עוד להקה נוספה ללינאפ ...וקוראים לה פאנקייק
T theAMP New member 30/12/02 #13 ואם דפנה רוצה להגיד לי משהו היא מוזמנת... את יודעת, אם בא לכם להופיע.... אני רק אשמח... ואני מצפה מכל הפורום הזה שיפעיל לחץ חברתי
ואם דפנה רוצה להגיד לי משהו היא מוזמנת... את יודעת, אם בא לכם להופיע.... אני רק אשמח... ואני מצפה מכל הפורום הזה שיפעיל לחץ חברתי
T theAMP New member 30/12/02 #29 עוד תוספת לרשימת ההופעות... useless i.d קוראים להם... הם לא כל כך מוכרים, אבל זה יתן להם הזדמנות להופיע מול הרבה קהל... אח... אני כזה godfather
עוד תוספת לרשימת ההופעות... useless i.d קוראים להם... הם לא כל כך מוכרים, אבל זה יתן להם הזדמנות להופיע מול הרבה קהל... אח... אני כזה godfather
S Sham 69 New member 30/12/02 #33 מה עם DPA באמת? מישהו יודע? שמעתי שיהודה חזר מחו"ל גם ראיתי אותו במירק נראה לי
S ShLuMp New member 30/12/02 #32 איזה סבבה! כל הלהקות האלה יבואו למכבים? איזה מגניב... תביא אבל את מן אלייב
T theAMP New member 31/12/02 #35 יוסלס סגור ודי, אי עם כמה שאני חולה על התחת של מן אלייב כבר אין מקום, כבר ככה כל העולם מופיע ואם אנחנו לא רוצים שמשטרה תבוא אנחנו נצטרך להתחיל תהופעות בשמונה בערב כבר ככה... עזבו אותכם, יאללה מספיק להקת אימו אחת (דשבורד לפנים)!
יוסלס סגור ודי, אי עם כמה שאני חולה על התחת של מן אלייב כבר אין מקום, כבר ככה כל העולם מופיע ואם אנחנו לא רוצים שמשטרה תבוא אנחנו נצטרך להתחיל תהופעות בשמונה בערב כבר ככה... עזבו אותכם, יאללה מספיק להקת אימו אחת (דשבורד לפנים)!
T theAMP New member 1/1/03 #38 לפי מה שאני יודע דאשבורד זה די אימו.... כולם שם חבורה של בכיינים אומואים
C Chen PunKuki New member 1/1/03 #39 וואי שיגעת אותי! אתה מוכן להגיד שנייה את הרשימה ה-ס-ו-פ-י-ת של מי שיופיע?
T theAMP New member 2/1/03 #40 הרשימה ה(כמעט)סופית לבינתיים: Beer7 Betzefer Crossfire Useless ID פאנקייק Low Tech Terminal Force Trio Dashboard
הרשימה ה(כמעט)סופית לבינתיים: Beer7 Betzefer Crossfire Useless ID פאנקייק Low Tech Terminal Force Trio Dashboard