מסיבונת אלכוהול

Javelin

New member
מסיבונת אלכוהול

שלום לכולם, אני מתכנן מסיבונת שבה נושא המרכזי יהיה אלכוהול, הבעיה היא שרוב החבר'ה אצלי לא ממש שותים, ישבתי וניסיתי למיין את הקוטקיילים הכי חלשים, דהיינו אורגזמה וכדומה. אמרתי וכדומה כי בערך נתקעתי שם, הבר שלי איננו איכותי כמו של אלון, יש הרבה סוגים אבל בתכלס אלכוהול ישראלי. רשימה: טקילה, וודקה, ג'ין, רום לבן, ברנדי, סקוטש (לא ישראלי glenrose, טוב אין ממש סקוטש ישראלי אחרת אולי היו קוראים לזה ישרוס ::) וסמבוקה (גם לא ישראלית), ורמוט לבן, ליקר בננה, פיסנג, קירסאו כחול, גרנדין, מיץ ליים וכדומה ויינות. אחרי שעייפתי אותכם מהרשימה הזאת, כמון שאתם רואים אין לי בעיה להכין הבעיה היא שמהדברים הללו קשה להכין משהו עם מעט אלכוהול או לחליפין משהו שאלכוהול בו לא מורגש. חשבתי על קיפרניה, אבל עכשיו כבר קייץ וכל הפירות הדר (תפוזים, לימונים וכדומה), זה כבר לא העונה, אז זה קצת בעיה. אם יש לכם רעיונות לקוקטיילים חלשים אני אשמח לשמוע (דהיינו מנה פחות או יותר). חשבתי לעשות דקירי אבל למרות שאמרו לי שאפשר להחליף קירסו בטריפל סק, זה לא ממש עובד מה גם שהצבע הכחול הורס את הגוון של המשקה. דרך אגב כמה קרח וכמה פרי שמים במנה דקירי, תגידו לי אם המתכון הזה נכון: דאקירי קפוא: 2.5 רום לבן 5. תרכיז סוכר 5. ליים 1 טריפל סק. דרך אגב אם כותשים את הקרח קודם אז הסכינים של הבלנדר שורדות ?

MEIMIS

New member
קייפיריניה/קייפירושקה/מוחיטו

זה ה-דבר לקיץ... לא חסר לימונים בתקופה הזאת

Javelin

New member
אחלה ראיתי שנתתם מתכון כאן

ובקשר לדקירי המתכון נכון, והקטע שהסכינים של הבלנדר נהרסים שהוא שובר את הקרח ? ביינתיים התחלתי להתנסות בפוס קפה (זה נחמד אבל הטעם פשוט נורא) הנה דוגמא

Javelin

New member
רוב הליקרים שלי בערך

באותו משקל סגולי (בננה, פיסנג קירסאו וכדומה), אז אילתרתי = גרנדין, פיסנג, ברנדי, אם מנערים ומוהלים במים זה עוד בסדר, אבל תכלס זה רק לראות ולהריח לא מעבר.

lior29rg

New member
יש לי פתרון מושלם בשבילך.....

תזמין את חברי הפורום ואז יהיו לך חברה ששותים והרבה...... בשבילי בוכה בוקבזה, קפואה, ותקפיא גם את הכוסות...... אם אין, גם ג'יימסון נקי יהיה בסדר.

Javelin

New member
למה לא, התנחלות כאן ועכשיו

קודם חושבים שאני בחורה, אחר כך קופצים להתנחל, מה אני ? איזה גארסון :), לא עניתם לי על השאלות לגבי הדאקירי ולגבי קוקטיילים מוחלשים. והנה עוד שאלה: תמצית שקדים למאי טאי, איפה קונים ומה זה בכלל ? תגידו אפשר לסמוך על המתכונים באתר של cocktails UK ?

למעלה