מסיבאפי

toxic vamp

New member
בוודאי!

בטח שתיהיה מסיבאפי...איזה מין שאלה זו... כרגע עוד מאוד מוקדם ופרטים מדיוקים עדיין אין. אבל אם תמשיכי לעקוב לקראת החופש הגדול אני בטוחה שיהיו יותר פרטים. משעשע אותי שכתבת את השנה...

לודנסיה

New member
מזל...

קיוויתי מאוד שתהיה מסיבה גם השנה, רק ש - לפי מיטב זיכרוני (והוא לא כזה מהימן, אז זה בסדר..), בתקופה הזו בשנים הקודמות כבר היה לפחות אתר לא מושקע לכבוד המסיבה, או איזכורים בפורומים.. לרגע נבהלתי... טוב - אי אמשיך לעקוב.. תודה רבה! אגב - איפה היא תהיה, אתם יודעים? כי שנה שעברה המסיבה הייתה בגת רימון (אם איני טועה..), ולעומת "המוסד" (איפה שהיו המסיבות הראשונות) - הוא ממש עלוב!! כלומר - העיצוב היה באמת מדהים, מושקע ברמות מטורפות, אבל.. המבנה עצמו.. המוסד היה העתק ממש מדויק של הברונז (או לפחות הדבר הכי קרוב שאפשר למצוא בלי להיכנס לסט..) למה המקום השתנה בכלל?...

toxic vamp

New member
אממ....

אני לא בטוחה למה המקום השתנה אבל, כנראה שפשוט בעלי המועדון עשו בעיות או שהם רצו יותר מידי כסף... בכל מקרה המסיבאפי בדרך כלל באוגוסט ויש לך מספיק זמן להתארגן אז אל נא תדאגי.

זהבונת1

New member
תגידו,

אממ אתם יכולים להסביר לי בקצרה ממש מה זה המסיבאפי,קראתי על זה בעבר איפשהו אבל לא ממש הבנתי..

toxic vamp

New member
כופרת!

מסיבאפי זו בעצם מסיבה בנושא באפי. כל המועדון עצמו מקושט בהתאם לרוח הסידרה, כל שנה יש נושא חדש ומרגש שהוא מאפיין את המסיבה. המוזיקה נלקחת מ"הפסקול" של באפי.(שירים מהברונז וכו'...) בדרך כלל יש גם חדר הקרנות ששם מוקרנים במשך כל הלילה פרקים וגם סירטונים שבאפיסטים יוצרים...אני חושבת שגם בדרך כלל נערכת תחרות. אז זה בגדול.אבל כל מסיבאפי היא דבר שונה. כדי לבוא.לא תתחרטו!!!

S h a y 9 9 9

New member
לגבי המועדון עצמו

אנחנו החלטנו שנה שעברה על מועדון הגת רימון מכמה סיבות: 1. כשהבעלים של המוסד הבין שהמועדון שלו דומה לברונז ושזה כאילו חשוב לנו הוא העלה מחירים בצורה מוגזמת. 2. הגת רימון מועצב כמו סיפרייה!! שזה בהחלט גם קשור לבאפיוורס, ובנוסף הוא מלא בכל מיני פרטי עיצוב קטנים יותר (שולחנות מנורות ועוד) שנראים עתיקים מה שהביא לנו רעיון לעשות מסיבאפי עם תימה (theme) שהתימה הייתה מסיבאפי 2005 לוקחת אתכם לעבר- דגש על פרקי הפלאשבק הרבים שיש בסידרה. 3.הבעלים של הגת רימון רואה אנג'ל.

זהבונת1

New member
וזה לא עם הגבלת גיל נכון..?

נראה לי שהשנה אני יבוא למסיבאפי הראשונה שלי..! אתם תתנו פרטים כבר בהמשך בטח לא?

אין הגבלת גיל,

אני מאמין שפרטים יגיעו בהמשך. איזה כעף!! מסיבאפי!!

לודנסיה

New member
הבנתי..

1. תיארתי לי שהייתה בעיה של העלאת מחירים.. 2. באמת, לא חשבתי על זה.. סיפרייה.. יש בזה משהו.. ו-אין ספק - הפריטים הענתיקות - יפהפיים!! כמו שכבר אמרתי - העיצוב היה נהדר! באמת.. 3. סיבה מצויינת! :) יש כבר החלטה על התימה של המסיבה הקרבה עלינו לטובה?..

bluesweet

New member
מגניייייייייייב

חברה עד הרגע שאני כותב את ההודעה הזאת לא ידעתי שיש מסיבה כזאת,אז אני אשמח לקבל אינפורמציה על הענין :) :)

Reshefgarcia

New member
חלק מהסיבה שאין עדיין מידע

לגבי מסיבאפי 2006 נעוצה בעובדה שבכנס עולמות שהיה לפני כשבועיים נבחרה הנהלה חדשה לשגרירות סאנידייל בישראל שהוא מעין מועדון המעריצים הרישמי של ג'וס ווידון בארץ...השגרירות היתה אחראית (עם סיוע מכמה גופים אחרים) על רעיון וביצוע המסיבאפי הקודמות...ולכן,בשל עיתוי החלפת המשמרות יתכן שכל עניין המסיבאפי ופירסומה יתעקב קלות השנה...אבל אני מבטיח לכם..שברגע שיהיה מידע,כווווווווווולם ידעו... רשף (חבר הנהלה בשגרירות - מה קרה? אסור להוסיף את זה לחתימה בפורום הזה בלבד?)

הנהלה בהרכב נהדר.

ואני בטוחה שתהיה מסיבאפי מעולה. ודאי ישחררו פרטים ברגע שידעו מה קורה עם זה, תסמכו על האנשים הללו, הם עובדים על זה כבר מעכשיו. ואל.

למעלה