מסיבאפי 2006 מחר!

מסיבאפי 2006 מחר!

1. ה"שגרירות" מתגייסת למען הנפגעים בצפון עקב המצב בצפון, החלטנו ב"שגרירות סאנידייל בישראל" לנצל את המסיבאפי המתקרבת כדי להושיט יד ולסייע לנפגעי הלחימה. על כן, חלק מהכנסות המסיבאפי המתקרבת (ביום שלישי הקרוב, ה-15.8, במועדון ה"ויסקאיה" שבתל אביב, אברבאנל 86, בשעה 21:00) יתרמו לנפגעים בצפון, ובמקום תוצב קופסת תרומות. בכסף שיאסף ירכשו חבילות מזון ברשת השופר-סל, המועברות ללא רווח למשפחות בצפון שנפגעו מהמצב. שגרירות סאנידייל בישראל מחזקת את ידיהם של הנפגעים בצפון, ומזמינה את כולם להגיע למסיבאפי, לחגוג איתנו ולנסות לשכוח לכמה שעות מהמצב הקשה. אתר המסיבאפי http://www.sunnydale-embassy.co.il/messibuffy2006 2. בואו לחגוג את סיום החופש בהתחלה חדשה! שגרירים יקרים, לטובת כל מי שנמצא בסוף אוגוסט עמוק בבאסה, וגם לכל מי שמזמן לא ראה את כל הסדרה מהתחלה, השגרירות מכריזה על הקרנות שבועיות של "באפי, קוטלת הערפדים", מהפרק הראשון, מדי שבוע ביום חמישי בשעה 20:30. ההקרנות יערכו בבית הקפה "קפה ארלוזרוב", שברחוב ארלוזרוב 57 (ליד השופר-סל), החל מתאריך ה-31.8, ומדי שבוע באותו יום ושעה. ההקרנות פתוחות לכולן ואינן בתשלום, ובבית הקפה אין מינימום הזמנה לאדם. זוהי הזדמנות להכיר מחדש את הסדרה, או להכיר בפעם הראשונה למי שפספס או לא ראה. בואו לצפות בבאפי באווירה קהילתית, ולצאת מהבאסה! שגרירות סאנידייל בישראל

smgfan

New member
פששש סחטין! כל הכבוד!

איפה זה קפה ארלוזרוב? איזה מספר כאילו?

דורפל

New member
רשום בהודעה המקורית

ארלוזרוב 57, ליד השק"ם ופינת ארלוזרוב-יהושע בן נון-שלמה המלך

kittycatbone

New member
שאיילונת..

אני כבר די יודעת את התשובה אליה אבל רק רציתי להיות בטוחה.. :X אני חברה בשגרירות סאנידייל, אבל הממ בגלל שלא יכלתי להיות בפסח בכנס עולמות אז לא חידשתי את השגרירות שלי ואני אצטרך לחדש במסיבאפי. הקטע הוא.. שלמיטב זכרוני מפעם שעברה, את החידוש אפשר לעשות רק בפנים, וכדי להיכנס אני צריכה לשלם מן הסתם.. ככה שאם אני לא חברה לפני שאני נכנסת אני אצטרך לשלם מחיר מלא וגם מחיר של חידוש השגרירות. (שזה די מבאס בהתחשב לזה שקשה כבר לאסוף כסף לנסיעות מהצפון כי זה כל כך הרבה... :X) בכל מקרה.. האם יש מוצא כלשהו? לחדש קודם ואז לשלם את המחיר המוזל? :X תודה מראש על כל עזרה שהיא

../images/Emo45.gif

את משלמת מחיר מלא בכניסה, עושה שגרירות בפנים ומקבלת החזר.

darkDork

New member
מה עם הנחה לתושבי הצפון באמת? ;[[

גם ככה זה יוצא לנו יותר יקר מהשאר..עם נסיעות וזה ;[

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

ואפשר לחשוב שבמחיר נסיעות של משהו כמו 100 שקל יש אנשים שבפחות מ-10 שקל יכולים להגיע לשם... :X

winifred

New member
אני בעד

נו...יורים לנו קטיושות על הבית...אנחנו פוחדים...כל פעם שמישהו סוגר פח אנחנו עושים פזצט"א וצורחים "למקלט!!!"...אנחנו בטראומה נפשית...אי אפשר לסדר הנחה קטנה...? אנחנו ממש מסכנים

railan

New member
הנחה לא תהיה לתושבי הצפון, אבל

תוכל לקבל חבילת מזון ביציאה... (כמובן, אם תשים מספיק כסף בקופת התרומות...)
סליחה על הציניות אבל אני חושב שזו בקשה לגיטימית שלתושבי הצפון תהיה הנחה אמיתי. הם כבר השלימו עם כך שכל האירועים מתרחשים בתל אביב וכל אירוע עולה גם ככה בסביבות 70 ש"ח רק הנסיעות, אולי אפשר קצת להוזיל להם את הכניסה? לא שזה מהותי ברמת המאזן הפיננסי אבל זה מראה התחשבות וסולידריות, גם אם היא טיפה סימלית. ו- 15 ש"ח הנחה זה לא משהו לזלזל בו. תושבי הצפון סופרים כיום כל אגורה.

kittycatbone

New member
לא הבנתי בעצם את ההודעה...

הממ הבנתי שבהתחלה התבדחת אבל אז בסוף כתבת "ו-15 ש"ח הנחה זה לא משהו לזלזל בו". הממ?

railan

New member
צחוק לחוד ומציאות לחוד

ת'אמת, לא חושבת שהיית מרגישה תמיכה וסולידריות אם היו נותנים לך 15 ש"ח הנחה למסיבאפי, למרות שאולי זה לא היה סוגר לך את המינוס? "עניי עירך קודמים...." קודם שהקהילה תדאג ל"חבק" את חברי הקהילה הצפוניים ואח"כ תחלק חבילות מזון לשאר תושבי הצפון. אבל מה אני יודע. אולי יש שיקולים אחרים (ולא סתם הזנחה). העיקר שאחרי חודש של מלחמה וחרדה וסבל נהנה קצת עם החבר'ה.

../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo213.gifכל הכבוד ../images/Emo70.gif

כל הכבוד ליוזמי ומבצעי רעיון התרומה לאנשי הצפון, במיוחד שיש לא מעט מהקהילה שלנו. בהחלט יוזמה ברוכה, הרבה ריספקט. ואל.

k R I P s

New member
ואו! באמת כל הכבוד על היוזמה! ../images/Emo45.gif

וגם ההקרנות פרקים! מגניב ביותר.

למעלה