מסיבאפי 2007

מסיבאפי 2007

חברה הייתי במסיבאפי בפעם הראשונה בחיי אתמול והיה ממש ממש כיף וגם האנשים היו נחמדים מאוד... חלקם קצת מוזרים אבל היי לא נורא... השתתפתי בטריוויה ונפלתי על שאלה שאת התשובה עליה ידעתי אך לא זכרתי במקום... השאלה על המוטו של פיית' .. אבל אני לא מתבייש בכך כי ידעתי את זה אבל היה קצת לחץ קהל אז זה עמד על קצה הלשון אבל פשוט לא החליק ... בקיצור היה כיף ומקווה למסיבאפי בשנה הבאה כי אני בא על בטוח ...

starone

New member
אלוהים כמה שהדיבוב היה גרוע

אני בדקתי את זה: הפלתי סיכה תוך כדי הפרק המדובב, וכן, אכן יכולתי לשמוע את הצליל שהיא עשתה כשפגעה ברצפה. מעבר לבעיות הטכניות, הדיבוב היה לא שנון, לא מצחיק, וכשמישהי עוד העיזה לקחת עליו קרדיט בסוף ההקרנה כל מה שיכולתי לעשות זה לחוש צער על שלא הבאתי איתי עגבניות. לקרוא לזה צל עלוב של ההפקה של שנה שעברה זה להמעיט בערכה של האחרונה - כמו שמיים וארץ, או יותר נכון, כמו גן עדן והמדור השביעי של הגיהנום. סליחה על הסופרליטיבים, אבל בפעם הבאה (בהנחה שהחוויה הערב לא תסתום את הגולל על המסיבאפי) קחו תסריטאי אחד או שניים, תוודאו שהם מבינים את ההבדל הדק בין "מצחיק" ל"לא מצחיק", ותנו להם לעשות את העבודה.

barhenhalliwell

New member
שמח שנהנת :)

בתור מי שמייצג את שגרירות סאנידייל בישראל , נשמח אם תענה גם על דף המשוב שיעלה בקרוב. :)

למעלה