מסה עיסקית

salo22

New member
מסה עיסקית

פגישה שהזדמנה לאיזור נתנה הזדמנות לעיסקית נוספת, לסבול זה לא. מסה בשבילי היא מין מקל וגזר, מעריך מאוד המסעדה, ארוחות נהדרות אבל תמיד יש מה להעיר, גם הארוחה הזו הייתה טיפונת פחות מוצלחת לטעמי, לפירוט :
ראשונה - "ריזוטו" תירס ושקדי עגל, קרם פופקורן ושרימפס קריסטל. מהתפריט היקר יותר ובהוספת 10-15 ש"ח, מנה ראשונה נפלאה שנהנתי מאוד לאכול, ריזוטו זה לא והמרכאות במקום, יש שם שילוב כלשהו במתיקות ומליחות ואך מעט חמצמצות שהוא נהדר ומאוד מיוחד.
עיקרית - לחי עם עם קרם קסבה וניוקי, פה משהו הפריע לי, לזיכרוני המנה הייתה מוגשת בקערה עמוקה והיו הרבה יותר ניוקי וקרם בעבר, הפעם קערה שטוה ומשמעותית פחות מסביב למרכיב הלחי עגל, שכרגיל הוגש די בנדיבות. כך שבאמצע המנה מצאתי עצמי עם חצי מלחי העגל ואפס מהמרכיבים האחרים, שהולכים כל כך טוב על המזלג יחד עם הבשר. במסעדות מסדר גודל כזה אני בטוח שהיו בשמחה מביא מעט קרם נוסף בצד (וראיתי לא מעט מקרים שביקשו זאת בשולחנות מסביב בענייני קרם כאלה ואחרים במסה), אבל לא התחשק לי לבקש.
כרגיל השירות במסה נפלא ולא מעיק, קיבלתי קאווה זולה "על חשבון הבית" וטרחו להזכיר זאת בחשבונית, שוויין. הזמנתי די מהר לאחר שסיימתי חשבון ולא קיבלתי איתו כוס צ'וייה כמו שקרה גם בארוחת היחיד הקודמת בצהריים, עוד שוויין. לצערי שתי המנות מהארחוה הקודמת כבר לא בתפריט המיוחדים (המרק קובה ונזיד צלעות הטלה), וזו דוגמא טובה לבעייתיות מסויימת (קטנה יחסית) שיש לי עם מסה. נראה שבמסה מכוונים לנקודת ה 130 ש"ח לארוחה עסקית "רצינית" יותר, בכל מקרה המחירים עלו גם שם במהלך השנה האחרונה. הארוחה הזו הגיע ל 130, גם זו שאכלתי לפני כחודש והתמוגגתי הגיע בדיוק ל 130. אז הפעם לא התמוגגתי, היה לי טוב מאוד אבל לא "ממוגג".. ראוי קצת יותר לשים לב לדברים הקטנים שקשורים למנה העיקרית - התחושה הייתה שניסו למתן את "הכבדות" בה ביחס למה שזכרתי בעבר ולי זה הרבה פחות מתאים, אולי אחרים ישמחו על כך.. אני כמעט משוכנע לגמרי שאכן הרכב המנה מעט השתנה, נהנתי ממנה יותר בעבר.. 130 ש"ח נקודת מחיר מכובדת לצהריים, ומכאן גם מגיעה הביקורת.. בסביבות 90-100 הייתי אומר על ארוחה כזו שהיא מופלאה..

לא הייתי מעולם בעסקית

של מסה,
משהו בזמן האחרון שם נוטה לדיווחים פושרים.. לא בטוח שאני כזה שש היום להגיע לשם בצהריים.

תודה על הדיווח. כמו תמיד, אינפורמטיבי ונקרא אמיתי ביותר.
[לא טרוויאלי בכלל]

salo22

New member
תודה רבה לך !

אני יודע שההודעות קצת פרטיזניות וצפופות ובכלל מעט "נוקשות" לעין, אבל אין לי רצון לייפות הדברים &quot
לגבי מסה אתה בהחלט צריך לאכול שם פעם עסקית, רבות כתבנו בפורום בהקשר מסה והעסקיות, ביקורת תמיד תהיה, אבל צריך לקחת בחשבון שיש הרבה צדדים מאוד חיוביים, הרוב למעשה. נכון שכדי להיות גדולה באמת גם לאור מידרגים וטייטלים בעולם, מסה הייתה צריכה לשפשף ולחדד בתחומים לא מעטים, אבל אביב משה בחור מוכשר בהחלט שהיה יכול לעמוד גם במשימה זו בכבוד. אם לא הובן נכון זו אחת העסקיות המשתלמות בארץ, בפריז לדוגמא תתקשה מאוד למצוא אוכל מושקע ברמה דומה לעסקית בפחות מאיזור 35 יורו. אפשר לכתוב עוד הרבה בנושא, מסה בהחלט מסעדה ראויה ונראה לי שכדאי שתבקר בה לצהריים בהזדמנות, תפריט ותמורת הערב נתון לויכוח הרבה יותר משמעותי.

שמעתי הרבה עלהמסה....אתה יודע אם יש שם

גם מנות שמתאימות לצמחונית?

תודה על הדיווח...אני תמיג נהנת לקרוא אותך :)

salo22

New member
בהחלט כן.. ותודה רבה

מסה מאוד ידידותית לצמחונים

למעלה