מסודי OUT סוטו IN?

Olympic Hero

New member
רק חבל שאין שום קשר בין השתיים.

אם חיפה תביא את סוטו(שהסיכוים להבאתו נמוכים מאוד, מאחר ועסקת העברתו למיינץ הגרמנית עדיין לא ברורה), היא תשחרר את אנדרסון. חיפה כבר הצהירה שמסודי לא ישוחרר בלי שיבוא מחליף במקומו. וסוטו הוא לא המחליף של מסודי.

lemmacantor

New member
מעניין למה רוני לוי מחפש שחקנים רק

כמובן אשמח אם יביאו מחליף למסודי ויכול להיות שסוטו הוא שחקן מצויין, אך בעיקרון שוק השחקנים באפריקה הוא הרבה יותר רחב מאשר בדרום אמריקה ורוני לוי דווקא מעדיף לחפש שחקנים דווקא בדרום אמריקה. בעיקרון קשה מאוד למצוא בדרום אמריקה כישרון גדול במעט כסף. רוב השחקנים הבאמת טובים נמכרים לליגות יותר טובות משלנו. לעומת זאת באפריקה יש המון כשרונות שמועדונים גדולים לא גילו ואפשר למצוא עוד איזה יעקובו. האפריקאים גם מתאקלמים הרבה יותר מהר. רוני לוי הביא זרים ברובם מדרום אמריקה ולא ממש פגע בכולם. בריטז ולופז היו כישלון גמור ולא התאקלמו(אומנם לופז היה חתום עוד לפני רוני לוי). אלבס ווסקלי אנדרסון הברזילאים היו עב''מים - בינוני עד בינוני מינוס. השחקנים היותר טובים הם קולאוטי, אולרה ומעל כולם דירסאו(ששלושתם כרגע בירידה אך נקווה זמנית). בוקולי הובא מקבוצה בארץ וזה לא נחשב. בהחלט הייתי מציע לרוני לוי לעבור לחפש שחקנים באפריקה.

באפריקה יש ברדק רציני בשוק השחקנים

סוכנים יכולים להבטיח לך הרים וגבעות ובסוף אתה מוצא את עצמך עם טוני טוקלומוטי.יש גם הרבה שלוחות של מועדונים אירופאים ביבשת הזאת והם לוקחים את השחקנים הטובים.

lemmacantor

New member
עם קשרים מתאימים אפשר להביא שחקנים

מצוינים משם. ואני בטוח שלפיני זהבי, חברו הטוב של שחר, יש כאלה קשרים

אתה בעצמך הראית כתבה

שאומרת שאנדרסון זאת המלצה של פיני זהבי. אם הוא נפל בדרום אמריקה הוא יכול ליפול גם באפריקה.

lemmacantor

New member
נכון וזה גם לא פלופ ראשון שפיני זהב

טענתי היא שמאפריקה אפשר להביא יותר שחקנים טובים. חוץ מזה איזה אידיוטים צריך להיות כדי לתת כזה חוזה לשחקן שלא מכירים והגיע בלי מבחנים (זה בקשר לאנדרסון)

Benn Is Kane

New member
סוטו ענק.

לבחור יש רגל שמאל אימתנית, הוא שחקן מהיר, טכני, חזק וחכם מאוד. ראיתי אותו לא פעם ולא פעמיים, והשם היה זכור לי. אפילו הבאתי אותו פעם לאיזו קבוצה שאימנתי במנג'ר והוא היה טוב מאוד. יכול להיות שחקן מוביל בקבוצת דרג שני-שלישי באירופה (כמו חיפה למשל). הוא קשר אחורי/שמאלי שנוהג לתקוף הרבה, ממש כמו עידן טל (לדעתי אפילו תוקף יותר מטל). הינה מעט ממנו: http://www.youtube.com/watch?v=8gGCG4QCbxI http://www.youtube.com/watch?v=sGatAdSqWPg http://www.youtube.com/watch?v=E3IdAch8QRY http://www.youtube.com/watch?v=Zz1YaK3EnuI בשורה התחתונה, מדובר בשחקן מעולה, שמתאים בדיוק למכבי חיפה, והרבה יותר טוב מאנדרסון ומסודי. מקווה מאוד ומחזיק אצבעות שבסוף הוא יגיע לכרמל.

אחי יש לי שאלה אליך

זה לא קשור לכאן אבל תענה לי תשובה ונגמור תדיון הזה ... אני בשלבי סיום של הורדת מנג'ר אתה תוכל לעזור לי ולהסביר לי איך משתמשים במישחק הזה ?

במנג'ר מקסים ציגלסקו היה החלוץ

הכי טוב בעולם. ושוב,קשה לי להאמין ששחקן שיגיע באמצע העונה גם יצליח.

eran 89

New member
מה שלא ברור לי זה שהוא לא קשור

בכלל לתפקיד של מסודי, אלא הוא אמור לבוא במקום אנדרסון. אם סוטו יגיע בסופו של דבר למכבי, אנדרסון יהיה עוד יותר מיותר מעכשיו.

Benn Is Kane

New member
סוטו יכול לשחק גם כקשר התקפי שמאלי.

זה היה התפקיד שלו רוב הזמן באונסה קאלדס, הקבוצה בה שיחק. בנבחרת קולומביה הוא שיחק לרוב כקשר אחורי/מרכזי.

eran 89

New member
אתה לא מסכים שחסר לנו יותר קשר

מרכזי במקום עידן טל? ואז בוקולי יחזור לאגף, איפה שהוא הצטיין שנתיים ברציפות?

Benn Is Kane

New member
אני מסכים, ברור...

ולכן שוב - סוטו משחק גם כקשר שמאלי וגם כקשר אחורי 50:50.

eran 89

New member
לא הבנת.

הכוונה שלי היתה שאנחנו זקוקים בדחיפות לקשר שישחק בעמדה שעידן טל שיחק בה, כי בשמאל אפשר להציב את רפאלוב לדוגמא, או בוקולי. לדעתי אם יביאו את הקשר הזה לעמדת הקשר השמאלי זה יהיה בזבוז בגלל שזה פחות חסר לקבוצה לטעמי. עכשיו הבעיה היא שאם הוא באמת יבוא וישחק באמצע, אז אין כל טעם בהשארה של אנדרסון, ובגלל זה אני חושב שההגעה של סוטו תלויה יותר בעזיבה של אנדרסון ולא של מסודי, ככה שהעניין פה, הוא בינתיים על כלום. זו דעתי.

TheWiseGuy

New member
ניהול קבוצה כושל

אם מסודי ישוחרר ויגיע במקומו עוד קשר אחורי, יהיו לנו 5 קשרים אחוריים בסגל וזה עוד לא כולל את בוקולי שמשחק בתפקיד הזה. בו זמנית יהיו לנו 0 שחקני כנף שמאל. עדיף לא לעשות כבר שום שינוי השנה. מה עוד שמועד ההעברות עומד להסגר וכל שינוי שיתבצע עכשיו ידרוש שפיכה של הרבה כספים.

lemmacantor

New member
לא נראה כי סוטו יגיע למכבי חיפה

הבחור חתום במיינץ הגרמנית מזה שבועיים.

Olympic Hero

New member
העברה שלו מתעכבת.

כי הקבוצה שלו מקולומביה שלחה תלונה לפיפא על העברה.

למעלה