מסובך אבל מצחיק...

CHAOTICBOY

New member
מסובך אבל מצחיק...

אהלן חברים!
טוב אז הנה הקטע: יש מישהי שאני מכיר כבר מעל שנה, ומסביבות פורים עד סוף שנה שעברה היה בינינו מתח תמידי שלא הלך לשום מקום כי כל הזמן פחדתי.
המתח כלל דיבורים זה עם זו, מדי פעם פרגונים, צחוקים, וע"פ התנהגות החברות שלה ניתן היה לראות שהן שותפות להרגשות שלה.
מרוב כל הזמן שחיכיתי, היא בינתיים התקדמה והשיגה חבר.
לאחרונה אני וחבר שנרתם לעזרתי שמים לב שמידי פעם היא מסתכלת עליי כמו שהסתכלה שתקופה שהיה בינינו מתח, והנה הקטע המצחיק:
היא לא שמה את הריליישנשיפ עם החבר שלה בפייסבוק, אז אני באמת מפחד שאולי אני סתם מבלבל את עצמי והיא בכלל עדיין עם חבר שלה ואז אם אני אחליט בכל זאת לעשות משהו ייצא מצב לא נעים...
אני באמת מבולבל, ולא רוצה לגרום לעצמי עוד פעם להיכנס לתוך הסיפור הזה אם אין בו צורך, מה לעשות לדעתם?
שבת שלום!

אם לא עכשיו אז מתי

אחרי שהיא תתחתן ותחכה לה שתתגרש

תקפוץ למים

חיים רק פעם אחת

אל תפסיד את ההזדמנות ותתאכזב מעצמך שפיספסת....

תגיד לחבר שלך שיכול להיות

שהיא רק בוחנת אותך.
(גם אני כל היום עסוקה בלבחון אנשים, נכון, יש כאלה שיגידו שזה נשמע מוזר או יתנו את ההסבר שאתה נתת, אבל זה מסביר הרבה מאד דברים).

יכול להיות ושידרת לה משהו שהיא רוצה להבין לבד, מבלי להסתמך על החברים שלכם. קח בחשבון.
לכן, לא הייתי נשענת על רושם נסיבות אלה.

אם אתה מעוניין בה, אז במקום לפלרטט, דבר איתה.
זה לא נעים?! האם יותר נעים שחכם אחר יעשה צעד לפניך?
לא יודעת, סתם עוד נקודת מבט.

lital10000

New member
שים את הקלפים על השולחן...

אני יודעת שזה קשה. אף פעם לא קינאתי בכם, בנים, על הציפיה שאתם תתחילו - זה נורא קשה..

אבל זה אמיץ. ושווה את הסיכון.

דבר איתה. אתה מחפש תירוצים.. תתחיל מלשאול מה מצב החבר שלה,ותזרום לפי התשובה..

אז מה אם היא לא שינתה את הסטטוס?

אני גם לא מאלה שמשנות סטטוס בפייסבוק, לא משנה אם אני בקשר או שלא, לדעתי לשנות סטטוסים, זה רק במקרי אירוסין או נישואים, לא שום דבר אחר .

הדרך הנכונה היא לברר מולה, לאזור אומץ, לשאול אותה אם היא רוצה לצאת איתך איזה ערב לשתות משהו, או כל דבר אחר, ולראות על הדרך אם היא פנויה.

סטטוסי פייסבוק הם לא דרך יעילה לדברים האלה.

אל תמתין יותר בגלל פחדים, חבל שתפספסו שניכם משהו שיכול להיות נחמד.

למעלה