מסחר במט"ח

הצופה.

New member
מסחר במט"ח

כאשר אומרים לך ש99% מהאנשים מפסידים כסף במסחר תאמין להם! (למה אתה חושב שאתה מיוחד?) כל חברות הפורקס טובות ואינן שונות אחת מהשניה . כאשר אתה סוחר אחרי שהפקדת סכום של כסף שבוע לאחר מכן נסה למשוך חצי או חלק ותראה כמה זמן לוקח להם להעביר את הכסף אם זה לוקח להם יותר מיום אחד אל תסחור שם! חברה שאין לה בחוזה תחום שיפוט ישראלי אל תסחור שם ! מדריך בקורס מט"ח שאינו סוחר בשביל עצמו , אל תלמד אצלו ! יש קלישאה שהסנדלר הולך בלי נעליים וככה המרצים בשוק המט"ח מתנערים מפניה שלהם לכיוון האקדמי ולא למסחר עצמו. הכסף שקיים בשוק המסחר הוא עצום והכסף שקיים בתחום הלימוד הוא זעום. מי שלא מוכן לאכול את מה שהוא מבשל שלא ילמד אחרים לבשל! סוחר לטווח ארוך הוא ספקולנט שנתקע בעיסקה גרועה בטווח הקצר! כולנו סוחרים לטווח קצר. לעולם אל תכנס למסחר בשוק בלי סטופ לוס אם מפריע לך העמלות או הספרדים זה סימן שאתה מפסיד כסף! אם אתה עושה ממוצעים, אתה מפסיד כסף! ישנם שנו סוגי קניסה לשוק 1. קנה בזול ומכור ביוקר 2. קנה ביוקר ותמכור יותר ביוקר לסחור רק בשיטה האחרונה! לקביעת הסטופים בשוק יש להתייחס ליחידות המסחר שאתה סוחר בהם אם אתה משתמש בברים של חמש דקות רבע שעה או שעה רצוי להשתמש בנמוך הקודם או בגבוהה הקודם ולמקם את הסטופ לא יותר מעשרים פיפסים מעל או מתחת! באופן אישי לימדתי וכן פורסמו תחזיות שלי בעיתון הארץ במשך כמה שנים, אני נחשב מומחה לניתוח טכני, לאחר שנים של ייעוץ החלטתי שאם אני כזה מומחה אני מפסיק לייעץ והולך לסחור ולנצל את מה שאני יודע וזה מה שאני עושה. לפני שאתה נכנס לעיסקה דע למה אתה נכנס לאיזו מטרה כמה אתה מוכן לסכן וכמה אתה רוצה להרוויח . אם אתה מהסס אל תיכנס למסחר. כל סימן מכל שיטה טכנית הוא טוב לכניסה לשוק. בכל כניסה לשוק קיים חמישים אחוז סיכוי לרווח בתי ספר ללימוד מסחר כמו משב שוקי הון זו נוכלות !

הצופה.

New member
במקרה נכנסתי ראיתי תביעה יצוגית נגד סקסו בנק

והחלטתי להיכנס אתה יכול להתעלם ממה שכתבתי אני לא מבקש דבר בתמורה

הצופה.

New member

הצופה.

New member

libertycm

New member
כמה שטויות כתבת פה

כל חברות הפורקס טובות ואינן שונות אחת מהשניה . - קשה לי להאמין שאפילו אתה מאמין לזה חברה שאין לה בחוזה תחום שיפוט ישראלי אל תסחור שם ! - להיפך, אני סוחר רק בחברות בחו"ל. סוחר לטווח ארוך הוא ספקולנט שנתקע בעיסקה גרועה בטווח הקצר! - נהיית משורר? כולנו סוחרים לטווח קצר - שכחת לציין שגם בטווח הקצר כולם נשרפים אם מפריע לך העמלות או הספרדים זה סימן שאתה מפסיד כסף! - הספרייד זה לא משהו שצריך להפריע לסוחר. ישנם שנו סוגי קניסה לשוק 1. קנה בזול ומכור ביוקר 2. קנה ביוקר ותמכור יותר ביוקר לסחור רק בשיטה האחרונה! - זה ממש שטויות, קונים בנמוך ומוכרים בגבוה ולהיפך, מי שקונה בגבוה בשביל למכור ביותר גבוה בעצם קונה בהתנגדות ולוקח סיכון שהמחיר יתהפך עליו לגבי כל השאר, אני די מסכים איתך

הצופה.

New member
1=סוחר נגד מגמה

לפי RSI או או מדדים אנטי מגמתיים או תעלות מסחר למיניהם אבל תמיד נגד מגמה ולכן תמיד מפסיד כסף אלא אם אתה עושה סקלפינג אבל לא נראה לי שיש לך מושג מה זה אתה כנראה עוד לא הרווחת כסף בחברות בחול אחרת הייתה נזהר אני אישית התכוונתי לחברות ישראליות שרושמות בחוזה סמכות שיפוטית לאיי הבתוטלה וכה להזהר מאלא שבונות לעצמן מפלט מראש ברור לי שיש לך מושג וברור לי שאתה תפרן כי נשרפת בשוק אתה לא שונה מהתחישעים ותשע האחוז האחרים השאלה אם הגעת כבר לגמילה מהימורים

libertycm

New member
כן, הבלוג אכן משקף

טעות אחת ושתי עסקאות שנסגרו ברווח על האגורה. לא אני כתבתי פה שנמחק לי כל הכסף אצל הברוקר.

libertycm

New member
טוב נו, אם אתה מרוויח

אני מחכה לראות פה טריידים שלך בלייב. לבינתיים אחוז הפגיעה שלי פה בפורום הוא 100%. כאמור, אני מחכה

הצופה.

New member
השאלה אם ביצעת עיסקאות בפועל ולא בפורום

כי כסף סופרים בחדר מדרגות בתקופה שייעצתי ברמת הכניסה והסטופ והלקיחת רווח היחיד שהפסיד בעיסקאות אלו כסף היה אני כי לא הייתי בנוי מנטאלית לסחור יש מצב שנקרא אדם שרוף שאפילו אינו מסוגל לפתוח עיסקאות מהפחד הייתי מוכר דף יומי ובדף היו המלצות יומיות והיה שם חשבון של רווח והפסד שסכם את כל העיסקאות (אז זה היה לפי פיבונצ'י ואליוט) אני אישית לא הרווחתי אגורה אלא רק מהייעוץ שהיה כסף קטן לעומת העיסקאות לפי העיסקה שכתבת עליה על הנפט שסגרת לפני שהגיע לסטופ-יש לי חשש שאתה פשוט מפחד מהשוק וזה קורה פשוט לכולם וצריך לדעת לצאת מזה אחרת תהפוך מורה או יועץ בזמן הקרוב הסטופ זו ההשקעה היחידה שמאפשרת לך לזהות את העתיד אם גם עליה אתה מפחד זה אומר עליך הרבה וזה בהחלט לא קשור אלי אני הייתי שם סבלתי וכאבתי בסוף הפכתי יועץ עד שהבראתי מהמחלה אנשים שמרוויחים לא מפרסמים את הטריידים שלהם הם גובים עבור זה טונה של כסף! ומהשוק

libertycm

New member
הכל זה בפועל

לא את כל העסקאות שלי אני מפרסם פה, סתם שמתחשק. לגבי הנפט, זה הכל עניין של תחושה, חשבתי שטעיתי בניתוח אז חתכתי ישר בהפסד (בסופו של אם לא הייתי עושה את זה הסטופ שלי היה נתפס גם ככה). אני לא חושב שמישהו שמתפרנס ממסחר מפחד, אלה פשוט החוקים שלי. אנשים שמרוויחים כסף לא צריכים לגבות תשלום עבור הטריידים שלהם, הם יודעים להוציא את הכסף מהשוק. לא נראה לי שזה שאני מפרסם את הטרידים שלי פה אז מישהו עושה כמוני, זה עניין של כיף וזהו. בינינו, כל מי שאני מכיר (אישית) שלוקח כסף עבור טריידים הוא סוחר כושל. יום טוב.

הצופה.

New member
אני מסכים איתך

לגבי גביית כסף עבור יעוץ לטריידים השאלה אם אתה מרוויח ואם אתה הולך לישון בשקט בלילה אם אתה מסוגל לענות לעצמך ביושר על השאלה הזו זה הדבר הבסיסי שרוב הסוחרים נוטים לשקר לעצמם רוב רובם! כדי להפוך לסוחר מצליח יש לדעת להביט בראי ולומר טעיתי

libertycm

New member
אם אני מכחיש שטעיתי אז אני עובד רק על עצמי

יצא לי כבר כמה פעמים להזין נתונים לא נכונים, כשראיתי את זה ישר חתכתי בהפסד והמשכתי הלאה. מסחר זה כמו ריצה למרחקים, מעניין אותי רק מה קורה בסוף השנה, יש לי שבועות שאני לא מוצא אפילו טרייד אחד, אין מה לעשות זה המקצוע שבחרתי לעצמי. לגבי האם אני ישן טוב בלילה, זו נקודה טובה מאוד, אני משתדל לעבור למצב שבו אני לא יכול להפסיד (SL לנקודת כניסה או עוד כל מיני קומבינציות שאני עושה) על מנת שאוכל לישון בשקט בלילה. אני מודה שכשאני סוחר נגד המגמה אז יש בי חוסר שקט, אבל ככל שאני צובר יותר ניסיון אני ישן יותר טוב בלילה. לגבי הנקודה הזו אני מסכים איתך לחלוטין, לא כולם ישנים טוב בלילה. שיהיה יום (ולילה) טוב

צב200

New member
איך הבראת?

זה כמו להגיד נגמלתי ממחלת העישון הממכרת ושורפת כסף ועכשיו אני מעשן בריא.כל עוד אתה אדם העישון מזיק לך ,כל עוד אתה אדם סוחר המתח אוכל אותך כי יש זרם חשמלי בין הכיס ללב. במקרה אנחנו עכשיו בחודש כסליו דרך אגב אני מסכים איתך שליעץ ולעשות כסף הם 2 דברים לא קשורים בכלל גם אני מיעצת לאנשים על עיסקאות שהניבו המון פיפסים ואפילו משלמים לי על כך אך בין לבין (היצה"ר שלי) עושה שטויות... הוא אשר דיברתי אפילו אתה מביו גדול במט"ח,כל עוד אתה אדם אתה מועד לעשות שטויות,איך נרפאת מזה????

הצופה.

New member
מחליטים להתייחס לזה כאל מקצוען

להבין שבשוק השה לא שורדים בינוניים ולא טובים אלא רק הטובים ביותר מבינים שלא נהיים מליונרים מעיסקה אחת לומדים מה זה drowdown פסיכולוגי - כלומר כמה אני מסוגל לסבול את העצבים כשהשוק הולך נגדי בעיסקה שנכנסתי אליה עד שהוא מתהפך לטובתי זה עינין אינדיבידואלי ולא ניתן ללמדו מאחר זה עיניין אישי לא מספרים על העיסקאות לאנשים אחרים כדי לא להעמיס על עצמך את בעית האגו של להפסיד בעיסקה לומדים לצאת במהירות מעיסקה מפסידה לומדים לשנות את המחשבה במהירות כלומר להיות גמישים ולהבין שאני לא קובע את השוק אלא השוק תמיד צודק לא נכנסים לשוק לעולם בלי סטופ ולא מזיזים לעולם את הסטופ כדי להתחיל בהדרגה אם את רגילה לעיסקאות של מאה אלף תעברי לעיסקאות של עשרת אלפים אם יש לך טעויות תעצרי ותשני גישה כמה פעמים שצריך עד שמוצאים את דרך המלך גם אם זה לוקח שנה לא לקחת את זה אישי אם טועים זה לא בוחן IQ מותר לטעות אך אסור להתפרק נפשית מעיסקה ואם איבדת את הביטחון בקשי ממישהו שמבין שישב לידך ויסתכל עלייך בזמן שאת סוחרת ואם כל זה לא עוזר מומלץ לעבור למסחר באופציות שם התמונה יותר איטית אם תרצי יותר בפירוט אצטרך לקבל מסר פרטי שמתאר את הבעיה בפרוט

למעלה