מסוק מעל השכונה

מסוק מעל השכונה

כבר שעה שמסוק עושה סיבובים בלתי פוסקים מעל השכונה בה אני גר. מענין מה קורה. ברדיוס של כמה מאות מטרים ממני נמצאים: שגרירות ישראל, הקתדרלה הלאומית, מעונו של סגן הנשיא, ועוד ציוני דרך שונים ומשונים. עדכונים, אם יהיו, בהמשך.

az ma

New member
וואלה, מהתחלה ניראת לי חשוד,

אבל ילדים?

sashkashurik

New member
אגב, שמעתי היום ברדיו: |פיהוק גדול|

מייקל ג´קסון הודה שהוא אוהב לישון עם ילדים קטנים, בתנאי, אבל שאימא שלהם מרשה זאת!
נכון מתחשב מצידו?

מענין! התעלומה הולכת ומסתבכת...

מצד אחד, דיברו על חשש לחטיפת ילד. נראה לי מוזר ותמוה. מצד שני, הנה מה שאחד השכנים דיווח בMAILING LIST השכונתי:
“I drove by the intersection of 34th and Tilden last night. 10-20 police cars were there. Entry onto Tilden was blocked. Most of the police cars were from police departments other than the Metropolitan Police Department. I think they were mostly Park Police or Secret Service, not DC police. They seemed to have formed a loose circle around the Israeli consulate.”​

התעלומה נפתרה... לא יאומן!../images/Emo59.gif

הנה ההודעה של המשטרה המקומית... לא יאומן - הליקופטר, ניידות, ועשרות שוטרים בילו לילה שלם בחיפוש אחרי עכבר!
We had a call for a unidentified adult male taking a small child into the wooded area near Tilden Street and Reno Road. We conducted a search with a helecopter and K-9 teams. Noting was found. At the end of our search, a neighbor approached us and stated that shortly before the police responded for the abduction call, she had found a dead mouse in her house and that her husband and small son walked across the street and into the woods in order to dispose of it. This was apparently the event the 911 caller viewed. Lt. Keith Roch Second District, MPD​

az ma

New member
נפלתי מצחוק!

"הכול בגלל (מסמר) עכבר קטן, הכול בגלל עכבר... עכבר... eeez fuuuny!

ועוד עכבר מת!

או כמו שאמר אחד השכנים, אחרי שההערכה היא שהמשטרה הוציאה כמה מאות אלפי דולרים בשביל לחפש עכבר...: "OUR TAX DOLLARS AT WORK"

פרופסור, תבוא לעמק

ביום שלא תשמע מסוק מעל הבית תבדוק את מצב הסוללה במכשיר השמיעה

sashkashurik

New member
כנ"ל לגבי בס"ד! ../images/Emo3.gif

בסן דייגו אני גרה בשכינות עם 3 בתי חולים גדולים. רעש המסוקים זה כבר כמו מוזיקת רקע ברדיו בשבילי!

az ma

New member
הרגשתי אותו פעם - ברוסיה, סליחה

בווסט הוליווד. יכול להיות שגם שם חיפשו עכבר מת...

למעלה