תגובות לשאלותיך/תשובותיך מסורתי
1. הקסימום הסביר לימין הישראלי הוא לא בא בחשבון עבור המתונים בצד הפלסטיני. טיבט? למה שהם ילכו כלכך רחוק - למה שלא תזהיר אותם באלג´יר. אז מיראז´ים צרפתיים הפציצו ללא רחם כפרים ואתה מציע שהאפ-15 יעשו זאת הפעם. בקיצור אתה מציע להם: או אוטונומיה או הפצצת ג´נין מהאוויר. 2. גוש קטיף? אנחנו בכלל לא משדרים על אותו גל. אם זה היה תלוי בי, לא רק שהיינו בורחים מהצרה הזו, עזה, לא היינו אפילו שותלים שם עץ מלכתחילה. 3. יפה דיברת. אחרי היטלר העולם (במקרה הזה, מדובר בישראל) למד שאין לאפשר למדינה להתחמש אם יש עליה מגבלות. יהיה ברור לכולם, ויהיה רשום בהסכם, שהתחמשות כזו כמוה כ-"קאזוס בלי" על כל המשתמע מכך. 4. הרגשות שלי לא נופלות מרגשותיו של הפלסטיני-המוסלמי להר הבית. ניסיון העבר (השלטון הבריטי הנוצרי והשלטון הירדני אחריו) הוכיח כי תחת שלטון ישראל זכו בני שלושת הדתות המונותאיסטיות לתפילה חופשית ומסודרת בקודשיהם שלהם. ועל כן ברור כי האגן הקדוש ומרבית העיר העתיקה ישארו בידי ישראל. לגבי האבו-דיסים והשכונות שמאוכלסות רק בערבים - אני לא רואה טעם להמשיך ולממן להם הבטחת הכנסה וניתוחי לב בהדסה ושיצביעו לכנסת. 5. אתה צוחק ממני? פרת וחידקל? דוד המלך? מי אתה, מאיר כהנא? בחייך. תהיה רציני. הפלסטינים רוצים את הארץ כולה בדיוק כמונו ולכן הברירה היא פשרה או מלחמת נצח. הם לא צריכים סיכוי להשתלטות צבאית על הקו הירוק. די להם שימשיכו במאבק המזויין בנו, יהרסו את החברה והכלכלה הישראלית ויחזו בנדידת מוחות והון מישראל לאירופה, קנדה וארה"ב. ישראל תלך ותיחלש ובסוף תגיע להסדר גרוע שבעתיים ממה שאני מציע בעוד מס´ שנים כשהיא מוכה ובחברה שוררת דמורליזציה מוחלטת. 6. ברק לא נסוג לשום מקום. כל המפות שמציגים הימין ואבנרי מצוצות מהאצבע שכן לא הוצגה אף מפה בשיחות קמפ-דייויד אלא דובר על עקרונות ושם הכל נתקע. כל בר דעת מבין שאת גוש עציון, מעלה אדומים ויישובי נוספים סביב י-ם, גוש אריאל, ישובי 5 ד"ק מכפ"ס, כביש מס´ 1 , כביש מס´ 443 ועוד - על כל אלו לא יוותרו. אני הייתי דוחף להם את אום-אל פאחם ובנותיה כ"פיצוי" (תכנית סנה) ומנסה להשאיר כמה שפחות ערבים במדינה היהודית. מי מדבר על פירוקו של "הצבא" הפלסטיני? צבאם יוגבל מס´ חיילים, מסוקים ונגמ"שים בודדים ותו לא. אחרת כיצד תילחם ההנהגה החדשה שם נגד טרור חמוש? עם אלות? עם אבנים? הם היום מבריחים אמל"ח בתעלות שחפרו ברפיח ובאזורים הרדודים הכמעט יבשים של נהר הירדן. אני לא יודע מה איתך, אבל אני עדיין לא ראיתי שמישהו הצליח להעביר טנק במחילה. לא ראיתי מישהו שהצליח לקחת על גבו מיג ולחצות את הירדן...ברור לך שאוניות ישראליות יבדקו (חלק מההסכם) כל אוניה חשודה שתגיע לנמל עזה. כלום אוניות אמריקאיות וספרדיות לא עצרו לפני שבועיים ספינה צפ. קוריאנית כמדומני עם חלקי טילים וכו´ באחת ממכולותיה כשיעדה עיאק? היישות הפלסטינית תהיה קטנה ומצומקת ותהיה תלויה לחלוטין במשק הישראלי ובנכונות הישראלית. כל צעד שגוי שלהם יפגע בהם מאד. הם לא טיפשים. המודיעין שלנו יעבוד שעות נוספות ויאתר כל ניסיון שלהם לבנות ולייצר דברים שאינם כלולים בהסכם. ככלות הכל הם נמצאים מעבר לכביש, ולא אלפי קילומטרים מכאן, דוגמת עיראק או איראן הענקיות והרחוקות. אף אחד לא פוחד מעיראק, איראן, לוב, סוריה, אפילו מצרים. ממה אתם חוששים? מהמדינה הפלסטינית. הרי זה לא עניין ביטחוני אצלך - אלא אידיאולוגי ואתה רק מחפש להלביש את זה אמתלות של ביטחון. הרוב המכריע של אנשי הביטחון חושבים הפוך ממך ומצדדים דווקא בי. כולם מטומטמים הא?! כולם רוצים בהשמדת ישראל....!?!