מסטיק בטעם פירות

מיטללל

New member
מסטיק בטעם פירות

האם קרה פעם שבחור/ה ממש רדפו אחריכם? מה היה? איך הגבתם? איך נגמר?

כן.

מישהו רב איתי על חנייה, הוא רץ אחריי עם מוט ברזל וצעק: "בוא תזיין אותי! בוא תזיין אותי!"... כמובן שסירבתי בנימוס. היה לו מוט ברזל ביד- אני מניח שהוא יכל לעשות בו שימוש כתחליף... זהו.

קרה קרה....

האם קרה פעם שבחור/ה ממש רדפו אחריכם?כן... מה היה?הייתי בקניוןוהבחור הלך אחריי לכל מקום...אבל ממש. איך הגבתם?התעלמתי איך נגמר? הוא קרא לי ולא התייחסתי...הוא קרא לי שוב ולא התייחסתי...ואז הוא צעק לי "יסנובית" ואז הסתובבתי....אמרתי בייאוש "מ=ה?" והוא השיב:"אף פעם אי-אפשר לדבר איתך!"...עניתי"לך תזדיין מצדי" וזהו...לא התייחסתי...והלכתי.(אגב,אותו אחד הוא מניאק בן זונה...בגלל זה התייחסתי אליו ככה.)

Kingeh

New member
פעם

הייתי אצל חברה שלי באילת, והייתי צריך את הסם שלי. אז ירדתי איתה למכולת לצרוך קצת קולה. היא חיכתה לי בחוץ. והמוכר המוזר הזה שאל אותי כזה "תגיד,בן כמה אתה?" אז אמרתי לו "19, למה אתה שואל? אין הגבלת גיל על קולה לא?" אז הוא שאל אם יש מצב שאני והוא נכיר לעומק. אז שילמתי ורצתי החוצה כאילו כל רגע הוא מתפוצץ. אני יודע מה תגידו... הוא לא רדף אחרי... ואתם טועים. הוא רדף אותי בחלומות שלי שבועיים... וזה שחברה שלי צחקה עליי ועשתה חיקויים שלו לא תרם

Saatlan

New member
זה לדעתי,

ממש נורא ואיום ילד. תגיד, בא לך אולי להפגש איתי בדירה שלי ולספר לי על מה שעברת אולי?

Kingeh

New member
אל תקרא לי ילד.

וזה בסדר. יש לי פסיכולוג צמוד מאז. ואם הוא לא יעזור אז אלה כסופה...

המממ עכשיו ....

בשבוע האחרון הכרתי איזה אחת...... דרך חבר .. שנראה לי הוא נאחס כי כל אחת שהכרתי דרכו הייתה לי טראומה אחרי זה... קיצר האובססיבית מתקשרת 30 פעם ביום....... עושה השכמות שולחת הודעות בלי שום מילה בהודעה ....... מתקשרת מחסויים ב2 ורבע בבוקר...... ומעוד איזה 3 פלאפונים שונים חוץ משלה... משאירה איזה 5 הודעות ביום מינימום בתא הקולי.....!!!!!!! נשבע לכם אם הייתי עכשיו יכול להעלים אותה.. בלי שיחשדו בי.. והכי הכי זין...... דווקא ביום חמישי כשחשבתי שאני יבדרך להיפטר ממנה..... היא שכחה אצלי את הפלאפון.......
קיצר אני החלטתי לספר לה שאני וחברה שלי שנפרדנו לפני חודש החלטנו לחזור... אין לי מושג מי זאת החברה הזאת אבל שיהיה.... ואני יבקש מאיזה אחת שתתקשר אליה ותדפוק לה צעקות על זה שהיא מתקשרת לחבר שלה........ +גם אמרתי לה... כי היא רוצה קשר רציני.... שלא תתקשר אליי אלא אם רוצה להזדיין בלבד..... זהו אני מקווה שזה יעזור... ואם לא..... אני ישבור לה תפלאפון..... בנוסף לפרצוף......

למעלה