מדברת מנסיון קרוב של אח וידיד טוב שחזרו וקיצרו טיול שם. חבר של אחי חזר עכשיו משנה מהודו. כולו רצוף בחוויות אישיות מלאות ועמוסות באושר פנימי . והוא לערך בגילכם.. 23.... (לצורך העיניין) מי שלא נוסע להודו על מנת "להירקב" באיזה פקינג מערה חשוכת אל. ויודע להנות מקשת הצבעים שם בלי ליפול. יכול לחזור עם תמונות לעתיד שלא ישכחו לו בחיים. הודו - מומלץ ביותר!
טיול זה דבר מאוד אישי והיעד נבחר לפעמים לא בגלל סוג ה "אטרקציות" שתמצא בו אלה לפעמים הוא נבחר בגלל סיטואציה מסויימת "שיחרור מהצבא" ולפעמים אתה מחפש את המקום הזה שאין בו מה לעשות. אחרי הצבא אתה רוצה לטוס למקום זול (כי אין לך הרבה כסף) אם אתה אוהב מסיבות טראנס אתה תרצה לטוס למקום עם מסיבות טראנס ללא חשש שהמשטרה פתאום תגיע ותפוצץ את המסיבה וכמובן אתה רוצה להחליף קצת נופים למרות שבארץ יש את הנופים הכי מדליקים בעולם למסיבות.. בתאילנד לא יצא לי להיות אבל בהחלט זה היעד הבא או ג'אמייקה ואני בטוח שיהיה לי מה לעשות פה או שם
. Cosmic Storm Cloud feat Red Pulse-External District למי שאוהב מלודיה בזריחה
הייתי במסיבות בהודו,נפאל,גרמניה,צרפת,יוון ואפילו פאקינג ניו יורק תרצה או לא בארץ יש את המסיבות הכי יפות עם האווירה הכי טובה ולא יעזור לאף אחד.. האמת אחי כנראה שאתה פשוט הולך למסיבות הלא נכונות..
לכל קניון שאתה נכנס בהודו בודקים אותך שלא הכנסת איזה פצצה.. ואנשים שם מפחדים לעלות על אוטובוסים כי יש שם מחבלים מתאבדים.. ובכלל כל הזמן נכנסים אנשים חמושים מהמדינות הסמוכות ועושים פיגועים בתוך הודו.. אתה צודק.. אבל הכי מסוכן שם זה הצ'אי אל תשאל איזה מסוכן הוא במיוחד בגואה.