מדוע מפריע לך לשלם 15 ש"ח בחודש?מסחר במגדל
היום בערב קיבלתי מכתב ובו מצויין שהחל מהחודש הם מתכוונים לקחת עמלה של 15 שקל לחודש "דמי ניהול חשבון". מישהו מכיר למה ומה פתאום עכשיו... ובאיזה בית השקעות עדיין לא גובים עמלות שלא על קניה/מכירה?
למה שאני אשלם אם לא שילמתי עד עכשיומדוע מפריע לך לשלם 15 ש"ח בחודש?
בהצלחה ! תתווכח הם בטח יוותרו לך על זהלמה שאני אשלם אם לא שילמתי עד עכשיו
למשל באקסלנס ראיתי שמשלמים 20 שקל לחודש אבל הם מחזירים אם כמות העמלות שאתה משלם עולה על 100 שקל באותו חודש. והם גם נותנים 0.05 על קניה מכירה של אג"חים בעוד שבמגדל זה 0.1 השאלה אם יש איזשהו בית השקעות שלא דורש דמי ניהול. מבחינתי אין הבדל בינהם, כולם משתמשים ב ordernet, אז כל מה שמעניין זה העמלות. מה עם אי בי אי? כלל פיננסים? הראל? מישהו מכיר? אני כמובן מחר אנסה להתווכח איתם קצת.
אני רבתי לא מזמן עם חברת פלאפוןלמה שאני אשלם אם לא שילמתי עד עכשיו
למשל באקסלנס ראיתי שמשלמים 20 שקל לחודש אבל הם מחזירים אם כמות העמלות שאתה משלם עולה על 100 שקל באותו חודש. והם גם נותנים 0.05 על קניה מכירה של אג"חים בעוד שבמגדל זה 0.1 השאלה אם יש איזשהו בית השקעות שלא דורש דמי ניהול. מבחינתי אין הבדל בינהם, כולם משתמשים ב ordernet, אז כל מה שמעניין זה העמלות. מה עם אי בי אי? כלל פיננסים? הראל? מישהו מכיר? אני כמובן מחר אנסה להתווכח איתם קצת.
נו, טוב, השיר שהציטוט הזה לקוח ממנואני רבתי לא מזמן עם חברת פלאפון
כי העלו לי את התשלום הקבוע בעשרה ש"ח בחודש באופן חד צדדי בתירוץ המטומטם שהוא: משרד התקשורת החליט! ככה אמרו לי, שזו הוראה של משרד התקשורת ... לקח לי שתי שיחות ארוכות עם מוקד קשרי לקוחות וגם הייתי צריך לדבר באסרטיביות רבה עם נציגה במרכז מכירות והורידו לי את התשלום הקבוע לשלושים ש"ח. (היה אמור לעלות שמונים). זה שלושים ש"ח בלי דקות כלולות ועם 60 אג לדקה לעומת 80 ש"ח (עם 100 דקות לדקה ו-100 אס.אמ. אס). אסאמאס עברתי לשלוח דרך האתר שלהם באינטרנט. מה שאומר שעכשיו יש לי 30 ש"ח תשלום קבוע+87 דקות כלולות כביכול, אבל שאני לא חייב להשתמש בהן ולשלם עליהן...(שזה בעצם ה50 ש"ח הפרש על התשלום הקובע) תאמרו- פרייאר- בפרטנר אפשר להשיג בתשלום קבוע של 6 ש"ח+60 אג לדקה. ברם, אני בהתחייבות ארוכת טווח לחברת פלאפון, לכל החיים פחות או יותר, וקנס היציאה מהתחייבותי הקשיחה אליהם יוצא יותר יקר מהתשלום הקבוע של השלושים ש"ח כפול 14 חודשים התחייבות שנותרו לי, אבל חייבים לשלם אותו בתשלום אחד. אני בטוח שעל החישוב של המבצע שימור הזה ישב מוסמך לכלכלה ולא לפילוסופיה, אבל חשבון פשוט גם אני מסוגל לעשות.... מוסר השכל? מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה....(מ. אריאל)
גם בעיניי לא מוצא חן (כמובן). אתמקח.מסחר במגדל
היום בערב קיבלתי מכתב ובו מצויין שהחל מהחודש הם מתכוונים לקחת עמלה של 15 שקל לחודש "דמי ניהול חשבון". מישהו מכיר למה ומה פתאום עכשיו... ובאיזה בית השקעות עדיין לא גובים עמלות שלא על קניה/מכירה?
ישיר השקעות ואגב זה לא נכון מה שאתה טועןמסחר במגדל
מה זה ישיר בית השקעותישיר השקעות ואגב זה לא נכון מה שאתה טוען
שמה שמעניין זה רק העמלות,מכיוון שצריך להיכנס למקום שהוא גם אמין ,אם אתה מפקיד שם את הכסף שלך
זה הבית השקעות של המצחיקה הזומה זה ישיר בית השקעות
ביטוח ישיר זה מקבוצת מגדל הרי לא? צריך לבדוק אם הם לא מעלים את העמלות בינואר.
גם בבנק הדואר העלו עמלות חצופים !זה הבית השקעות של המצחיקה הזו
נו, ההיא..."של מי השורה הזו"....נו, איך קוראים לה, ששילמו לה 3 מיליון שקל, אבל בסוף הפסיקו אחרי שנה והיא נותרה רק עם מיליון. (נקווה שייעוץ השקעות או חלילה ניהול השקעות לא היה כלול בעיסקה) נו, איך קראו לה? ממש חמודה... עדי אשכנזי..זהו. נזכרתי..."מה זה השטויות האלה" (לא, של מי השורה הזו?) מה זה השטויות האלה- בתי השקעות. מבטיחים 3 מיליון. בסוף הכל נופל, אז מפסיקים את החוזה....נקווה שלא עיקלו לה את הטוסטוס....
יש חדש בנושא? מישהוא הצליח להוריד?מסחר במגדל
לא הצלחתייש חדש בנושא? מישהוא הצליח להוריד?
קיבלתי עכשיו את הדיוור הזה וחשבתי עליךלא הצלחתי
הם אבל אמרו שבכל חודש שאני עושה מעל 100 שקל עמלה הם מזכים אותי על הסכום... כמו באקסלנס רק ששם זה 20 שקל דמי ניהול ובמגדל כאמור 15. אני לא הכי חזק במיקוח. בשבוע הבא אני אעשה סקר שוק ונראה איפה הכי כדאי להיות היום מבחינת עמלות. ממש מעצבן הקטע הזה... בהתחלה הם העלו את הריבית על האשראי ב 1.5 אחוז באופן גורף.. ועכשיו דמי ניהול חשבון... אני לא אתפלא אם מחר יגידו שגם התוכנה המצ'וקמקת של ordernet עולה כסף.
ומה קורה אחרי ינואר ?קיבלתי עכשיו את הדיוור הזה וחשבתי עליך
http://www.fogeli.co.il/ibi/divur_20081217/atar.html
ריבית על האשראי?לא הצלחתי
הם אבל אמרו שבכל חודש שאני עושה מעל 100 שקל עמלה הם מזכים אותי על הסכום... כמו באקסלנס רק ששם זה 20 שקל דמי ניהול ובמגדל כאמור 15. אני לא הכי חזק במיקוח. בשבוע הבא אני אעשה סקר שוק ונראה איפה הכי כדאי להיות היום מבחינת עמלות. ממש מעצבן הקטע הזה... בהתחלה הם העלו את הריבית על האשראי ב 1.5 אחוז באופן גורף.. ועכשיו דמי ניהול חשבון... אני לא אתפלא אם מחר יגידו שגם התוכנה המצ'וקמקת של ordernet עולה כסף.
פקינג 15 שקל בחודש, אתם מדברים כמומסחר במגדל
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.