מסטיק!!!

מסטולית

New member
חחחח מיטלי הרגת אותי... ../images/Emo6.gif

את כזה כותבת "כנסי" בנושא של ההודעה ואני ככה חושבת שתפגיני את חוכמתך ותדברי יפה ותנסי להסביר לה מה שאת חושבת ואת רק מקללת.... הרגת אותי!!!
לאב יו!

אין לי מה להראות לה פה את חכמתי

ניסיתי לרדת לרמה שלה.. מי היא בכלל שהיא תגיד את זה! לא הייתי צריכה לצאת עליה ככה אבל היתי עצבנית.... שמחה שעשיתי לך את זה:]

מי ששונא חתולים

לא יכול לששיר סמלי שלום אבל מי שלא מכבד את דעות החאר יכול גם יכול... היגיון טיפה דפוק יש לך מיטלי שימי זין אוהבת אותך

אבל אבל אבל חתולים .......

חתולים זה חייה מעניינת וחמודה ... לי אישית יש איזה אלף בבית אני מתה עליהם יש לי אחת בחדר קבועה עם המון שיער שנורא אוהבת את הראש של נופר חחחחחחחחח
ולהתעלל בחיות בכללי זה רע זה עצוב זה עלוב חיות הן חסרות אונים והן לא יכולות להילחם בניסויים כלפיהם וכשאוכלים אותן או כאלה דברים אז יש אנשים שנלחמים בשבילם אנשים כמוני ויש תחליף לניסויים כמו שייש פרווה סינטתית למשל .. חתולים זה שולט

ליאור

אף אחד לא אמר שחתולים זה רעעע חוץ מהחתולה ה מ ע צ ב נ ת שיש אצלך בחדר אני במקומך לא הייתי אוהבת אותם עם אמא כמו שלך שאוהבת את החתולים יותר מאת הילדים
אהה ועוד משהו: יש לי וידוי, נגסתי בתרנגול *אהם אהם*

תפסיקי את ילדע רעההההה

זה שהחתולה שלי אוהבת אותך זה לא אומר כלום . ואמא שלי אוהבת אותי .. חח .. ומסכנה התרנגולת ... ( חחח מסר חבוי ) לא מרשה לך יותר לגעת בתרנגולות וגם לא בג'וקים של ים - אבא שלך הזה והשרימפסים שלו 7 קילו של איכסההההההה .... אח אח אבי ... אילולא היית אוכל שרימפס מה היינו עושות לך חח ..

ליאורנר

New member
קודם כל יש לך חתול ולי יש חתולה...

ובנות יותר חמודות מבנים[חוץ ממני כמובן].... אז שלי יותר חמודה מלאת פרווה עיניים ירוקות צבעונית... אבל אתמול היא שברה משהו בבית אז עוד דבר כזה וסופה יהיה על האש

avvivit

New member
ליאור../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

חסר לך!... ואממ..תמיד יש יוצא מן הכלל לא?(כמו המקרה שלך) אז הנה הוכחה...יש לי חתול יפה כזה...אפור..הוא גר בעציץ(עד שהעציץ נשבר) קיצר...הוא כזה חמודדדדד

מסטולית

New member
גם אני שונאת חתולים אז מה...?!?!?

יצורים מגעילים בעע.... אבל מה הקשר בין לשנוא חתולים לבין לאהוב את אביב גפן? אני אוהבת אותו ועדיין לא אוהבת חתולים... ברור שזה עדיין לא אומר שאני ילך ויבעט בחתול אבל עדיין אני לא חייבת לאהוב חתולים!!!

ליאורנר

New member
חתולים זאת החייה הכי חמודה בעולם...

באיחוד שלי... אין על ניקיטה שלי... רק חבל שאני אלרגי ולא יכול להקרב אליה

חחחח, אין על ליאו החתולה הכוסית שלי

חמודעעעעעעעע שכמותה:)) ואתה ושירלי יכולים לפתוח אגודה- גם היא אלרגית לחתולים
מתי שהיא הגיעה לבית שלי פעם ראשונה, היא לא ידעה שיש לי חתולה.. אז כל שניה נאלצתי להרחיק אותה ממנה, כי היא עוברת להתחכך בכל דבר שזז <<לא שירלי
החתולה
>> ושירלי אשכרה התחילה להתעטש בלי הפסקה.. חיחיחיחיחי, זה היה משעשע

פעם ראשונה ואחרונה כפרע ../images/Emo3.gif

אין סיכויי שאני מתקרבת לבית שלך כל עוד ליאו שם! זה או אני או היא
חחח
מתה עלייך בובה

מסטולית

New member
בלאט

גם אני אלרגית לגושי פרווה האלה.... ופעם אהבתי אותם דווקא עד שהיה לי אחד כזה וגליתי שאני מתחילה לפרוח כל פעם שאני מתקרבת אליו...

fuggi

New member
טושי טושי ../images/Emo60.gif

טושי טושששששששששש קיסולינה וקירקומולה. וסימבה. וכיסופית ההרדופים.

למעלה