מסיבה לבנה

אבזץ

New member
מסיבה לבנה

שישו ושימחו בשמחת חג. מחאו כפים. נגנו ושירו בקול חזק. ידידינו הרה"ג ר' א"מ סיים בהצלחה קורס קציני ים. לכבוד זה נחגוג, בהפתעה (מבלי ידיעתו) ביום רביעי בשעה 20:30 בעיר הקודש דפה תל-אביב, בעליית גג בניין, הסמוך ונראה לים התיכון. כל הרואה עצמה/ו קרוב לזה האיש או המדינה שהוא מגן עליה, מוזמן לעלות לגג, לאכול ולבלוס כדת היום. ובעניין אחר באותו עניין- למי שיש סוג של מקטרת המקובלת בארצות המזרח, שבה עשן הטבק עובר דרך מים הנמצאים בצנצנת זכוכית ומשם בצינור אל המעשן, ויש הקוראים אותה בלע"ז נרגילה, יתקשר אלי בהקדם האפשרי בעזרת ה'. כנ"ל בעניין דרכי הגעה - יתקשרו אלי או ישלחו מסר לאבזץ / SMS/ דוא"ל. נא להזדרז מס' המקומות מוגבל (מאז אסון הפלקל אני משגיח בגגות). מס' הטל החדש שלי מתחיל ב- 0544 וגו' כידוע. להתראות, ישראל כמובן שהמסיבה היא הפתעה גמורה, לכן אסור להתקשר ל ר' א' ולדבר עימו בעניין זה. כמו כן אסור לשאולו בהיכן המסיבה וד"ל.

barr1969

New member
הפתעה

אני מניחה שגם שמו של אברימלה מלמד,נכתב בראשי תבות כדי לבלבל את השטן ולהעצים את גורם ההפתעה. אני לא רוצה להבטיח כלום אבל מגיע לנ"ל שאעשה מאמץ עבורו. נא להמציא בדחיפות המסמכים הבאים:תעודת גיוס של כבוד תורתו אישור תקינות המבנה אופי משתתפיו וסיווגם הבטחוני פתק מאבא ואמא המאשרים שימוש בעלית הגג אישור צה"ל שהכינוס בידיעתו ובתמיכתו מאבטח ומלווה. על החתום:בר <רמז:אין לי רכב>

אבזץ

New member
טלמסיבה: 054-6281593

חן חן! לכל המעוניין בפרטים ובדרכי הגעה ניתן להשאיר הודעה בתא הקולי של הטלמסיבה- המסיבה הכי לוהטת בעיר. אנשים טובים, שמעוניינים לתרום טרמפ, מוזמנים גם הם להתקשר. המודעה מנוסחת בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד, ואין בה משום להפלות לטובה או לרעה מין כל שהוא. כולם מוזמנים - טרנסג'נדרים, קוקסינלים, הומואים, לסביות, בנים, בנות, קוראות בקפה ושאר מרעין בישין. כולם!!!

אבזץ

New member
להסיר כל אבק ספק ספיקא

המדובר בהרב הגאון הקצין האמיץ ר' אלי מXXקXXסXי שליט"א
ולא כפי שפורסם בטעות ע"י בני בליעל. שישו ושימחו בשמחת חג. מחאו כפים. נגנו ושירו בקול חזק

שוטי שוטי ספינתי

הלוואי והייתי מסיים קורס חובלים, ו...תודה על המחווה בר
אבל זה לא אני
)) יהיו עוד הזמנויות... אניוואי, תיהנו! אני לא אוכל להגיע כי... הצבא עשו חיים!!!!! תבלעו ותבלסו!

אבזץ

New member
להזכירך: הבניין שנשרף

הוא הוא הבניין שלך... ואגב סע כבר לי-ם!!!

ואני כבר חשבתי שאני יכולה לתרום

סוג של מקטרת המקובלת בכל מקום שבה עשן הטבק עובר דרך מים הנמצאים בצנצנת פלסטיק ומשם בצינור אל המעשן. <איזה שם ארוך לכולה פאקינג ****>

אבזץ

New member
תזכורת: נו, עוד לא התקשרת לקו החם?

054-628-1593 הקו הכי לוהט בעיר. השאירו הודעתכם בברור, ונשות הטלמסיבה תחזורנה אליכם.

למעלה