***מסיבה במרפאה***

ss h o n

New member
***מסיבה במרפאה***

אז הנה שוב עברה חלפה לה עוד מסיבת גייז שכזאת, ואני שואל את עצמי היה טעם לבוא בכלל? המוזיקה הייתה מעפנה רצח, ואפחד אפילו לא השתין לכיוון שלי אז כנראה שאני תמיד אשאר לי עומו גלמוד ובודד ללא בנזוג חח... לא סתם אני צוחק, וכמו שאומרים בכל צחוק יש אמת, ותאמינו או לא גם בזאת יש (לצערי)... בכל מקרה אם מסכמים את המסיבה הזו באופן כללי היה דיי סבבה, ראיתי אנשים שלא פגשתי הרבה זמן, וכל מיני פרצופים מוכרים מאטרף, הברמן היה חתיך אפילו שהוא שם חרא מוזיקה, והאחד שלי?! את זה לא אני ולא אתם יודעים (ושוב, לצערי)... אז לסיכום : בסופו של דבר נהניתי אחרי המון זמן שלא יצאתי מהבית (ולכל מי שבמקרה חושב לכתוב לי תגובות לגבי מה שכתבתי כאן, תזכרו שזהו ענייני ודעתי שלי! ושומדבר מכאן לא נכתב במטרה לפגוע במארגני המסיבה או במבקריה!) בקיצור, דפקו תגובות על איך היה?, מה היה? תמונות משם וכל דבר נוסף... שיהיה לכולם המשך יום נהדר :))))

T o K i O

New member
מקווה שנהנית :).

"הברמן היה חתיך אפילו שהוא שם חרא מוזיקה"? ^_^

t o m a k

New member
ויי זמיר!

נכנסתי עם חבר שלי - 5 דקות על השעון ויצאנו! מוזיקה נוראית וחרא מועדון!!!! גם עד שמצאתי את המועדון! רואים את הדום, רואים את הווקס וביניהם יש איזשהי דלת שלא ברור מה היא וזה המועדון.... ה-30 שקל הכי מבוזבזים בחיים שלי!

idonkey

New member
היה לא משו

עדיף שהדי ג'יי היה נשאר בצפון והמקום היה קטןצ'יק פשוט עדיף להסיק את המסקנות הרלוונטיות ולשפר.. בכל מקרה הכי חשובה הכוונה הטובה :)

טIcטי

New member
טחחחח

המקום היה מטר על מטר חסר מיזוג. הרגשתי כאילו אני במשרפות. הדי ג'יי הזה - וייזמיר, אני מתקלט יותר טוב. אבל היי!!!!1 היה ארת'ה באלוהים שזה היה שווה את ה30 שקל.

Elsewhere

New member
יו, שחר, Think../images/Emo99.gif.

אני חושב שזה עשה לי את הערב, בחיי
.

טIcטי

New member
שחר? התכוונת שחף, כן? D:

באלוקים שזה היה שווה את זה. עשה לי ת'ערב אחושרמוטה.

למעלה