מסיבות סילבסטר

jahnon

New member
מסיבות סילבסטר

מי הולך, לאן - לטובת האנשים שעוד לא החליטו או שאין להם לאן. ואני אנדב כמה וכמה מסיבות סילבסטר שהוזמנתי אליהן. 1. במועדון הסטוקו שבהדר יוסף. 2. בקאנטרי דקל. 3. בגני התערוכה (צביקה פיק בהופעה מעלה מעלה). 4. ברשפון. 5. מועדון הזירה.

Mנטה

New member
../images/Emo13.gif אין לכם מושג כמה אני שמחה ../images/Emo13.gif

שהשנה כל העסק כולו נמנע ממני. ברגיל אני נוהגת להישאר בבית, לראות קצת טלויזיה וללכת לישון מוקדם. אלא שהשנה כל הסופ"ש אני ביער ופשוט אשב לי ליד המדורה עם אנשים שאני אוהבת ומן הסתם לא אשים לב בכלל מה השעה. מקסימום אעקוב אחר תנועות הירח בשמיים. לא נשיקות ולא מסיבות בשבילי. אבל חיבוקים יהיו בשפע.

shellyland

New member
כרגע התכנית היא

להתחיל בגני התערוכה, ולהמשיך למסיבה ברזילאית בצ'נקי. אבל אם פלפל יבריז לי מגני התערוכה, אולי אני אלך רק למסיבה הברזילאית. ועדיין אין לי עם מי להתנשק.

jahnon

New member
נחמד

חבר שלי הוא בין המארגנים של המסיבה בגני התערוכה אמור להיות שם ממש סבבה. וכדי שלא יהיו חיכוכים, חבר אחר מארגן את המסיבה בקאנטרי דקל וגם, אמור להיות שם סבבה.

אז סגרנו. ../images/Emo25.gif

שיחפש אותי שם בחמישה-לחצות. ואם גם לך אין עם מי להתנשק, אני מוכנה להשאיל לך את גיסי. הוא שווה, החבר שלך? כי מישהי דוקא הציעה לי חבר שווה. חבר של חבר שלה.

אנחנו לא רוצים להיבלע

בהמון, וגם לא לשלם מחירים מופקעים לארוחה במסעדה, אז נלך לנו לסרט - בשבילנו זה מאורע לחלוטין לא רגיל
ואח"כ לשתות בפאב האירי. שנה טובה ומוצלחת, בלי צונאמים ופיגועים, בלי תאונות ורוע, עם המון אהבה ושלווה - לכוווולם

למעלה