מסטולה על תרופות :)

Black Star

New member
מסטולה על תרופות :)

אני שוקלת לקרוא ככה למדור היומי שלי כאן, ו/או להחליף את הכינוי שלי לזה. אני כל כךךךךך אאוצ`י!!! טוב, אז היום התעוררתי ובאיחור של שעתיים (אופס, ביי שיעור מתמטיקה... נגמרו לי לא רק ה- 10% במתמטיקה, אלא 50%, והמחצית רק החלה...בערך)- כן כן, הגעתי לבי``ס!!! דווקא יכולתי לקום בזמן, אם לא הייתי מרגישה רע. אבל הייתי אמיצה (ופחדתי מאמא) והלכתי לשעה שלישית. עכשו, ידעתי ששעתיים יתבטלו- המורות שיצאו לגבעת חביבה וכל זה. אני מגיעה (ולאחר שיחה קצרה עם חברה שלי שקטעתי כשגיליתי שכבר התחיל השיעור) ומגלה ששעתיים ספרות עם המורה הפסיכופטית התבטלו גם כן! כלומר, יש הסטוריה עם המורה האנורקסית הביץ` שלנו, ואחרי זה 4 שעות חופשיות, רק בשביל לחכות לביולוגיה. ולא רק זה- גם הסטוריה לא למדנו, היא שלחה אותנו ל``עבודה חופשית בספריה``, שאני תרגמתי לשפת היום-יום: ``הליכה לאקדמון עם נדב``. אחרי זה ביליתי עוד איזה שעתיים בשיחה עם השומר המשעשע של בית ספרנו (אשכרה צריך להקים שם מועדון או משהו, כל בי``ס מבלה שם את שעותיו הפנויות בשיחה איתו). אחרי זה ירדתי להביא לחברה שלי מתנה שהייתי צריכה להביא לה כבר לפני חודש על זה שהיא הייתה נורא חמודה ועזרה לי לתפור ת`תלבושת לפרוייקט וככה... וכמובן, שכל הזמן הזה הייתי עם כאב ראש חזק שפוצץ לי ת`מוח! אבל לא, יעלי לא תוותר, הסתובבתי ובזבזתי זמן בכמויות כי לא רציתי להפסיד ביולוגיה. ורק בסביבות 1 עליתי על זה שאני מרגישה הרבהההההה יותר מדי רע בשביל להישאר והחלטתי שאני הולכת- אישור יהיה לי בכל מקרה גם על היום, בגלל הבוקר. ואז כמובן לקח לי עוד איזה 40 דקות לבצע ת`החלטה שלי וללכת, כי דיברתי עם עוד איזה 80 אלף אנשים והלכתי עם שרון לקיוסק ואפילו דיברתי עם המורה של העבודות גמר (יש עוד סיכוי!!!). ואז הנהג אוטובוס הזה כל כך עיצבן אותי!!! אני עולה לגמרי מטושטשת עם ראש כואב והכל, ובקושי עליתי כשהוא התחיל לנסוע, וכמעט עפתי ועיקמתי ת`יד כשנאחזתי במעקה (או איך שלא קוראים לזה באוטובוס שמחזיקים אותו), אז רציתי פשוט לשבת, הראיתי לו ת`חופשי חודשי שלי והלכתי, ואז הוא כמובן מתחיל לקרוא לי ואומר לי להראות לו, ואיזה 5 שעות מסתכל בחופשי חודשי המסכן שלי!!! אפשר לחשוב שזה כל כך מעניין... רציתי לקחת את הפרטים שלו ולהתלונן, אבל למי יש כוח... אוף!!! שונאאאאאת להיות חולה!!! לפחות היום בערב אנחנו הולכים ל``בכיינים``, זה אמור להיות מדהים ביותר... יאללה, ביי ביי!!! אה אה ואוף! נדב מבריז לי, למרות שקבענו שנלך יחד ל- virgin suicides. אני *שונאת* שעושים לי את זה!! רציתי לראות את זה! רררררר. יעלי.

שומר בית הספר

לנו יש שומר ביצפר בלעעעעעעעעע היום במסגרת שיעור קולנוע עשינו תרגיל אחד, שהשומר ביצפר שלנו כיכב בו, והוא היה צריך לאלתר טקסט על כמה שהוא היה רוצה שיהיה לו שיער, ורמי, מר ``יש לי ליפה`` (מושא לבדיחה כיתתית), היה הקרבן. והשומר לרמי: ``חכה תיכף אני אנקה את המברשת שיער, מישהו שכח את זה אצלי, אחד שהיה קונדום קרוע בליל חורף סוער. (מתחיל להסתרק) איי איי, זה כואב, אין שיער, זה מושך בבשר. בואנה איזה שיער יפה יש לך (שולח יד לשיער) אפשר קצת? בואנה אם היה לי שיער בשמוק כמו השיער שיש לך על הראש כבר מזמן הייתי מליונר.`` קורע, קורע. אבל אני שונאת את השומר :) think floyd מיכל

kirk hammet

New member
השומר שלנו אהבל

השומר שלנו אהבל סוף הדרך ...... נכון תמיד מביאים את השומרים האלה הזקנים השמנים שאני נשבע , אם הייתי מחבל כבר מזמן הייתי יכול להיכנס לבצפר ולטבוח בכולם , כאילו מי כבר יעצור אותי .... אז לנו יש אחד כזה אבל מזה מוזר !!!!!! הוא מדבר לעצמו ...... וגם בצרפתית ....... ותמיד הוא מדבר רק עם הילדים הנכים שאין להם חברים ....... הילדים האהבלים האלה .................... לא מדבר על ילדים עם מוגבלויות , מדבר על סתם ילדים חסרי חברים ...... וזה ממש משגע את השכל שנה שעברה היה לנו שומר שאתה מרגיש שהוא יכול לשמור עלייך הוא היה סוס לפחות ......... מכוער מכוער , אבל סוס ........ ולא זקן ....... איתו דיברנו לפעמים ..... טוב נמאס לי לדבר על שומרים שונא כל דבר שקשור בבית ספר זה כולל אותם ביי

למעלה