מסיבונת אלכוהול
שלום לכולם, אני מתכנן מסיבונת שבה נושא המרכזי יהיה אלכוהול, הבעיה היא שרוב החבר'ה אצלי לא ממש שותים, ישבתי וניסיתי למיין את הקוטקיילים הכי חלשים, דהיינו אורגזמה וכדומה. אמרתי וכדומה כי בערך נתקעתי שם, הבר שלי איננו איכותי כמו של אלון, יש הרבה סוגים אבל בתכלס אלכוהול ישראלי. רשימה: טקילה, וודקה, ג'ין, רום לבן, ברנדי, סקוטש (לא ישראלי glenrose, טוב אין ממש סקוטש ישראלי אחרת אולי היו קוראים לזה ישרוס :
וסמבוקה (גם לא ישראלית), ורמוט לבן, ליקר בננה, פיסנג, קירסאו כחול, גרנדין, מיץ ליים וכדומה ויינות. אחרי שעייפתי אותכם מהרשימה הזאת, כמון שאתם רואים אין לי בעיה להכין הבעיה היא שמהדברים הללו קשה להכין משהו עם מעט אלכוהול או לחליפין משהו שאלכוהול בו לא מורגש. חשבתי על קיפרניה, אבל עכשיו כבר קייץ וכל הפירות הדר (תפוזים, לימונים וכדומה), זה כבר לא העונה, אז זה קצת בעיה. אם יש לכם רעיונות לקוקטיילים חלשים אני אשמח לשמוע (דהיינו מנה פחות או יותר). חשבתי לעשות דקירי אבל למרות שאמרו לי שאפשר להחליף קירסו בטריפל סק, זה לא ממש עובד מה גם שהצבע הכחול הורס את הגוון של המשקה. דרך אגב כמה קרח וכמה פרי שמים במנה דקירי, תגידו לי אם המתכון הזה נכון: דאקירי קפוא: 2.5 רום לבן 5. תרכיז סוכר 5. ליים 1 טריפל סק. דרך אגב אם כותשים את הקרח קודם אז הסכינים של הבלנדר שורדות ?
שלום לכולם, אני מתכנן מסיבונת שבה נושא המרכזי יהיה אלכוהול, הבעיה היא שרוב החבר'ה אצלי לא ממש שותים, ישבתי וניסיתי למיין את הקוטקיילים הכי חלשים, דהיינו אורגזמה וכדומה. אמרתי וכדומה כי בערך נתקעתי שם, הבר שלי איננו איכותי כמו של אלון, יש הרבה סוגים אבל בתכלס אלכוהול ישראלי. רשימה: טקילה, וודקה, ג'ין, רום לבן, ברנדי, סקוטש (לא ישראלי glenrose, טוב אין ממש סקוטש ישראלי אחרת אולי היו קוראים לזה ישרוס :