מסחור המופע השנתי.

מסחור המופע השנתי.

אני באמת לא מבין למה לעזאזל יש שירים של להקות כמו שייגעצ במופע, הם לא מאיר אריאל לא מתיימרים להיות ולא צריכים להיות הם להקה הפוכה ממאיר, הם שמים דגש על הסאונד לא על התוכן... הם שמים דגש על היחצנות על ההופעה... היום באה אליי אחת הפרחות מבית הפסר ושאלה אותי בשיא הרצינות "אתה בא למאיר?!" עניתי לה שהוא כבר מת אז היא אמרה משהו כמו וואללה יופי, נתן לשייגעצ עוד הזדמנות להופיע למה המופע של מאיר אריאל לא יכול היה להיות רק עם אנשים שהוא עבד איתם בחייו, הרי יש מספיק נכון, אתם יכולים לראות את זה בדיסק המיטב של מדייה דיירקט למשל, ואם לא אז למה לא לתת לזמרים איכותיים לשיר אותו, לא הייתה לי בעייה שיבוא אריק איינשטיין וישיר, אבל... אריק איינשטיין לא מופיע כבר 20 שנה, והוא גם קצת טוב יותר מהלהקות הצעירות...

היום במעריב

יש כתבה גדולה שמדברת בדיוק על זה ויואב קוטנר נותן שם הסבר שאולי יניח דעתך. ולזה שרוצה לשלם פחות: יש אפשרות לשלם בויזה ואז זה הרבה פחות ואם אין ויזה\ישראכארט אז תגידו שאתם מהפורום של מאיר ומגיע לכם הנחה (אולי זה יעבוד...) אבל עד כמה שאני יודעת, המחיר הוא בין 125 ל 175. וכמובן לשם השוואה, המופע של שלום חנוך ושלמה ארצי יעלה 200ש"ח לכרטיס!!!!!!!!! בהצלחה

זה לא ממש מניח את הדעת...

אז אני מבין שאין סיכוי להוציא איזה כרטיס מוזל באיזה 100 שקל? כי אני מתכנן גם לאכול באותו היום של ההופעה

exit_from_here

New member
מישהו יכול לסרוק את הכתבה?בבקשה.

והמופע של שלום חנוך ושלמה ארצי במחיר מוגזם,כמובן. כמו שאני נמנע מלראות את אהוד בנאי לצערי בגלל שאין לי מספיק למחירים שהוא לוקח ולפי הגדרתך הוא עוד בתחום הסביר (100 פלוס). מה גם שפותח השרשור מדבר גם על הבאת להקות שימשכו קהל שאינו קהל "מאירי" שיתחבר אלא גרופיות קטנות וצועקות.

הסבר מגומגם, מחיר גבוה...

יש ניחוח של מסחרה באויר. כן כן שמענו, יש להגיע אל לב הנערים והנערות - לא זכור לי שמאיר בחייו ניסה לשלוח אלי דבורה כשהייתי נער. זה לא בושה לנסות להפוך את מאיר לנגיש אבל השאלה באיזה מחיר. וכל עוד מוקי ושכמוהו מופיעים, ואללה מחיר גבוה מדי. ואגב מחיר... אין מביאין ראיה משלום חנוך ושלמה ארצי מה גם שמחיר הכרטיס גם אצלם מגוחך.

youngG

New member
לגבי המופע

פשוט האתר "emap" לא ממש עובד לי: איפה זה בדיוק משמרות? ואיפה קונים כרטיסים?

געגועים אני אליך

הקץ משנתך היפה בחרוזים תמיד הייתה לי תענוגים אתה תצא מכילך בבכי מרורים שתראה איך את מחשבותיך ממסחרים עור מצפון ובוא לתימן מפיחים סרחים בגניך מתאדים בשמיוו מי ישמור פרי מגדיוו? מישהו תופס את אוהביך בביצים בחמש אצבעות הוא חולב מהם מזומנים בדלתות אחרויות בחשיפת ישבנים לוחץ ומשתין על פני כל האוהדים איה אחי? איה רעי? בנות ירושליים רד דודי לגנך ןהפרח עצי בשמים כשתתעורר משנתך אתה לא תאמין איך תמונתך מתנוססת בכל העיר אתה בדימוי של סיר ריק של חמין חובק את איתן בחורה למכביר {והוא גם הוזמן לשיר לך שיר} עור מצפון ובוא לתימן מפיחים סרחים בגניך מתאדים בשמיוו רד דודי לגנך ןהפרח עצי בשמים הזה אחי? הזה רעי? בנות ירושלים? געגועים אני אליך שעשועים אני עדך תעתועים על גבך הכניסני תחת כנפיך

אכן יקר..

מהסיבה הזו אני מתקשה למצוא לי בת לוויה לערב הנ"ל. אך נו... זה בטח יסתדר..הרי לא אפסיד זאת (זו פעם ראשונה...כן..) ושוב יניב כל כך אוהבת את חרוזייך (ובמיוחד את שיר השירים ששגור בהם)

עברי מין מוצהרים

תודה לך עלי כותרת שאת הכתיבה שלי את אוהבת אך אני מרגיש שאת מתבלבלת לא על חסכי עלות חמתי בוערת אלה על המסחור הגדול ושיתוף עברי מין מוצהרים {אין פה שגיאת כתיב במחברת} שנשמות של בני אדם נסרחות אחריהן על הארץ ועוד נושאים הם את שמם של בני עמי ושם משפחתם מתורגם ל"מנהיג" בשפתי רק שהמנהיג הזה תמיד מתחנחן כאשה מקופף מקודד מסורח ומגושמת בהגזמה מחורר מגומר מתוחקר חיננית כאנקה ונותן את עצמו לדלתות אחוריות אחרות מקופפות מקודדות מגושמות כדמותו לצלצל בפעמון הדלת האחורית שבעכוזו ולהמשיך ולהסריח את הארץ ועוד מתדפקים על קודשייך לגלול על כתבייך בבריחי שעריך בעיר דוד ושלמה הזה שיר שירייך? אלף נשים היו לשלמה ועלמות אין מספר אחת היא יונתי תמתי בחסות שיעלבו הדלתות ויהפכו לחומה וכך תיפסק הסרחת הנשמה ובשיתוף מי לה אליי

אתה יודע שהפסוק המלא הוא:

מותר האדם מן הבהמה א י ן כי הכל הבל! (חוצמזה אל תקח ללב כי אני עדיין אוהב אותך למרות שאתה ימני מסריח
)

למעלה