מסודרים

מסודרים ../images/Emo209.gif

עד כמה אתם אנשים מסודרים בכל מה שקשור לארגון החומר הלימודי- סיכומים, דפים וכו' שמקבלים במהלך השנה
האם הבית שלכם מפוצץ בדפים ובדפדפות, או שהכל מתוייק ישר בקלסר ולא יוצא משם
ובקיצור- האם אתם מאלה שמצלמים בסוף סמסטר או אלה שמצלמים ממכם כי אתם מסודרים ומאורגנים

M o n a L i s a

New member
אני חלוקה בעניין הזה....../images/Emo5.gif

מצד אחד החומר אצלי נורא נורא מסודר בתיק, כל ההרצאות והתרגילים מהודקים בנפרד עם תאריכים ומתויקים בסוף היום וכו'...ומצד שני, איך שמגיעה תקופת המבחנים הכל מתעופף ומתבלגן ומוצא את עצמו מעוך בארון שלי, ועכשיו אני לא יודעת מה לעשות עם זה כי אין לי כח למיין חומר של שנתיים
.

ChilD SouL

New member
אני דיי מבולגנת שלוקחים ממנה חומר../images/Emo3.gif

השולחן עבודה שלי מלא מאמרים\ספרים\מחברות\דפים\עבודות\שאר דברים שקשורים ללימודים וכך זה במהלך השנה. באופן כללי, אני דואגת להשלים הרצאה\תרגיל שהפסדתי עוד באותו השבוע של ההפסד כי אחרת אני אשכח ו... אז לא יהיה נעים. לעיתים גם לוקחים ממני לצלם חומר, אולם קצת באלגניסטית אבל לפחות עם כתב ברור ויפה.

the last anigma

New member
אני להיפך... מסודרת אבל לא לוקחים ממני

אני גם לא ממליצה לקחת ממני - אני כותבת יחסית בצמצום, ולא לכולם זה מתאים... אבל אם יש יום שחברה לא נמצאת ואני יודעת שהיא תצטרך לצלם אני אכתוב יותר בהרחבה.

אני הכי מסודר בעולם!

אבל הכתב שלי לא מי יודע מה קריא... מה גם, שאני לא נותן לכל אחד את החומר לימוד שלי. יש לי קריטריונים של "למי לתת את החומר" לעומת "למי לתת כאפה שתשתק אותו בחצי פלג גופו העליון על החוצפה שיש לו על זה שהוא בכלל מעז לבקש ממני את המחברת של הקורס". יוצא כך, שאני כמעט ולא משאיל חומר לימודי לאחרים, פרט לספרים, שיש לי בשפע וחלקם אפילו לא קיימים בספריית האונ'... אני יכול לאתר בקלות שיעור מקורס מסויים, החל מהשנה שחלפה לה ועד לשנה א' של התואר הראשון, הרצאות+ סילבוסים+ עבודות+ בחנים+ מצגות לאותו שיעור ספציפי... אכן, אני מזכיר ביעילותי אנשים גרמניים מסויימים משנות השלושים של המאה שעברה... אבל אני לא מאלה שנותנים את ההרצאות לאחרים. דאנטה

amitk80

New member
אני יכול להגדיר עצמי כמאד מסודר

אני ממש לא אוהב בלאגן. כל החומר מסודר אצלי בקלסרים עם תאריכים. עמית

אהבתי את השילוב של ה../images/Emo209.gif בכותרת..

עד כמה אתם אנשים מסודרים בכל מה שקשור לארגון החומר הלימודי- סיכומים, דפים וכו' שמקבלים במהלך השנה: מאוד מסודרת. כייקית אדוקה אני מחוייבת לכך גנטית. האם הבית שלכם מפוצץ בדפים ובדפדפות, או שהכל מתוייק ישר בקלסר ולא יוצא משם- הכל מתוייק בקלסר אחד, ולא יוצא משם. אלא אם חבר'ס מהלימודים מבקשים חומר זה או אחר. ובקיצור- האם אתם מאלה שמצלמים בסוף סמסטר או אלה שמצלמים ממכם כי אתם מסודרים ומאורגנים. מצלמים ממני- ובסוף מקבלים יותר ממני במבחן.

למעלה