מסיבה....

EdEn and NiCkY

New member
מסיבה....

אולי שמעתם על זה כבר אבל... אתמול חילקו בבית ספר שלנו כל מיני פליירים של מסיבות סוכות לא לקחתי כי זה לא מעניין אותי... ואז היה לנו באחת השעות כינוס שכבתי אחרי הכינוס באתי לשואל משהו את הרכזת שלי והיא עונה לי ואז אחרי זה היא עושה לי עדן תעשי טובה תרימי את כל הפלירים אני כזה עושה אוייי פאק ואז כזה אני וחברה שלי באות לאשוף ואז אני קולטת כזה באחד הפליירים את בן שרעבי אני רצה להרים וקולטץ שיש שם גם תמונה של לירז והתאומים התחלתי להסוף את כל הפלירים האלו ובקיצר עיינתי וקראתי והבנתי שיש מסיבה נראה לי במעודן דום ובן לירז גיא ושי{התאומים} היו שם... אז מי שרוצה ללכת אני יביא לו את התאריך... אם מעדונים היו מענינים אותי הייתי אני הולכת בכיף...

האמת? לא ממש..אבל אולי אחרים ירצו

ללכת ועזרת במידע

EdEn and NiCkY

New member
אה טוב אז מי שהולך

אולי זה מצחיק ללכת למועדון עם מצלמה אבל קחו מצלמה וצלמו את בן שרררעעעביי

perrinat

New member
נכון, שמעתי את זה ברדיו../images/Emo103.gif

שבן שרעבי והתאומים יופיע בסוכות ב"דום". אז גם לירז תופיע
מגניב

דווקא היה איזה אירוע פרטי

בקרית מוצקין השבוע.. משהו דה מול.. אני לא ידעתי עליו לפני
אם אדע על משהו אעדכן

קריית מוצקין רחוק.... ../images/Emo80.gif

מה עם כל הצפתים, והחצורניקים, והקריית שמונאים, וכל גליל עליון? זהו אני מזמינה את המופע אלינו לצפת!!!

עשינו, בבתי הספר בעיר ../images/Emo80.gif

ויש תגובות מעולות... כולם בהפסקות שרים את השירים, יש פה היסטריה דיי גדולה (כמו בכל הארץ)... אבל מקווה שלא תהיה נפילה.. אני אאדכן כאן אם יהיה משהו חדש

Golden apple

New member
אצלנו בביה"ס יש קטע כזה

להשים את כול שירי "כוכב נולד" אבל בביצוע המקורי שלהם
זה מזה לא מובן..ומעצבן
(תחשבו זה שאחראי למוזיקה הוא זקן בן90 שלא רוצה לצאת לפנסיה..או למות )

שלא תדעי מה שמו אצלינו היום...

אצלינו אף פעם לא שמים שירים...אבל היום באמצע השיעור פתאום שמעו במערכת ה*קריזה* חחחחחחח "תלמידים יקרים..ביום ראשון תציין מדינת ישראל 30 יום למלחמת יום הכיפורים......." ואז התחילו לעשות הרצאה שלמה וכולנו נקרעים מצחוק....חחחח...יעני שבאמצע שיעור מעבירים לנו "שיעור היסטוריה" בכריזה....חחחחחחח... ואז שמו שירי יום כיפור
חחחחח אז עדיף את מה ששומעי ם אצלכם...חחחחחחחח

Golden apple

New member
חחחחח

אני בן
ואני מעדיף שיעור הסטוריה בכריזה (אולי ככה אני אשפר נכשלים) מאשר את הביצוע של בועז שרעבי ל"פמלה" (הוא ממש שר כמו מסומם) או את שיר המזלות הזה, שאין לי מושג מי שר אותו במקור.. הזקן הזה ממש עשה עבודת תחקיר..

סתם לידע כללי ../images/Emo13.gif

שר את השיר המקורי ירון חדד (הכל נשאר אצל התמנים
) בקדם ארווויזיון..אם אני לא טועה..בשנת 1993 כשדפנה דקל זכתה..אבל אל תתפוס אותי במילה חח

למעלה