מסחר דבר נפלא!

יהיו שם דרמה, יצרים...

או: על הפעם ההיא בה שה"מ השושנים קנה עותק של ויז בו היה פוסטר חצי-פורנוגרפי של לאורנה קשורה בשלשלאות, תלה אותו על הקיר, ונקרע בין אהובתו החדשה לזיאה, אהובתו הישנה. בסוף הוא החליט שהן יכולות להיות חברות ממש טובות, ושהוא מספיק גבר בשביל שתיהן.

וקישורים לתמונות, לשם ההבהרה

לאורנה הכבולה (הלינק הוא לתמונת ההרפתקה בה הופיעה התמונה לראשונה, אבל הפוסטר כלל רק את התמונה, לא את שאר פרטי ההרפתקה): http://www.acaeum.com/ddindexes/modpages/modscans/dl14.html זיאה, הילדה האינדיאנית מערי הזהב הנסתרות, בפוזה שבוודאי הייתה משמחת את ליבו השחור של שה"מ השושנים: http://home.ptd.net/~crimson/zia2.gif

Ihavenonick

New member
לי יש את התמנונה עדיין על הארון

עוד משנת 199X. אני כבר לא זוכר מאיזה שנה בדיוק. תמונה יפה

נכון שהצטערת אחרי שלחצת "פרסם"?

חוץ מזה, אני מניח שלא עשית את הדברים הבאים: א) טענת שהדמות המופיעה בתמונה היא חברה שלך, בשיא הרצינות. ב) התלבטת בשיא הרצינות בינה לבין דמות מצויירת אחרת בה אתה מאוהב. ג) נהגת לנשק את הפוסטר, ללקק אותו, להתחכך בו וכו', גם כשהיו אנשים אחרים נוכחים. ד) סיפרת לאנשים זרים לחלוטין על תאוותך לדמות שבפוסטר. ה) אנשים זרים - חברים של אנשים שהכרת ושל הוריך, מורים בבית הספר, הגרוזיני מהמכולת.

Ihavenonick

New member
אז זהו שלא עשיתי אף אחד מהסעיפים

שציינת. רק ציינתי את העובדה שיש לי עדיין את הפוסטר הזה (גם כן מוויז) על הארון, ושאני חושב שהתמונה עצמה עשוייה טוב (למרות שמוזר קצת שהיא נימצאת עם הפנים בכיוון הלא נכון)

DIDGIN

New member
לגבי א'

משרת איתי באותו המדור אדם שתולה תמונות ופוסטרים של אגם רודברג על לוח המודעות שלו וטוען ברצינות שהיא החברה שלו. הוא בן 21.

מה עושים במקרה כזה

איתי שירת פעם בחור שקישט את הארונית שלו בתמונות של פמלה אנדרסון ושאר כוסיות שגזר מהעיתון. יום אחד הוא הופתע לגלות ש"מישהו" הוסיף שם עוד תמונות מהעיתון - זבולון מושיאשווילי שותה בירה וקצף נוטף מפיו, אהרוני מעשן סיגר ארוך, וגם יעל - לא בר זוהר, אלא אחד מאלה עם הקרניים והזקן שחיים במדבר יהודה...

ogmios

New member
יצאת בזול

זו בקלות יכלה להיות תמונה פרי איורי של לואיס רויו או בוריס ולחו, ואז היית נשאר עם צלקות נפשיות לכל החיים

Dror Bar

New member
תודה רבה על התשובות

עזרתם לי מאוד, יש לכם הצעות על דרכים לבנות את ההיסטוריה בצורה טובה יותר ( שאלון 60, אתרים, מאמרים וכו'). ואולי עוד כמה עקרונות שכדי לדבוק בהם?

למעלה