מסטיקים
?

מסטיקים ../images/Emo120.gif ?

מה כבר לא ניסיתי ? דיקור, מדבקות, קראתי ספרים , הייתי באיזה סדנא דבילית שלא באמת עזרה, וכמו רובנו המנסים להגמל פשוט מסתובבת עם כמה חבילות מסטיק בתיק, אבל זה לא באמת אותו דבר, אי אפשר פשוט ללעוס כל כך הרבה, הטעם תמיד נגמר תוך עשר דקות , ובסך הכל אם חושבים על זה, זה יוצא גם דיי יקר, אני מסוגלת לחסל יותר מ 3 חבילות (ההאלה של החמש) ביום. נראה לי שאני מכורה למסטיקים, עוד מישהו ?

grinberg

New member
תקראי את הספר של אלון קאר

שמעתי שיש שם כמה רעיונות מאוד ברורים שמצליח לשנות את התפיסה לגבי העישון בכלל. אבל תנסי קודם לקרוא טוב את הספר ואל תרוצי מיד לסדנאות שלהם כי הסדנאות מאוד יקרות... באתר שלהם זה לא מופיע אבל אמרו פה בפורום שזה 1800 ש"ח למפגש בן 6 שעות...

rramrram

New member
הסדנה של אלן קאר

שלום רב, צר לי שאתה מסתכל על דברים מבלי לבדוק אותן לעומק. אני בהחלט ממליץ על הספר הוא כלי נהדר ולחלק מהאנשים הוא עוזר, ובהחלט מומלץ לנסות אותו. אך יש הבדל מהותי בין הסדנה לספר גם באופי הטיפול באחוזי הצלחה גבוהים מאוד של הסדנה (הרבה יותר מהספר) והכי חשוב בתוצאה- המטרה היא חד משמעית, להפסיק לעשן באופן מיידי, ללא תופעות לוואי וללא עלייה במשקל, בלי תרופות או תחליפים, בלי לקנא במעשנים אחרים ובלי לשנות הרגלים. דבר נוסף שכדאי לשים לב אליו זה מה אתה מקבל עבור הכסף. סדנה ראשונה (בד"כ מספיקה) שתי סדנאות חיזוק כלולות במחיר.למי שצריך אותם ואחריות כתובה שאם השתתפת ב3 המפגשים תוך שלושה חודשים ולא הפסקת לעשן תקבל את כל הכסף חזרה. לפי תנאים אלו אחוזי ההצלחה בכל 100 מרכזי אלן קאר בעולם כבר 25 שנה הם למעלה מ90% אך במקרה של כל אדם זה 0% או 100% או שתפסיק או שלא ואז זה גם לא יעלה לך שקל. אני מזמין אותך למצוא לא רק בארץ אלא בעולם עוד גוף מקצועי אחד שנותן אחריות להחזר כספי אם בכלל ובלי שורות קטנות או תנאים דרקוניים. והכי חשוב דמיין מה המשמעות של להמשיך לעשות הכל כרגיל - לשתות קפה, לצאת לבלות, לסיים ארוחה, בלי צורך קל שבקלים לעשן. עכשיו תגיד לי כמה זה שווה לך? לבלות את שארית חייך בלי לעשן. לא כמעשן לשעבר אלא כלא מעשן מאושר בברכה, רמי רומנובסקי אלן קאר ישראל הדרך הקלה להפסיק לעשן

redsee5

New member
שלום לליידי

אני בקטע העישון כ-45 שנה+, איני פראייר ומודע לסכנות שבעישון,עשן המכוניות והתעשייה שמצפים את ראותינו היקרות, מודע למזון הסינטטי כולל חמרי ריסוס ושימור, מודע לחיידקים ולוירוסים, כמוך נחרד מתאונות קטלניות מדי יום ושאר אסונות שמכים בנו כל שניה. עברתי "מעקפים" ב-2002, נראה מצויין, חושב מצויין, אופטימי ונהנה מהחיים, לא משתעל ולא מכחכח, עזבי מסטיקים, עישני אבל אל תשתגעי, אני מעשן עד קופסא ביום "נקסט לייט", לא מסיים את הסיגריה עד הסוף, רק שני שליש בערך, ולא לעשן בקריז רק בסבבה, כמו בכל הנאה אחרת, מצב רוחך ואופטימיות תמידית בריאים, תחייכי ותצפצפי, רוב המחלות ל"ע מציפות את סביבתנו מהלא מעשנים, תהיי בריאה שלמה ויפה, תינהגי לפי הרגשתך ושיכלך הישר, יום אהבה מקסים.

redsee5

New member
שלום

לא, אינני מכירו, בכל מקרה נעים מאד, יום טוב.........................

חפש אותו כאן בפורם

קרא את כתביו יש לכם הרבה במשותף בנושא! בעיקר התעלמות משאלה אחת חשובה: אם אתה מבסוט מעישון למה אתה כאן? כאן אנשים רוצים להפסיק לעשן, קשה להם והם מצפים לתמיכה! ולא, אתה לא תומך למרות מה שאתה חושב אתה רק פוגע בליידי !

redsee5

New member
הסברון

שוב שלום בוב, בפורום כמו בכל פורום ישנן דעות שונות, הבעד ונגד הם מהלכי חברה בריאה ותרבותית, סגנון דיבורי או כתיבתי לא נשמעו לך מוסיקליים במיוחד, ואתה צודק, כל אדם עם תפיסה שונה, אני מעריך את דרכך, תעריך גם את דרכי, לא פגעתי בליידי, ההיפך אפילו חיבבתי את הסבריה, אז אל תצית את האש המיותרת. על אף הכל ומראש אומר שאם מישהו נפגע מאי אלו ממילותי אתנצל מיד. בא נראה את העניין כסגור, וטוב שנמשיך בגישתנו, כל מקרה לגופו. כל טוב.

תראה, חייבת להיות סיבה לזה שאתה...

(כמו זינטר) מתעלם מהשאלה שלי! לי יש כמה רעיונות מעוניין לשמוע אותם?

grinberg

New member
יש משהו בדבריו

של redsee מאחר שליידי נשמעה אובססיבית מה כבר לא ניסיתי ? דיקור, מדבקות... כמה חבילות מסטיק בתיק... אי אפשר פשוט ללעוס כל כך הרבה... הטעם תמיד נגמר תוך עשר דקות... אני מסוגלת לחסל יותר מ 3 חבילות... אני מכורה למסטיקים... הוא בסך הכל ניסה לעזור

אה טו ברוטוס?

חסר לו שהוא לא ניסה לעזור... נכון שהיא נשמעת לחוצה ואין ספק שהיא בהחלט יכולה להעזר בתמיכה כאן (שקודם כל תרגיע אותה) רק תסביר לי איך זה עוזר לה שבן אדם אומר 'היי, תעשני בכיף וסבבה' כשכל מה שהיא רוצה זה להפסיק לעשן?

Mr RK

New member
לדעתי היא נשמעת כמו מכורה

ואם מישהו מכור להירואין, לא נבוא ונגיד לו. "היי, קשה לך? אז למה שלא תזריק רק שני שליש מזרק?" מכור הוא מכור הוא מכור...אין דרך מסביב לנקודה הזאת

rramrram

New member
תחליפי ניקוטין

הבעיה עם מסטיקים ותחליפי ניקוטין זה שאת צורכת ניקוטין בפורמט אחר. ניקוטין הוא החומר הממכר בסיגריות ולהחליף את הסיגריות במסטיקים זה כמו לתת למכור להירואין מסטיקים לניקוטין זה מייצר תלות חדשה שקשה להשתחרר ממנה. אגב הבעיה האמיתית עם עישון היא גם גופנית אך בעיקרה נפשית וצריך להבין אותה כדי לפתור. תוכלי לקרוא עוד כך בקישור זה מלבד זאת אני מבין את התסכול לאור נסיונך הלא מוצלחות עם שיטות שונות, אך אל תרפי את ידייך המשיכי לנסות, כמו שביחסי זוגיות ודייטים אנו חווים מלא אכזבות אך לא מרימים ידיים עד שיגיע האדם המתאים, כך אם תמשיכי לנסות בסוף תמציאי את הדבר שיעזור לך. מאחל לך המון הצלחה. רמי רומנובסקי מדריך הדרך הקלה להפסיק לעשן

מכירה את הבעיה הזו ../images/Emo192.gif

את לא היחידה. אני מנסה להפסיק לעשן כבר כמה חודשים ולמרות שאני יודעת שהדרך היחידה היא פשוט לשים סטופ ולהפסיק בבת אחת וכל ה"סיגריה פחות, חמש סיגריות פחות" לא באמת עובד. וכן, גם אני קראתי את הספר של אלן קאר ואני לא אגיד לך שזה שטויות, אבל זה פשוט לא עובד. כרגע הצלחתי לרדת מחצי קופסה פלוס לבערך 5-7 סיגריות ביום, ומשלוש קופסאות מסטיקים ביום לקופסה אחת. אני לא יודעת איזה טעמים את אוהבת, אבל אם את בקטע של מנטה תנסי את must long last שזה מסטיק חדש של מאסט שהטעם שלו נשאר מלא זמן. את יכולה להיות בטוחה שרובנו לא מוותרים על התמכרות אלא פשוט מחליפים אחת באחרת. אז אין ספק שעדיף להתמכר למסטיקים
מאשר לסיגריות
.

rramrram

New member
כמה נקודות למחשבה

קוביה יקרה צר לי שלא הצלחת להפסיק. אני רוצה להעיר את תשומת לבך לכמה דברים. אני מעשן לשעבר בעצמי וכיום מדריך בשיטת אלן קאר (לא הספר אלא הסדנה). לא כולם מסתפקים בספר אבל גם אם לא הצלחת את בטח שמת לב לכמה אמיתות שעלו בו בנוגע לתופעת העישון. המון אנשים שקראו את הספר ולא הצליחו להפסיק הגיעו לסדנה ורובם (לא כולם) חווים משהו אחר בעקבותיה ובסופו של דבר הצלחה קלה ומיידית ללא תחליפים, כן ללא תחליפים! קשה להאמין לכך אבל כשזה עובד זה קל ופשוט בצורה מפתיעה. אגב מי שלא מפסיק מקבל החזר כספי מלא, אני מזמין אותך למצוא הצעה טובה מזה בתחום. כמובן שאני מאמין בסדנה אך אני פונה אליך לא כדי למכור שום דבר אלא כדי לנסות לעזור. אגב צמצום ותחליפים כגון מסטיקים או אוכל לא עובדים לאורך זמן, את מוזמנת לבדוק על בשרך. לא משנה לי אם תבואי אלינו או תנסי שיטה אחרת (יש הרבה נסי ללכת לגוף רציני ומקצועי) היתרון בשימוש באיש מקצוע מנוסה הוא שאותו אדם מבין את הבעיה מכיוון שהוא מתמחה ומטפל בה זמן רב ומול אלפי לקוחות. נכון אפשר לנסות לבד ולזה גם עובד לפעמים אך לרוב יהיה קשה יותר ואחוזי ההצלחה נמוכים באופן משמעותי, מעבר לכך זה גם די מרפה את כוחנו כי כל כשלון והקושי שמתלווה אליו נצרב בתודעתנו. כשהיתה לי בעיה במחשב ניסיתי לפתור אותה לבד, קראתי באינטרנט בפורומים מקצועיים, ניסיתי כל מיני דברים ואחרי שעות של תסכול ועצבים הבעיה הוחמרה. בסוף הזמנתי איש מקצוע והוא טיפל בבעיה בשעה. מה שלא תבחרי תוכלי להתייעץ איתנו כאן ואנחנו וחברי הפורום הנאמנים ננסה לעזור. בכל מקרה חבל לוותר על זה כי שום דבר לא שווה שתבלי את שארית חייך בתלות הזו. ואנא ממך אל תרפי את ידיהם של אנשים אחרים המעוניינים לנסות להפסיק, כמעשנת את יודעת כמה קשה לקבל את ההחלטה לנסות וכל תירוץ קל שבקלים יכול לגרום לנו לדחות את הנסיון לעוד כמה שנים אם בכלל. זה נכון שלא כל מי שמנסה להפסיק מצליח בפעם הראשונה, אבל מי שאפילו לא מנסה אין סיכוי שיצליח. כל טוב, רמי רומנובסקי מדריך רשת אלן קאר ישראל הדרך הקלה להפסיק לעשן

אני לא חושבת שעדיף להתמכר למסטיקים

שיעבוד הוא שיעבוד, מלבד זאת שמסטיקים לא בריאים ללסת ואני כבר חווה על עצמי חריקות,קליקים, כאבים וכל מיני תחושות לא נעימות במפרקים של הלסת,( ללא קשר לגמילה מעישון, אני פשוט אהבתי ללעוס מסטיק).

יכול מאוד לעזור

לבחון עם עצמך בכנות, למה את מחפשת תחליפים. הרבה פעמים בחיים, כשאנחנו עוצרים רגע את ההתנהלות האובססיבית בתחום כזה או אחר, (בד"כ כלל כי כבר מאוד מאסנו בה), ואנחנו בוחנים את הסיבות לאותה התנהלות, אנחנו מבינים שאנחנו משרתים סיבות שלא בהכרח חלק מהמציאות העכשווית שלנו. ברגע שהאוטומציה, והפטרנים הקבועים שמנהלים אותנו מובנים בדרך חדשה, ניתן לחולל בהם שינוי. לגופו של עניין, עלתה במחשבתי האפשרות שאצלך האוטומציה בהקשר של הסיגריות, היא המחשבה שיחסר לך אם תפסיקי, כי את מאוד תלויה בהן בתפיסה שלך, ולכן צריך מיד למצוא תחליף. כל מה שאני מזמינה אותך זה לשים סימן שאלה, האם באמת יחסר לי? ואם כן יחסר בהתחלה מה המשמעות האמיתית של זה? כמה זמן זה ימשך? ועוד שאלות שיכולות לעזור להחלץ ממערכת שלימה של לחצים. בהצלחה אשמח לענות על כל שאלה נוספת,

למעלה