מסיבה

• פותח הנושא Fara
  • פורסם בתאריך

Fara

New member
מסיבה

אפשר להציע לך שתיה ? הוא שאל. הוא היה גבר גבוה בן 30 שנראה טוב. הבעיה עם גברים כאלה שהם חושבים שבגלל שהם נראים טוב אז אין להם בעיה להתחיל עם כל בחורה, מה גם שהם באים בדרך כלל בזוגות עם עוד איזה "מתלמד" שיושב מהצד ומקנא בחברו שהנה עוד זיון אחד מתווסף לרשימה. לא תודה, עניתי לו, אני מחכה למישהו, הוספתי מנסה להתחמק באלגנטיות, שלדעתי רק מגבירה את היצר של הבחור, שברור לא רוצה לצאת פראייר ליד החבר. תאמיני לי שאת לא צריכה לחכות יותר, אני כאן, ענה לי הבחור שחושב את עצמו לסופרסטאר שחצן. אז מה יש לך להציע שלאחרים אין ? החלטתי שאני אשחק איתו עוד קצת עד שחברה שלי תמי תגיע, כי ממילא אם לא הוא אז גבר אחר ייגש ויציק לי. אני יגיד לך דוגרי, הוא התחיל, ובדרך כלל אלה שמתחילים בצורה כזאת לא מתוחכמים מספיק, אני המאהב הכי טוב בארץ עם הוכחות עם הוכחות ? שאלתי מנסה בכל כוחי לא לצחוק כן, את יכולה לשאול את המלצרית הבלונדינית, הוא ענה וצביע לי על מלצרית יפה שבשפת הגברים נקראת כוסית. בוא ותוכיח לי, אמרתי לו בחושניות מלוקקת אני מחכה לך בשירותים, הוא ענה ומייד הסתובב והלך לכיוון השירותים תוך כדי קריצה לחברו שחיכה לו בצד מזיל ריר. ניגשתי אל החבר שישב לבד עם שתי כוסות בירה ריקות ושאלתי אותו אם בא לו לזיין אותי, המסכן כמעט נחנק ונהיה אדום, ואז לחשתי לו באוזן שאני מחכה לו בשירותים. הלכתי לכיוון השירותים של הנשים מקווה לא להיפגש בגבר "השרמנטי" שמחכה לי. שמעתי דפיקה חלושה בדלת, פתחתי אותה וראיתי את החבר הביישן עומד בחוץ. משכתי אותו פנימה ונתתי לו נשיקה עד שלא נשאר לו אויר. הורדתי לו את החולצה, כמעט קורעת לו אותה מעליו ונגסתי לו קלות בפיטמה. ליטפתי לו את הבטן מכניסה את הלשון אל תוך הפופיק. הזין שלו עמד להתפוצץ במכנסיים. הכנתי את היד אל תוך המכנסיים שלו מרגישה איך הזין שלו עומד. אני אוהבת להרגיש זין שעומד, יש לו עוצמה שקשה לי להסביר, הדבר הפועם ביד שלי גורם לי להרטיב ולרצות אותו. פתחתי לו את הרוכסן והוצאתי לו את הזין שהיה לוהט כולו והתחלתי ללקק אותו. הוא נשען על הקיר גונח מהנאה. הכנסתי את הזין אל תוך פי עד שעטפתי את כולו. יש לי שיטה שאני יכולה לבלוע זין בשלמותו, וזה דבר שהגברים מתים עליו, וגם אני. התיישבתי על האסלה הורדתי את הנעליים שלי ואמרתי לו ללקק לי את הרגליים. זה פשוט עילאי להרגיש את הלשון שלו מלקקת את רגליי עולות במעלה הירכיים שלי אל מתחת לחצאית וחוזרות חזרה אל כפות הרגליים. הוא ליקק אותי במרץ מרטיב לי את הרגליים ואני מרטיבה את עצמי כך שהתחתון שלי היה רטוב כולו והתחלתי לאבד קצת שליטה. משכתי אותי אל עבר הכוס שלי, והוא התחיל ללקק אותי עם הלשון הארוכה שלו. בהתחלה הוא נכנס אלי עמוק, איזה הרגשה עוצמתית להרגיש את העדינות של הלשון בתוכי בעוד שהגוף שלי מקבל ויברציות של הנאה בעוצמות שלא ייאמנו. צרחתי קלות כשהוא מצץ לי את הדגדגן אבל הרגשתי שאני גומרת, תפסתי לו את הראש מקרבת אותו חזק אל הכוס, ומרגישה את העונג מתקרב ואז גמרתי. תפסתי לו את הזין הכנסתי אותו אל תוכי והוא זיין אותי. הוא היה כל כך חם שהוא גמר מיד. התלבשנו ויצאנו ביחד מהשירותים וקלטתי את "הגבר" מסתכל עלינו מהצד, נתתי לחבר נשיקה והלכתי מבלי להציץ לאחור, מחייכת.

שרותים, אספר לך מה אני שמעתי שם

פעם שירותים השתמשו לפינוי חומרים מהגוף כיום שירותים הפכו לחדרי שעשוע כך אמרה גודי בשירור רדיו ביום ששי גדיון נעשה על חדרי שרותים במועדונים מפורסמים וכיצד הם שופצו שיוכלו שם להשתעשע בזוגות היה זה טרם זמני באינטרנט, עוד הייתי ילדה טובה, לפני מספר שנים נכנסתי לשרותים בקניון, בקצה יש שרותים רחבים יותר המיועד לנכים קולות משונים נשמעו שם , לא העלתי על דעתי שאלו קולות של משגל סוער שאלתי את בסדר? קצת בדאגה , לא נענתי , נכנסתי עשיתי מה שעשיתי שהתארגנתי מול הכיור נכנסה אישה אחרת הם חשבו שאני יצאתי והחלו להשתולל שנית , האשה דיי נבהלה ששששששששש הרגעתי אותה בלי קול, זה מפה , היא חייכה לא הבנתי למה חייכה , עכשיו אני מבינה מה התרחש באותו תא מקווה שהם נהנו , ושלא הפרענו לה יותר מדי

למעלה