מסיבות חילוף

כחילה

New member
היה לי עצוב...../images/Emo10.gif

בכל זאת להיפרד מגרעינר מדהים אחרי שנה כל-כך מיוחדת, לא קל. זרקו את כל הגרעינרים היוצאים והנכנסים למים ועוד כל מיני אנשים, רק אותי לא זרקו מהסיבה הפשוטה- אני זה שזרקתי את כולם, אז כבר לא היה מי שיזרוק אותי.. נפרדתי מכולם מכולם, אמרתי תודה בפני כל אחד ואחד, באמת שמגיע להם, אנשים מדהימים. עכשיו קצת עצוב לי, ויקח לי זמן להתרגל לגרעין החדש ולזה שהקודמים כבר לא יהיו פה יותר.. לא נורא, תמיד כשעצוב אפשר ללכת להופעה של משינה ואז הכל עובר
געמ"י עשרים וRבע- לא מוותרים על תוכנית הגרעין!!!!

היה נחמד מאוד...

למרות שלי אישית היה דיי מוזר... לא כל כך מצאתי את המקום שלי שם... למרות הכל היה נחמד לראות ולהפרד מהגרעינרים היוצאים, במיוחד אחרי כל מה שקרה אצלנו במועצה עם הגרעין השנה..... וכמובן לאחל הצלחה לגרעינרים הנכנסים.. געמ"א 3 אתם תותחים אחד אחד, עשיתם כאן עבודה מעולה!! תשמרו על קשר, תבואו לבקר, והכי חשוב בהצלחה לאן שתיפנו!!! געמ"א 4 שתהיה לכם המון המון הצלחה בשנה הקרובה, אני בטוח שבזכותכם אימפריית מטה אשר תגדל ותתעצם!! אני אוהב אותכם ומאמין בכם!!! וגם אתם, כמובן, מוזמנים תמיד למושב לימן ומשפחת ורצברגר...

היה כזה אמושנל

ת-קשיבו אני הייתי מצד אחד הכי מאושרת בעולם כי היה ממש כיף מצד שני הרכז המעאפן שלנו מרח אותי (אנחנו לא ממש חברים ..) מצד שלישי הגרעינר הכי מדהים בעולם בכלל (תקנאו תקנאו ) עזב , מצד שני חייבם לקבל את החדשים והפעורים (אך המאוד מאוד מאוד חמודים !) והמסיבה עצמה הייתה גועל כי הייתה מוזיקה של ערסים ( די ג'י בלאי ... ) והם עשו הצגה והדי גי הבלאי שם את האור עלינו אז ראינו רק את הצלליות שלהם והוא כל הזמן טעה במוזיקה , אבל היה ממש ממש מצחיק וחמוד למרות הדי ג'י הבלאי ! ( (כבר ציינתי שהדי ג'י היה בלאי????)

החילוף...

וואו היה ממש כיף אבל ממש ממש עצוב!! השנה עברה כ"כ מהר והנה ישבנו וצפינו בהצגת פרידה של געמ"י 25 (רק לפני דקה הם הגיעו)...?!?? ההצגה הייתה ממש מצחיקה. והיה מצחיק לראות את הגרעינים(25+26) זורקים ונזרקים לבריכה! אין ספק שהם יחסרו לי המון.הם היו גרעין פשוט לא מהעולם הזה-אדירים אחד אחד!! נשאר רק לאחל להם את כל ההצלחה שבעולם!! ולגעמ"י 26 (הטריים) נאחל שנה טובה ובהצלחה איתנו
אתם חמודים חח מירי רעות מגוסטה ועידו היו (שורדי געמ"י 24) -=(ג)יבורי (ע)ל (מ)טה (י)הודה 25=-

ע ד ן 101

New member
מסיבת חילוף

היה כל כך עצוב, להיפרד משבעת האנשים המופלאים האלה שהיו אצלינו בעמק שנה שלמה, ונתנו את כל מה שיש בהם.. אנשים שלמדתי מהם, אחד אחד, דברים מדהימים וראיתי בהם מודל לחיקוי ועוד כל מיני דברים, עוזבים עכשיו, מתגייסים וממשיכים בחיים שלהם, אין ספק שזה הכי קשה בעולם להיפרד. מסיבות חילוף זה עסק מסובך ביותר ואיכשהו כל שנה זה נעשה קשה יותר... בקיצור געע"ח 7, כל מה שיש לי להגיד זה תודה ענקית, על כל מה שנתתם לי בשנה הזאת, ולהשקעה שנתתם לעמק. תודה. אבל כמה כבר אפשר להיות תקועים בדיכי הזה, כי בסך הכל יש לנו גרעין חדש, ושכחתי לציין שכבר רואים עליהם שהם תותחי על! ועכשיו רק נשאר להתחיל את השנה.. אז בקיצור געע"ח 7, הייתה שנה מדהימה וגעע"ח 8, שיהיה המון בהצלחה. זהו... :\

spraizler

New member
געע"י 9 נלחמים ברשע

היה עצוב ושמח.. אין הרבה מה להגיד.. אותו דבר שהיה לכם היה גם אצלנו בערך

כחילה

New member
../images/Emo4.gif|אייקון של סולידריות|

יפעת העם איתך! שבוע הבא חוסמים כבישים לאות הזדהות עם גליל תחתון חחחחחח סתם סתם, את זה כבר לא נעשה..

דורד

New member
מישו פה היה במסיבת חילוף ארצית?

לצערי לא יצא לי... אוףףףףף כולי בדיכאונות מזה... אז כנראה שהפרידה הרשמית מהגרעינרית המושלמת שלי, הייתה בכל זאת בחמישי בלילה... כל כך רציתי לראות אותה גם הלילה... אוףףףף... בעעע... מישהו פה היה ביכון ויכול לספר איך היה?

jimi163

New member
אני הייתי, אח שלי סיים

היה נורא יפה, ירדו הרבה על הגרעין במרום גליל..חחח ובסוף יערה ואהוד מאשכול שרו לכל הגרעין הארצי היוצא שיר....היה ממש יפה ומרגש..!!

kedeman

New member
ככה נעה, את חושבת שירדו עלינו?

עלינו זה היה ברוח טובה!! על הגרעין בערבה ירדו, על מור גרין ירדו, על מטה אשר ירדו אבל אנחנו צחקנו על עצמינו - ונהנינו מכל רגע!!!!!

jimi163

New member
חחחחחח שקדםםםםםם

חחחח אני יודעת זה היה מצחיק.... איזה קטע שאתה גם פה בפורום חחח שיהיה לך בהצלחה!!

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif נחמד =)

ומשומה לא עצוב כל כך..
בטח תהיה לי הצתה מאוחרת.

מיכלצי

New member
היה סבבע

אבל חסרו לי כמה אנשים שם... וועעע אני הולכת להתגעגע לגרעין הישן!!! הם חבר'ה ממש ממשששש מעולים!! געמ"א4 שליטה!!! בהצלחה1

למעלה