מסורת היא מסורת

shahf

New member
הכוח של איתן לא מפריע לי

רק אם הוא יתחיל לזרוק עליי ג'חנונים ולהאכיל אותי בסחוג

אני קצת מסטולה מעייפות ../images/Emo163.gif

אז תתעלמו מזהP: שמך:נועה גיל: 14.4 מיקום: ביתי(?) עיסוק: שיעמום תכונות טובות: נחמדה, מצחיקה תכונות רעות: עצלנית, קרציה מקצוע אהוב: היסטוריה מאכל אהוב: חצילים.. חיה אהובה: נחש סלנג אהוב: אשכרה מילה אהובה: פאק זמר אהוב: מרילין מנסון זמרת אהובה: איימי לי להקה אהובה: H.I.M שחקנית אהובה: לא זוכרת שמות שחקן אהוב: כנ"ל^ כיתה\\עבודה: ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק: שכחתי איך אתה מרגיש: עייפה הבנאדם הכי יפה שראית: אממ.. חג מעודף: פסח יס או הוט: הוט ספורט מועדף:
בדיחה טובה! ערוץ מועדף: 8 אתה חושב שאתה יפה? לא אתה חושב שאתה צבוע? קצת אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? אין לי זוג אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? ^ אתה חושב שאתה עקשן? כה אתה אוהב את עצמך? לא בזבזן או חסכן? בזבזנית בכסף של אחרים
איפה היית רוצה לגור בארץ? לא יודעת בחו''ל? פינלנד
איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? מומינים איזה דמות מצויירת אתה? מומין/סנורק למה? ככה יש לך פלאפון? כה קו פתוח? ברור של איזה חברה? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? מתקשרת: אבאמא מתקשרים: כנ"ל איזה צילצול יש לך? Hey You-PF הקול הכי יפה ששמעת? של שחף, חברה שלי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של וילה ושומר מסך? כל מיני תמונות אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. סתמו
הוא קיים!!!!1 אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? חבל שלא נקרעה לך השמלה באמצע הבמה. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? לא שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? בד"כ יש לך פירסינג? כה איפה יש לך? באף איפה אתה רוצה פירסינג\\קעקוע? לשון, גבה, ליפרינג, עוד 2 חורים בכל אוזן [תנוך]
פירסים אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? מעבירה למשפחה אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה?
ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? בורחת ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? כנ"ל אתה מאמין באלוהים? כה בגורל? גם בחייזרים? מעט באהבה ממבט ראשון? אולי באיזה פורומים אתה כותב: יש הרבה. יש לך חברים בפורומים? כה מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? קורנפלקס מה הדבר האחרון שעשית היום? עונה על השאלון הזה מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\\חשבת עליו? ג'וניXP מי האדם האחרון שבכית בגללו? לא זוכרת.. מי האדם האחרון שדיברת איתו? עדידס=] מה עשית לפני שענית על הסקר? סגרתי תמסנג'ר אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? לא מה אתה לובש? בגדים מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? ממ.. משהו בלשי. איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? החדש של מדונה
מה השיר האחרון ששמעת? לא זוכרת מה החלום שלך? חסוי:)

moranka

New member
איתן

המודהההההההה
טוב שיכנעת אותי, אני אענה על חלק: שמך: מורן גיל: 23 מיקום: בית עיסוק: עבודה מאכל אהוב: צ'יפס ושוקולד. ואוכל של אמא שזה תחת הקטגוריה 'איזה אוכל אתה הכי אוהב'. חיה אהובה: הכלבה שלי סלנג אהוב: סלנג זה לצעירים הבנאדם הכי יפה שראית: כנראה אח שלי חג מעודף: היומולדת שלי!!! זה יום חג!! יס או הוט: הוט ספורט מועדף: כ ד ו ר ע ף ערוץ מועדף: 2,3,8,10, והערוץ המפוצל כי יש בו גלגל"צ בזבזן או חסכן? גם וגם איפה היית רוצה לגור בארץ? הר בגליל העליון שיש ממנו נוף לרמת הגולן ולכנרת. בחו''ל? לא בטוחה שהייתי רוצה לגור בחו"ל ואם כבר אז בשוויץ. איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב?
מלאאא: פומיקי, זורו, פינוקיו, נשים קטנות, נילס, מרקו, בלי סודות, תופסים ראש, שושה, טוב אני אפסיק. איזה דמות מצויירת אתה? למה? אני ? פומיקי. ככה. יש לך פלאפון? קו פתוח? של איזה חברה?סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? לכולם שווה. איזה צילצול יש לך? כל הזמן אני מחליפה- עכשיו יש לי 'אום כולתום' הקול הכי יפה ששמעת? של המלך: השדרן משה בונן. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? הרים וירח ושומר מסך? תמונות של המשפחה אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? אולי... זה יכול להיות מעניין. שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? ברור! יש לך פירסינג? איפה יש לך? באף איפה אתה רוצה פירסינג\\קעקוע? קעקוע על הכתף או מאחורי הכתף. אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? כבר פגשתי אותך ברחוב, וזה היה מתוכנן, אפילו עשינו טיול בעיר והלכנו הרבה רחובות... מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? עוד לא אכלתי מה אתה לובש? פיג'מה מה הסרט האחרון שראית? "האי" זהו.

עונה

שמך: בשיא הטבעיות גיל: 17.5 מיקום: צפון עיסוק: תלמידת י'ב תכונות טובות:
תכונות רעות: שתלטנית מקצוע אהוב: היסטוריה מאכל אהוב: גבנ"צ חיה אהובה: כלבבבבבבב סלנג אהוב: "תנוח" מילה אהובה: אינדיד זמר אהוב: מממ...מאיר זמרת אהובה: טרייסי צ'אפמן להקה אהובה: איזבו שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי שחקן אהוב: ג'וני דפ כיתה\\עבודה: י'ב בדיחה שגרמה לך לצחוק: ארוכה מדי איך אתה מרגיש: בסיידר הבנאדם הכי יפה שראית: ג'וני דפ חג מעודף: פורים ברור יס או הוט: יס ספורט מועדף: ישיבה נוחה ערוץ מועדף: ערוץ הקיבוץ אתה חושב שאתה יפה? אתה חושב שאתה צבוע? לפעמים אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? לא אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? כן בזבזן או חסכן? בזבזנית שלא ברא כמוהה השטן איפה היית רוצה לגור בארץ? בקיבוץ בחו''ל? מממ... איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? לא כולל שירות...מובן?!?!!? איזה דמות מצויירת אתה? אד...הצבוע הדפוק משלושת הצבועים של מלך האריות למה? כי הוא אדיר והייתי רוצה להיות כמוהו יש לך פלאפון? לא...יש טלפון אחד בקיבוץ... קו פתוח? כן של איזה חברה? פלאפון למי אתה מתקשר הכי הרבה? מממלחברתי הטובה מי מתקשר אלייך הכי הרבה?חברתי הטובה איזה צילצול יש לך? משהו של מוצארט הקול הכי יפה ששמעת? של הגלים איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ממממ כחול ושומר מסך? שחור אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. כן אני יודעת וטוב שכך...כאלה משפטים מפגרים אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? ממשיכה ללכת אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? בארור שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? כן יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? אין לי איפה אתה רוצה פירסינג\\קעקוע? בגבה פירסינג ועל הבטן התחתונה קעקוע אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? מברר של מי הם אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? מחייכת ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? ממשיכה ללכת התנוכי אוזניים שלה לא ירביצו לי ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? אומרת לו שהוא עשה ביצוע מדהים ל"הכניסיני תחת סיפך" אתה מאמין באלוהים? אולי בגורל? אולי בחייזרים? אולי באהבה ממבט ראשון? כן באיזה פורומים אתה כותב: קיבוצניקים, מכתב שלא נשלח והומור שחור יש לך חברים בפורומים? אמממ כןנראה לי מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? סנדוויץ' מה הדבר האחרון שעשית היום? עניתי על השאלון הזה מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\\חשבת עליו? ממממ...נקסט מי האדם האחרון שבכית בגללו? נקסט מי האדם האחרון שדיברת איתו? אבא מה עשית לפני שענית על הסקר? קראתי אותו אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר?לא מה אתה לובש? בגדים מה הסרט האחרון שראית? שכחתי כבר מה התוכנית האחרונה שראית? הרווק איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? מממממ מה השיר האחרון ששמעת? ממממממ מה החלום שלך? לחיות

roychu

New member
טא-דא

שמך: רוי גיל: 17 מיקום: דרום לאללה עיסוק: תלמיד/רפתן תכונות טובות: לא אוהב להגיד על עצמי כאלה. תכונות רעות: כנ"ל מקצוע אהוב: תנ"ך מאכל אהוב: בשר. חיה אהובה: צב סלנג אהוב: אה.. כל מני. מילה אהובה: massive זמר אהוב: עברי לידר, אביתר בנאי, ג'יימס קינן, כל מני.. זמרת אהובה: הזמרת של Lamb להקה אהובה: יותר מאחת. שחקנית אהובה: לא יודע. שחקן אהוב: ג'וני דפ כיתה\\עבודה: יא' / רפת בדיחה שגרמה לך לצחוק: בדיחות שואה :X איך אתה מרגיש: על הכיפאק הבנאדם הכי יפה שראית: בלי שמות. חג מעודף: שבועות יס או הוט: ערוץ 2, וערוץ 3 לפעמים, זהו. ספורט מועדף: לישון, או פטאנק. ערוץ מועדף: לא אוהב טלוויזיה כל כך אתה חושב שאתה יפה? לא אתה חושב שאתה צבוע? כבר לא. אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? קצת אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא אתה חושב שאתה עקשן? כן. אתה אוהב את עצמך? בדרך כלל. בזבזן או חסכן? תלוי, בדרך כלל חסכן, לפעמים לא מתאפק (מוזיקה, בעיקר) איפה היית רוצה לגור בארץ? בגולן שוב בחו''ל? בצ'ילה שוב איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? שאלתיאל קואק איזה דמות מצויירת אתה? מאיפה לי? למה? / יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? מתקשר אליה, ומקבל הרבה שיחות ממנה. איזה צילצול יש לך? עברי לידר - מרי לנצח הקול הכי יפה ששמעת? שלה. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משה דיין ושומר מסך? אין אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. תכלס. אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? זכיה במה? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? לא. שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? מאוד. יש לך פירסינג? כן איפה יש לך? שפה, אוזן וגבה איפה אתה רוצה פירסינג\\קעקוע? להשלים את הקעקוע ביד לחצי שרוול, ולסיים את השרוול ברגל. וספטום בקרוב אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? מפנק את עצמי קצת, ואז בבנק אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? כלום? ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? כלום. ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? כלום.. אתה מאמין באלוהים? בערך בגורל? לא בחייזרים? כן באהבה ממבט ראשון? כן. באיזה פורומים אתה כותב: 1244, 785 יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? תה עם חלב מה הדבר האחרון שעשית היום? עישנתי נרגילה מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\\חשבת עליו? היא. מי האדם האחרון שבכית בגללו? היא. מי האדם האחרון שדיברת איתו? חבר מה עשית לפני שענית על הסקר? השתעממתי אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? כן, Melvins - Lizzy מה אתה לובש? חולצה ארוכה של הקיבוץ, מכנס קצר, נעלי קיפי מה הסרט האחרון שראית? אה.. שוקולד מה התוכנית האחרונה שראית? משחק מכור איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? Drops of jupiter של Train מה השיר האחרון ששמעת? ליזי^ מה החלום שלך? לא יכול לכתוב את זה פה.

9910

New member
ראיתי עניתי

שמך:9910 גיל:29 מיקום: בבית עיסוק: סטודנט,אבל איכר בנשמה תכונות טובות:חייכן,אדיב,איכפתי תכונות רעות: חוסר ביטחון,קושי לקבל החלטות מקצוע אהוב: בבצפר? ביולוגיה של הזית מאכל אהוב: כרגע פיש&צ'יפס חיה אהובה: התוכית שלי סלנג אהוב: מילה אהובה: קוואקר זמר אהוב: מאיר אריאל זמרת אהובה: מתלבט...נלך על ג'ניס להקה אהובה: הביטלס שחקנית אהובה: אומה טורמן שחקן אהוב: ג'ון קליז כיתה\\עבודה: בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: סבבה הבנאדם הכי יפה שראית: ראיתי הרבה,אין החלטה חג מעודף: פורים יס או הוט: הוט כרגע ספורט מועדף: כדורגל,כדורעף,אופניים ערוץ מועדף: 5,8 אתה חושב שאתה יפה? קצת אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? לא ולא אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? דואג כן אובססיבי זה מרחיק לכת אתה חושב שאתה עקשן? כשאני יודע שאני צודק אתה אוהב את עצמך? רוב הזמן בסדר עם עצמי בזבזן או חסכן? בזבזן איפה היית רוצה לגור בארץ? איפה שעכשיו בחו''ל? מלבורן,או כל מקום אחר דאון אנדר איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? מרציפר איזה דמות מצויירת אתה? הומר סימפסון למה? הכוונות טובות,התוצאות לא תמיד,גם קצת שלומפר כזה יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כנראה של איזה חברה? סלקלום למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? אשתי ואשתי איזה צילצול יש לך? שירים ושערים הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה מהחתונה (תוחלף בקרוב...) ושומר מסך? התמונות שלי אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? לא בטוח שהייתי עוצר,זה נראה לי הטרדה אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? תלוי מה צריך לעשות שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? מאוד יש לך פירסינג? כן איפה יש לך? בגבה איפה אתה רוצה פירסינג\\קעקוע? אחד מספיק אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? משפץ את הבית ואת השאר משאיר בצד אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? אומר שלום? ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? עבור (ראה שירי מימון) ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? מי זה? אתה מאמין באלוהים? קצת בגורל? כן בחייזרים? גם באהבה ממבט ראשון? יכול להיות באיזה פורומים אתה כותב: בעיקר פה יש לך חברים בפורומים? מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? כוס קפה מה הדבר האחרון שעשית היום? חזרתי מהלימודים ושתיתי עוד קפה מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\\חשבת עליו? אשתי (היא עדיין בלימודים) מי האדם האחרון שבכית בגללו? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה עשית לפני שענית על הסקר? עישנתי סיגריה אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? מה אתה לובש? בגדים מה הסרט האחרון שראית? הטייס (איכס) מה התוכנית האחרונה שראית? חדשות 10 (אתמול) איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? I'll cry instaed של הביטלד מה השיר האחרון ששמעת? ירושלים של ברזל מה החלום שלך? אליפות להפועל כשאני עם הילד ביציע

למעלה