מסיבה ראשונה

spontaneus

New member
מסיבה ראשונה

יש לי ידידה (שאף פעם לא שומעת טרנס רק מטאל וכו') ורוצה ללכת למסיבה לראות מה הולך שם. לדעתי מסיבה ראשונה צריכה להיות פולאון ולא דארק או פינית או פרוג. דעתכם?

The Wonderboy

New member
או פינית או דארק ללא ספק ..

וחשוב שהמסיבה תהיה איכותית סלקטיבית וסגורה, בלי כל הפושעים למינהם כדי שהיא לא תבהל מהסצינה .

spontaneus

New member
יש ליין

moonsoon. ליין איכותי אנשים יפים משחקים אותה שנטי. דיי פולאוניסטי. ערס 1 אין שם.

תלוי בראש של האישה.

אם היא עם ראש פתוח ורוצה לראות רחבה שהיא כמו קרקס קח אותה לרחבה הפינית. אם היא עדיין צריכה להתפח לכל הסגנון אז סעו למסיבת דארק. אבל באופן כללי אין על רחבות פיניות...

Palombini

New member
לאיפה שהזרימה לוקחת אותכם לשם תילכו

חוץ מי זה מה אתה אוהב לשמוע? זה מה שיהיה לך כיף לרקוד איתו במסיבה. אם אתה הולך בשביל האנשים ואתה רוצה משהו עם אנשים על הכייף כייפאק מצחיקים ביזאריים מוזרים אווירה טובה עם מוזיקה מצויינת... תנסה ללכת למסיבה פינית טובה (לא כל המסיבות הפיניות טובות לכן תבדוק טוב לפני שאתה הולך, תתפלא או לא אבל גם למסיבות פיניות הישמעאל'ס מאפיה טראנס מגיעים [ערסים]).. אבל לפני כן אם אתה לא שומע ברגיל סואמי לא מומלץ ללכת כמעט בטוח שלא תאהב, בקיצור תנסה הכל...

PsyVodz

New member
מסיבה ראשונה שלי זו הייתה אימפריה

ולדעתי זו הייתה המסיבה הכי טובה שהלכתי אליה איי פעם .. תיקח אותה לשם היא בטוח תהנה ..

אם המסיבה הראשונה

שלי הייתה האימפריה, כמעט בוודאות שלא הייתי ממשיך ללכת למסיבות טראנס בארץ. הפרוגרסיב הזה כ"כ משעמם שבא לבכות!!!

MULAN30

New member
חחחחחחחחח קרעת אותי

מסיבה ראשונה.. זה לא בהיתפנקות של סוג מוסיקה. מסיבה ראשונה זה לספוג את האוירה ..בהמשך הפרבלגייה לבחור סוג מוסיקה.. רצוי שזאת באמת לא תיהיה מסיבה המונית.. שקטה יותר.. עדינה משהו.. לחברים אפילו.. שתיהיה חווייה נעימה.

לא מסכים איתך....

החלק הכי משמעותי במסיבה זה המוזיקה. היום אחרי שראיתי כמה מסיבות עדיין נסעתי לפסטיבל של האימפריה והתבאסתי רצח על המוזיקה. שוב אני יגיד, אם במסיבת טראנס הראשונה שלי היו שמים לי פרוגרסיב-מועדונים כזה (לא סובל פרוגרסיב, מה אני יעשה..) הייתי ממש מתבאס על המסיבה ולא יוצא מהאוטו כל הזמן. בשביל מסיבה ראשונה צריך דארק\פול און. גם כי זה סגנונות יותר קלים לעיקול מפינית או ברייק ביט לדוגמא, וגם כי רוב האנשים מתחילים עם הסגנונות האלה ומתפתחים הלאה.

MULAN30

New member
חולקת עלייך כי

אתה כבר מכיר מסיבות/ג'אנרים ולכן אתה לא בעמדה של המלצה. אני אומרת לך שמסיבה ראשונה שלי ניבהלתי מהאנשים. כבר לא עיניין אותי המוסיקה. הפחידו אותי לגמריי..אנחנו מדברים על מסיבה ראשונית בלבד. ללא הכנה מוקדמת. רק מיקום ואוירה יעשו את החווייה לאחרת. ובקשר לפסטיבל פרוגרסיב... לצערי על בשרי למדתי אחריי כמה וכמה פעמים.. לא ללכת למקום שבו אין חיבור למוסיקה. אני באופן אישי לא הולכת למסיבות פרוג ולא לפינית. בעוד הרבה אנשים מוצאים את המסיבות האלה לאלופות ואני מכבדת את זה. כל אחד והטעם שלו.

דווקא בגלל שאני מכיר

אני בעמדה להמליץ, כי גם לי הייתה מסיבה ראשונה את יודעת... המסיבה הראשונה שאני הלכתי אליה איי פעם הייתה בסטף עם פסייכוטיק מייקרו. עם לוקיישן כזה בעייתי ועם ליינ-אפ שכונה בזמנו "מגנט לערסים" (עוד לא היה שמעונים....) התחברתי למוזיקה, והחוויה הראשונית (למרות כל הטינופת שהייתה ברחבה) שלי ממסיבות הייתה יחסית טובה, מה שפתח לי את הראש לסגנונות אחרים ולז'אנרים אחרים. מה שאני אומר זה שלא כולם יוכלו לסבול את החד-גוניות של הפרוגרסיב או את השגעון של הפינית על ההתחלה וזה ירתיע את רוב האנשים. בגלל זה אני אומר שצריך לבוא להם עם משהו יותר קל, משהו שעוד נשמע יחסית מוכר ועוד אפשר להתחבר אליו ולפתוח את הראש לדברים אחרים...

MULAN30

New member
כן אבל אתה מיתעלם

מהעובדה שזאת פעם ראשונה.. אתה חושב שמישהו שמגיע פעם ראשונה למסיבה הוא מיתמקד במוסיקה באופן של ממש? התשובה היא לא. בקשר לפינית זה הכי מפחיד מצדיקה אותך.. בוא ניתפשר על לא ללכת פעם ראשונה לפינית ולפרוגרסיב לקחת שמיכה וכרית (ליתר ביטחון) חח סבבה?

כן אפשר להסכים על זה.

או שאפשר להגיע למסיבה, להעמיס איזה כמה מממממממ..... טיפות מים קדושות (הנהלת תפוז מתנערת מההמלצה המאוד מאוד חמה לעשות סמים) ולזרום רצח על טיול בטבע....

MULAN30

New member
המדריך לטראנסיסט/ית המתחיל/ה

פרוגרסיב -
דארק-
פולאון-
או
או
או
או
או.............. פינית-
גואה-

PsyVodz

New member
אם משעמם אותך פרוג זה לא אומר

שזה משעמם את כולם .. אני אוהב גם פרוג וגם פול-און ולהגיד לך תאמת במסיבה הראשונה מה שהדליק אותי יותר זו האווירה .. האנשים הטבע התחפושות (זה היה בפורים) .. כל הדברים החומריים .. דווקא המוסיקה עניין אותי פחות .. ועם כל מסיבה המוסיקה לאט לאט התחילה להשתלט אליי ..

למעלה