מסחטת עשב חיטה

• פותח הנושא rk21
  • פורסם בתאריך

rk21

New member
מסחטת עשב חיטה

שלום, לא בטוח שזה לגמרי קשור לפורום אך ראיתי מס. הודעות בנושא אז, רציתי לדעת מהיכן במרכז ניתן לקנות מסחטת עשב חיטה ובאיזה מחירים מדובר? כמוכן במידה ומישהו מעוניין למכור מסחטה יד-2 אשמח אם תצרו עמי קשר! בברכה, רון קופר [email protected] 054-7396963

טסונמי1

New member
../images/Emo6.gifיש כמה חברה ששותים מיץ עשב

הם ודאי יענו לך היה לא מיזמן שרשור על הנושא-[לא כדאי אמרו כאן שזה מאוד לא טעים]

Lord bigfoot

New member
ממש לא טעים

בתור אחד שמוכן לנסות הכל, פעם אחת. ניסיתי, סתמתי את האף, רציתי להקיא. בסופו של דבר, קצת וודקה משפרת את המצב, אבל אני חושש שזה לא עומד בקנה אחד עם הרעיון שלשמו שותים מיץ עשב חיטה.

גבי 26

New member
לא טעים...זה הגדרה עדינה

מסחטה ניתן לקנות בחנויות טבע.

rk21

New member
הטעם ידוע, היתרונות - גם...

אני מכיר את הטעם.. :) שותה כבר שבוע וחצי... פחות גרוע מפעם לפעם. (לא חושב שזה יהיה טעים באיזשהו שלב אבל זה כבר סביל) על היתרונות כמובן אפשר לקרוא רבות ברשת ולפי עדויות החלטתי לתת לזה צ'אנס למרות הטעם. העניין שקנייה יומית של המיץ היא עסק דיי יקר ולא כל כך נוח... לכן אני מתעניין לגבי מסחטה משלי! :) אשמח אם תוכלו לעזור...

שקדי

New member
עדיף ציאניד לדעתי../images/Emo190.gif

לפחות הסבל הוא חד פעמי חוץ מזה ריח שקדים מרים עושה לי את זה

רוּפֵן

New member
התחלתי גם, בגידול 'עשב חיטה'...

"..נבטה הקמה " ובקרוב אטעם, בפעם הראשונה את אותו המיץ.... יש לי הרגשה שדי אוהב את זה.. תמיד אהבתי ללעוס גבעולי 'דגניים', בייחוד את החלקים הצעירים והלבנים, שהם ממש מתוקים. אז.. בקרוב אעשה כמה ניסיונות לסחוט את אותו המיץ, בעזרת מטחנת "בשר" רגילה הנמצאת בכל בית. אנסה כמה ןאריאציות, ונראה מה אפשר לשכלל וליעל, לצורך סחיטה טובה.

אני דווקא אוהבת

מי שרגיל ללעוס עשבים ודגניים למיניהם כשהוא מטייל לא יסבול בכלל. לגבי מסחטה . אם לא מוצאים בחנות הטבע המקומית כדאי לפנות למשפחת שטמפפר ממושב בצת שמשווקת עשב חיטה ומסחטות ולשאול אותם .

צודקת!שטמפפר ולא שטמפלר,ויש להם

את כל סוגי הנבטוטים בעולם, והכל אורני אמיתי וטעים!!! חמניות, חיטה, עדשים, קוסאמק[כוסמת איחס בטעם נפתלין], מש, פישתה,ועוד מלא מלא.

שחיין

New member
אני מאוד מקווה שלא תאהב את זה

משום שאם כן תאהב את זה אני כבר לא אוכל לסמוך אף פעם על חוש הטעם שלך.... טיפ לסחיטה: צריך להוציא את הסכין של מטחנת הבשר (כך הדריכו אותנו פעם). בשביל שיסחוט את העלים צריך כמות ורצוי להוסיף גם עלי כוסברה בסוף כדי לדחוף יותר את העשב חיטה. אפשר בסוף גם להוציא ללסחט את הנשאר ביד. כדאי להכין כוס עם משקה כלשהו (אפילו מים) כדי לשלוק מיד אחרי - כל זה בהנחה שחוש הטעם שלך נורמלי.

רוּפֵן

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחחחחחחח

אל תשכח שאני צמחוני כמעו 'יובל' שנים... ..תמיד אהבתי לכרסם דשא... (מעדיף 'אל-טורו' !) עוד שבוע, בערך..., נטעם ונדע..

שחיין

New member
עכשיו ברצינות

יש הבדל בין בסיס העשב לבין העלים. בכל מקרה תזכור את הטיפ לסחיטה.

הליויתן

New member
../images/Emo22.gifמספר נקודות למחשבה:

מי שרגיל למצוץ גבעולי חיטה ודגנים רכים אחרים,באביב.שימשיך עם זה, יש גם טכסטורה,לא רק טעם נפלא מתקתק! לא מבין מה הטרוף הזה לקבל כל חומר כמיץ מעובד. אגב,חזירי הבר נוהגים כמונו בענין מיץ נבט החיטה,גם הם לא מעכלים תאית.ולכןתולשים דגנים צעירים,לועסים ומוצצים מהם את המיץ,ויורקים את הגבעולים הלעוסים בצורת גושים,הנקראים לעוסיות.בעונה הזו מי שמטיל בכרמל ובשאר איזורים בהם הם נפוצים.יכול לראות את הלעוסיות על השבילים.

רוּפֵן

New member
../images/Emo45.gifאכן אבדוק זאת, לא אכריח את עצמי

לבלוע "ג'יפה" גם אם זה 'בריא'.. (בד"כ, כל מה שאני מכניס לפה, ישר הגוף "אומר לי" אם הוא אוהב את זה או לא..) החלקים הכי טעימים לי, הם ה"גבעול הלבן" שבין העלים הירוקים לבית השורשים. טעים ומתוק.

צפנתי

New member
גמני צימחונית רוב חיי ולועסת דשא

אבל מיץ עשב חיטה הוא מגעיל בעיני, וזה בלשון עדינה. יתרונות? אולי איבוד תאבון לחצי יום או יום שלם הוא יתרון לאנשים בעלי עודף משקל. אותי לא הצליחו לשכנע שזה יותר בריא מכל ירק אחר שאכניס לפה! (ירקות זה בריאות!!! חשוב לגוון במינים וצבעים, אבל לא להתעקש דווקא על המיץ חיטה, זו דעתי)

Rebeccan

New member
../images/Emo12.gif ירקות זה בריא ? ../images/Emo32.gif

פטריות זה יותר טעים
עשב חיטה ... ממממ ... למון גראס יותר טוב פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

למעלה