מסוק זעיר שתכננתי!

poziman

New member
מסוק זעיר שתכננתי!

את העבודה עשיתי בתוכנה שקוראים לה solidworks

maayan i

New member
מדהים ../images/Emo13.gif

ממש אבל ממש יפה. את התוכנה קונים? איפה? היא מסוגלת לעזור בתיכנון של טיסנים ועוד? שוב ממש יפה, בהצלחה אם תחליט לבנות.

poziman

New member
תשובה

את התוכנה קונים אפשר לתכנן בה הכל בתוכנה עצמה אתה גם יכול לשחק עם כל החלקים וממש להפעיל את המכונה הזאת אני לא מתכוון לבנות את זה... אבל התוכנית היא לא ממש שלי ראיתי תוכנית לכזה מסוק והעתקתי את המידות והכל וקצת שיפרתי פה ושם עכשיו בכל מקרה אני עובד על תכנון של מסוק גדול בתוכנה הזאת יש מן מדפסות כאלו שאתה מחבר למחשב והן יכולות ליצוק לך את כל החלקים שתכננת משהו ממש מדהים

flugzeug

New member
ב- SolidWorks.com תמורת $4000

הגרסה המלאה ביותר עולה פי כמה וכמה מהסכום הנ"ל. SolidWorks היא תוכנת ה- CAD ה"חמה" ביותר בעולם כיום, וכוללת מודולים ואפשרויות רבים מספור, כולל אנליזות חוזק, מכניקת זורמים ואנימציה של תנועה מכנית. לדעתי, לך לקרביץ, קנה לוח שרטוט עם סרגלים וסט רפידוגרפים, יעלה לך 200 ש"ח
.

hifly

New member
מדפסות שיוצקות חלקים??איפה קונים?

אני רץ לקנות כזאת עכשיו!!

hifly

New member
כן חשבתי כך

שצריך לקרוא לה CNC ....יותר הגיוני. זאת היתה יכולה להיות ההמצאה שתשנה את פני העולם, מדפסת ביתית שיוצקת גם חלקים ועוד בבית במחיר שווה לכל נפש. אמיר

poziman

New member
לא רציני, יש כזה דבר, אני יכול

להראות לכם קישור, אני רק אשאל את חבר שלי

flugzeug

New member
אז תן, תן...../images/Emo168.gif

לא אמרתי שאין כזה דבר, רק שזה נקרא CNC . זה עדיין לא מגדיר את סוג המכונה, זה יכול להיות כרסום, מחרטה, משחזת, מקדחה, או משהו אחר. בכל מקרה , מכונות CNC עולות המווווון כסף. עד כמה שהדבר נוגע לשימושים "נורמליים", אין מכונות CNC ליציקת מתכת. אין מכונות ליציקה בכלל. מכונה כזו זה אומר תבנית יציקה עם גיאומטריה שניתן לשנות אותה, שזה לא דבר מעשי במיוחד. כבר עדיף לשבב תבנית מאסטר אחת, ולצקת איתה.

poziman

New member
זה לא יציקה

זה משהו עם טכנולוגיה מאוד חדשנית, הוא כאילו מזריק ומקפיא חומר באוויר אני לא כל כך יודע, אבל אני אדע את האתר תוך כמה ימים, כשאני אדע אני אפרסם אותו כאן בפורום

hifly

New member
ממממ מעניין

ז"א שהוא יוצק את החומר באויר ללא תבנית....אחרית הימים הגיע.

סבא שלי....

עובד בחברה לציוד בנין ויש לו שם מכשיר כרסום במתכת ממוחשב... משהו חזק לאלה... ממש בגודל של חצי חדר וזה עובד על לחץ אויר כדי לקרר את המקדח אבל זה עובד רק על מתכות...

romiz

New member
מדפסת תוצרת הארץ

יש אחת כזו מיוצרת ע"י חברת אובג´ט במחיר כ 70 K

למעלה