מסיבה בספגטים

מנחם לס

New member
מסיבה בספגטים

אני מזמין את כולם למסיבה בספגטים בהוד השרון. רציתי שתראו אותי ותבינו שאני זקן חביב (היום בן 71!) שלא מתכוון לשום דבר רע מלבד קצת אקשיון!, ולא בנזונה זקן הכועס על שנשארו לו מקסזימום 20 שנה לחיות -אגב, זמן מספיק להיט לנצח 6 אליפויות! ספגטים היא מסעדה ליד הקאונטרי קלוב בהוד השרון. אזמין את כולם אבל תתחייבו לציין "אוהד" או "שונא". האוהדים יקבלו בירה (או קוקה קולה אם אתם צעירים מדי) והשונאים יקבלו מיץ סלרי (או מיץ גזר; אבל לא להתייאש: המורה שלי קווינט בכיתה ג' אמר לי שזה בריא!) אם ארה"ב תנצח - אכבד את כולם בספגטי עם קוקה קולה. אם יפסידו - אזמין את כולם לסלט כרוב! כשיגיע הזמן אודיע לאן להתקשר לומר "באים" או "לא באים". להת' בקרוב (אם ההוריקן הבא מחר לא יפיל לנו את המטוס למי האטלנטי!)

OrEl74

Well-known member
מנהל
תבוא תבוא, נסגור קומבינות לפנטזי ../images/Emo13.gif

מנחם לס

New member
כמעט חטפתי שבץ

לרגע חשבתי שאתה מתכוון ל-120 אורחים בספגטי... אני מאושר שלרוב הקוראים אין עדיין רשיונות נהיגה... ברצינות - כולם מוזמנים. אני רק צריך לחכות להולדת נכדתי, ואז ניקבע תאריך!

OrEl74

Well-known member
מנהל
מזל טוב זקן חביב ../images/Emo13.gif

אמנם לפעמים בא לי לתלוש לך את השערות שנשארו לך על הראש אבל בשורה התחתונה, ברור שלא באת להזיק. באופן אישי אשמח להגיע אם רק תציין מתי

הכפפה

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif וגם -

אם היית מהמר בסכום כסף רציני על כך שההפרש הממוצע של ארה"ב אכן יהיה סביב ה-28 נקודות כפי שטענת - היית יכול להרוויח כמה מצלצלין...

לאוס

New member
בהחלט מזל טוב!

אחלה מקום ספגטים בהוד"ש. גם קרוב הביתה, אז בכלל... טיסה נעימה.

DDN

New member
מזל טוב

אני יודע שאתה זקן חביב, אפשר לראות על בנ'אדם מהכתיבה שלו, ואני קורא אותך הרבה שנים. אני אמנם לא כותב כאן הרבה, יותר קורא, אבל לגלות שאתה כותב כאן היה מארק-אאוט מומנט בשבילי.

ikrmr

New member
מזל"ט לפרופדוק (פרופ'+ד"ר) עד 120!

בס"ד מזל טוב עד 120 לפרופסור לכדורסל (לא פחות חשוב מביומכניקה) הבלתי נלאה והצעיר ברוחו! הרבה בריאות, אושר ועושר ושיהיו עוד צאצאים רבים ומאמרים נפלאים רבים לא פחות.

למעלה