מסחטת עשב חיטה

• פותח הנושא rk21
  • פורסם בתאריך

רוּפֵן

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחחחחח

נחכה עוד שבוע.. ונראה... "הוא מגעיל בעיני, וזה בלשון עדינה.." אהבתי את זה..! כעת חייב לנסות.. אשתדל לעמוד מול המראה באותו רגע...
חחחחחחחחחח

צפנתי

New member
רופן בתם הגזמתי..אני מפונקת מאד!!

כבר טעמתי דברים יותר לא טעימים מזה.

רוּפֵן

New member
זה בסיידר..

את יודעת.., כשהייתי קטן.., 'צמחוני' בבית פולני "טורף" שאכלו את כל מה שזז, היו כאלה, מהמעגל הקרוב או הרחוק יותר במשפחה, שהתייחסו אלי, או אמרו לי, שאני "מפונק" ! והרבה שנים. לא ידעתי שקיים המושג הזה - "צמחוני" או "טבעוני" והייתי בטוח שאני היחיד בעולם...(אולי הסתירו את זה ממני, או שזה עוד לא 'נכנס לספרים'..) וזה העליב אותי, מאוד ! ופגע בי וכו' גדלתי, ואז הבנתי.. שאני צמחוני, וזהו ! ומי שלא צמחוני... ש..... וזהו...

גבי 26

New member
רופן, מחזיקה לך אצבעות

תעדכן בבקשה! האם תנסה גם סחוט? או שתאכל ת'עשב חי.

רופן בטח לעיסת עשב חי תהיה לך טעימה

יותר . אני מכירה כאילו שפשוט לועסים ומוצצים את המיץ מהעשב החי . אומרים שזה טוב לשיניים

צפנתי

New member
למי שעשה הלבנת שיניים, כלורופיל

צובע אותן חזרה לצהוב. בעיקר עם לועסים במרץ...

רוּפֵן

New member
תחזיקי חזק....

כי אצלנו יש רוחות שלא מהעולם הזה...
קודם אסחט.. כדי שאוכל להגיד גם "איכסה"
ואחר כך, נטעם ברצינות.. הגוף שלי יודע לאבחן א י כ ו ת של מזון. מבטיח לדווח....

בגית

New member
יש חשמלית ויש ידנית

הידנית עולה 300 שח והחשמלית 1200. לי יש את הידנית והיא עושה את העבודה. את שאריות העשב שם בקומפוסטר! -המיץ לא מומלץ לנשים בהריון מתקדם ומניקות כי הוא מייבש חלב.

רוּפֵן

New member
אפרופו "חשמליות וידניות" טיפ ../images/Emo62.gif

לפני מספר חודשים, החליטה רעייתי שתחייה, שמזמן לא הכינה פלאפל תוצרת בית.. אז, ..הכינה את כל ה'סטרומנטים ו... קראה לי לטחון אותם במטחנת הבשר הידנית (טוב, נו, מה עושה 'מטחנת בשר' אצל צמחונים ?! פלאפל !). כזו מפלסטיק קשיח שנצמדת בואקום למשטח השיש. טוב, התחלתי לסובב... ולסובב.. את ה'מנואלה'.. אחרי 5 דקות, התחילו לגרד לי ה"קרצייות"... הלכתי למחסן כלי העבודה, שלפתי את המברגה הנטענת, תפסתי את ציר המטחנה, ב'פוטר' של המברגה (במקום ה'מנואלה'), העברתי למצב SLOW ו..זה עבד ! קלי קלות.. תחשבו על זיי...

למעלה