה וגם הבחורה יצאה ומצאתי את עצמי עם גבר מס' 1. בהתחלה עוד התנגדתי לו כי לא התאים לי, אבל עם כל החרמנות שהייתה שם באותו ערב, כבר לא יכולתי לעצור אותו. אז מה היה לנו שם? טנק שרמן שישב ליד המחשב והקשיב לרחשי הבית
גבר מס' 2 ובחורה בחדר אחד, עושים מה שעושים
אני וגבר מס' 1 אצלי בחדר, מתחרמנים כמו שני ילדים מפגרים וזורמים בטירוף
בקיצור, היה גדול
באמת באמת באמת שאני ממליצה לכולם להתנסות בחוויות מהסוג הזה

לורן29

New member
מה זה "זורמים בטירוף"?

שכבתם בסוף? האמת, סופרנובה יקרה, זה לא נשמע לי ממש כמו מסיבת סקס... ראיתי את שורת הנושא-חשבתי אורגיה, חילופי זוגות, זיונים בהיסטריה בין משתתפים שונים, החלפות ושות'. זה נשמע אמנם שנהנית, וזה בעצם הכי חשוב. אבל מסיבת סקס...נשמע לי פחות. אבל שוב- נהנית? זה העיקר

טוב מסיבות סקס

יש לי פה כמעט כל שבוע בשבוע שעבר היו פה הרבה יותר אנשים, והייתה פה באמת מסיבת סקס, כל מי שיצא מהבית שלי באותו לילה הלך לז**ן, למצוא לו פינה בשביל זה
(אין לי כוח לפרט מה בדיוק היה פה, נשאיר לפעם אחרת) חוץ מזה, הייתה לי סיבה מספיק טובה למה לא ללכת איתו עד הסוף, אבל בפעם הבאה שהוא יהיה פה, אני מה זה טורפת אותו עכשיו אני באטרף עליו ועל אח של גבר מס' מהסיפור הקודם, ביחד

למעלה