מסודי OUT סוטו IN?

מסודי OUT סוטו IN?

מכבי נתניה מעונינת להחזיר אליה את אלן מסודי-כך מפרסם הבוקר N.R.G מעריב,ראובן עטר מעונין להחזיר אליו את הקשר הקונגולוזי ששיחק אצלו אשתקד,פניה רשמית למכבי חיפה כבר נעשתה ע``י מנכ``ל נתניה קובי בלדב,עכשיו נותר לחכות להסכמתו של רוני לוי ולהסדר בין הצדדים ויתכן כי השחקן יחזור לנתניה כבר בימים הקרובים,אם אכן כך יהיה מסתמן כי מכבי חיפה תביא לשורותיה את קשר נבחרת קולומביה-אלקין סוטו שהוא קשר שמאלי 50/50 בדיוק התחליף לעידן טל. נו חברים אולי מישהו אצלנו התעורר סוף סוף...הלואי והמהלך הזה ייצא לפועל.

למרות שאני רוצה שמסודי ישאר

אני בעד המהלך,רק בתנאי שהסוטו הזה שחקן 50:50ראוי ולא איזה בלוף.. אני לא הייתי רץ רחוק לחפש קשר 50:50,כי בנוער יש אחד כזה..רק חבל שכל עוד רוני לוי מאמן,הסיכוי שהוא יקבל צ`אנס זהה לסיכוי של חתול לאכול פיל..

Olympic Hero

New member
חלאס לתלות תקוות על כיאל.

הוא שחקן נוער מעולה, ובעתיד הוא יכול להיות הרבה יותר טוב. אבל אם אפילו לרגע אתה חושב שהשנה כיאל יהיה זה שיצעיד את חיפה לאליפות אתה חיי בעולם אחר לגמרי. יש לילד פחות מ-90 דקות ליגה, והוא כבר מועדף על פני שחקן עם ניסיון ויכולת בשפע כמו סוטו.

שמעת על סוטו?

האמת שקולומביה היא נבחרת ראויה מספיק...אשמח אם יש לך פרטים עליו

Olympic Hero

New member
קשר אחורי בעל אופי התקפי מאוד

כבש הרבה שערים בקריירה שלו יחסית ללתפקיד ההגנתי. יש לו יכולות פריצה טבות. שיחק בנבחרת קולומביה והצטיין בכמה משחקים, ואף זכה עם קבוצתו באליפות דרום אמריקה אחרי שהדיח את סאו פאולו בחצי, ובגמר את בוקה(שהיא לא אחרת מאשר מקבוצתו לשעבר של רוברטו קולאוטי). לא סתם הוא היה מבוקש בגרמניה, הוא מסוג השחקנים שרוני לוי אוהב. טכניים ופיזיים, והכי חשוב - יעיל מאוד על המגרש.

אני בטוח שהוא שחקן טוב

אבל נמאס שמחפשים תמיד בכל העולם,ולא מסתכלים מה גודל במחלקת הנוער!כל שחקן נוער שמשחק נותן את הנשמה כי אכפת לו מהקבוצה,וזה מה שחסר לנו!כשרון יש בשפע,וסוטו כמה טוב שיהיה,לא בטוח שיהיה אכפת לו ממצב הקבוצה..צריך לנצל את העונה הזאת לעונת בנייה,כי אליפות השנה זאת מילה גסה

ציטוט

``כבש הרבה שערים בקריירה יחסית לתפקיד ההגנתי שלו,בעל יכולות פריצה טובות,לא סתם הוא היה מבוקש בגרמניה``...``יעיל מאד על המגרש``...לא יודע זה נשמע יותר איכותי משחקן מהנוער...גם ניסיון זה דבר חשוב ושחקן נבחרת קולומביה(לשעבר?) זה לא נתון סתמי,אל תשכח שיש גם את אופ``א...ובכנות אלי אתה באמת חושב ששחקן מהנוער עדיף עליו?...

מה הקשר?

ברור שיתכן שהוא לא יצליח מהרבה סיבות(התאקלמות,מנטליות וכו`) אבל גם שחקן מהנוער לא מבטיח דבר בבוגרים...וזה מול זה ודאי זר עם רקורד מרשים יותר עדיף,וזה לאור הטענה שלך אבל יש גם רשימת זרים שכן הצליחו(לאו דוקא במכבי חיפה).

דיי כבר לבנות על הנוער העונה הזאת

אני מסכימה עם זה שיש הרבה שחקנים מוכשרים בנוער בעלי יכולת אבל כדאי שתבין וגם עוד כמה כאן בפורום שכרגע מכבי חיפה צריכה שחקנים שמעבר לכישרון שלהם הם יכולים לבוא ליידי ביטוי במגרש שיהיו בעלי ניסיון ולהוביל את הקבוצה לאליפות הצלחות באופ"א ובמשחקים בכלל. קבוצה כמו מכבי חיפה לא יכולה להיות בנויה ברובה משחקני נוער לפי דעתי שחקני נוער אמורים ללכת להשתפשף קצת בקבוצות קטנות ולחזור לחיפה משופשפים יותר בעלי ניסיון. דוגמא תום אלמדון אני חושבת שהוא שוער מצויין וצופה לו עתיד פורה אבל כרגע אין לו כל כך הרבה ניסיון בליגה ולפעמים הוא עושה טעויות שעולות לנו ביוקר. אתם צריכים להבין שליגת הנוער נבדלת מאוד מליגת העל וזה שהשחקני נוער היו מצטיינים בנוער לא בהכרח מבטיח שבליגה הם יקלטו. דוגמאת עדן בן בסט נורא שמחתי בשבילו שהוא הלך כי עכשיו הוא יקבל דק' משחק והוא יחזור לחיפה שחקן הרבה יותר טוב עם יותר ניסיון כמו שקרה עם דקל קינן.

סוטו שמוטו

כל זר שיבוא אלינו באמצע העונה לא יצליח.אין טעם לשחרר את מסודי.

Olympic Hero

New member
אתה סתם קיצוני...

כן, שלב ההתאקלמות שלו הולך להיות קשה מאוד יחסית לשאר הזרים שבאים בקיץ, אבל אם הוא טוב על המגרש(והוא בהחלט שחקן טוב מאוד), אז אין סיבה שלא נהנה ממנו במגרש, והוא יוכל לתרום הרבה יותר מאנדרסון.

Olympic Hero

New member
אלבס.

ייצב בחצי השני של העונה את הקישור של חיפה, והיה שחקן לא רע בכלל. חוץ מזה, זאבדיל לא קיבל מספיק הזדמנויות, זאקיץ לא היה מצליח גם אם הוא היה בא בקיץ, ופאצ'ה בכלל פאקטור. כמה שחקנים כבר חיפה הביאו באמצע העונה? תן לקבוצה הזדמנות, יותר גרוע מאנדרסון ומסודי באמת שלא יכול להיות.

אלבס היה בינוני להחריד

אני לא בטוח שיותר גרוע מאנדרסון ומסודי לא יכול להיות. חוצמזה שעוד זר זה עוד כסף,כסף שיכול להיות מושקע בשנה הבאה. חיפה לא הביאה הרבה זרים באמצע העונה כי היא הבינה שזה לא נכון.זה היה לא נכון אז,וזה נשאר לא נכון גם עכשיו.

Olympic Hero

New member
חיפה לא הביאה הרבה זרים באמצע

העונה כי היא לא הייתה זקוקה לזה. עכשיו הם כן זקוקים, והם יעשו ככל יכולתם כדי להתחזק. שחר מאוד היה רוצה זר שישדרג את הרמה בקבוצה לקראת השלבים הבאים באופ''א, וכמובן בשביל הליגה.

אבל זה לא יקרה

אני לא מכיר את סוטו,אבל אני מתאר לעצמי שגם הוא לא יצליח בחיפה.הוא ייכשל כמו שאר הזרים שציינת.

למעלה