מסיבה

Prince Yoni

New member
מסיבה../images/Emo65.gif

כפי שאמרו יש מסיבה ביום ראשון בטכני.. משהו חזק סקאזי ענינים.. אמרו לכם אולי איפה בדיוק?

dogli3

New member
בלה בלה

קודם כל, לא בטוח שיהיה מעבר להופעה (הדיסקו וכל זה) ואם כן, אז במגרש המסדרים. ההופעה שצריכה להיות תתקיים בשעה 5 (אאל"ט) אחרי ארוחת הערב במגרש הספורט.

Flash Button

New member
אגב הופעות

יוני, בדוק אם ברמת העיקרון אפשר להכניס הופעה חיצונית לקולנוע/מגרש כדורגל בחינם.

Prince Yoni

New member
שירה,ליאת,בליתי../images/Emo26.gif

אם תוכל/י לברר ולתת פה תשובה אני אשמח.

2המדריך

New member
תשובה

אז ככה. כדי להכניס הופעה חיצונית לבסיס יש לפנות לסגנית האדמינסטריטיבית רס"ן שלי ברנדס (מהמפקדה) ולדבר איתה דרך המק"ס (פשוט לבקש שיחה). ברמת העקרון יש צורך להוציא הוראת מנהלה (מעיין רשימת מה כל אחד צריך לעשות). אך אין שום מניעה באופן עקרוני, לדעתי כל יוזמה תתקבל בברכה.

Flash Button

New member
אני אגיד לך למה אני שואל

כי רציתי להביא מופע של להקה צעירה..כלומר, מופע מוזיקלי - מופע רוק שכזה, שיהיה באמת נחמד עם מוזיקה שאוהבים וחומר מקורי. כמו המופע של להקת חיל האוויר שהיה, אלו שניגנו על קלידים, תופים, גיטרה, וזה [שהיה שנה שעברה במגרש כדורגל]. משהו כזה :) יש הרי לבסיס ציוד הגברה..

2המדריך

New member
מעולה

אז פשוט תיגש למק"ס שלך ביום ראשון ותבקש שיחה עם שלי (אל תבקש מהמק"ס לדבר איתה כי זה סתם טלפון שבור) תסביר לה את כל הפרטים, ומה דרוש. תבקש מהמק"ס\ית שיעזרו בנושא כי בלי לחץ דברים לא זזים ככה שאם המק"ס יעזור וילחץ על מי שצריך יש סיכוי שדברים יזוזו מהר יותר. ד"א זה לא פעם ראשונה ששוחרים מרימים הופעה\מסיבה לעצמם גם ברמת השכבה. בהצלחה! וכל הכבוד על היוזמה!

תשובה לסבטה

בהחלט לא
אני רוצה להבהיר שמסיבת תחילת השנה לא קשורה באופן כלשהו למועצת התלמידים, והיא יוזמה של בית הספר ומערך החינוך החברתי בלבד. המסיבות הבאות יהיו פרוייקט שיורם באופן בלעדי על ידי מועצת התלמידי בתקציב עצמאי (שייתרם על ידי כל תלמיד, כנהוג בכל שנה) ומכאן שההטבות יהיו בהתאם. אתם יכולים לסמוך השנה על חברי המועצה שיעשו כל שביכולתם כדי להבטיח תנאים והבטות במסיבות, שיהיו מוצלחות מתמיד.

למעלה