טא-דא
שמך: רוי גיל: 17 מיקום: דרום לאללה עיסוק: תלמיד/רפתן תכונות טובות: לא אוהב להגיד על עצמי כאלה. תכונות רעות: כנ"ל מקצוע אהוב: תנ"ך מאכל אהוב: בשר. חיה אהובה: צב סלנג אהוב: אה.. כל מני. מילה אהובה: massive זמר אהוב: עברי לידר, אביתר בנאי, ג'יימס קינן, כל מני.. זמרת אהובה: הזמרת של Lamb להקה אהובה: יותר מאחת. שחקנית אהובה: לא יודע. שחקן אהוב: ג'וני דפ כיתה\\עבודה: יא' / רפת בדיחה שגרמה לך לצחוק: בדיחות שואה :X איך אתה מרגיש: על הכיפאק הבנאדם הכי יפה שראית: בלי שמות. חג מעודף: שבועות יס או הוט: ערוץ 2, וערוץ 3 לפעמים, זהו. ספורט מועדף: לישון, או פטאנק. ערוץ מועדף: לא אוהב טלוויזיה כל כך אתה חושב שאתה יפה? לא אתה חושב שאתה צבוע? כבר לא. אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? קצת אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא אתה חושב שאתה עקשן? כן. אתה אוהב את עצמך? בדרך כלל. בזבזן או חסכן? תלוי, בדרך כלל חסכן, לפעמים לא מתאפק (מוזיקה, בעיקר) איפה היית רוצה לגור בארץ? בגולן שוב בחו''ל? בצ'ילה שוב איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? שאלתיאל קואק איזה דמות מצויירת אתה? מאיפה לי? למה? / יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? מתקשר אליה, ומקבל הרבה שיחות ממנה. איזה צילצול יש לך? עברי לידר - מרי לנצח הקול הכי יפה ששמעת? שלה. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משה דיין ושומר מסך? אין אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. תכלס. אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? זכיה במה? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? לא. שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? מאוד. יש לך פירסינג? כן איפה יש לך? שפה, אוזן וגבה איפה אתה רוצה פירסינג\\קעקוע? להשלים את הקעקוע ביד לחצי שרוול, ולסיים את השרוול ברגל. וספטום בקרוב אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? מפנק את עצמי קצת, ואז בבנק אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? כלום? ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? כלום. ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? כלום.. אתה מאמין באלוהים? בערך בגורל? לא בחייזרים? כן באהבה ממבט ראשון? כן. באיזה פורומים אתה כותב: 1244, 785 יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? תה עם חלב מה הדבר האחרון שעשית היום? עישנתי נרגילה מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\\חשבת עליו? היא. מי האדם האחרון שבכית בגללו? היא. מי האדם האחרון שדיברת איתו? חבר מה עשית לפני שענית על הסקר? השתעממתי אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? כן, Melvins - Lizzy מה אתה לובש? חולצה ארוכה של הקיבוץ, מכנס קצר, נעלי קיפי מה הסרט האחרון שראית? אה.. שוקולד מה התוכנית האחרונה שראית? משחק מכור איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? Drops of jupiter של Train מה השיר האחרון ששמעת? ליזי^ מה החלום שלך? לא יכול לכתוב את זה פה.