מסה אישית

SigurRos

New member
מסה אישית

כבר כמה זמן שלא נגעתי במכחולים שכה אהבתי.וכך הם נחים להם בסלסת הפלסטיק בצד החדר,שפופים ועצובים,קבוצה של מכחולים גאים המעוטרים בשערות זהובות שכמשו להן מפאת יובש וזמן,עדות לפאר שעבר.בצדם,צבעים עזים של שמן ובדים מרופטים שלא השלמתי יצירתם.חלקי פרצוף וצורה שעזר מנגד לא השלימו מהוהים על קצוות הבד.האם משהו נדם בי מבפנים? איפה את יצירה שלי,אני שואל.איה הפאתוס שזורם החוצה ונשפך בקילוחים עזים על הקנבס המתוח,הרעיון השופע,החלקות של הצבע,הגבשושית,וההתמסרות הטוטאלית ליצירה. עצוב לי שעזבת אותי,התמכרות אירוטית של יצירה שכה אהבתי,והנחת בי צד פתוח ומלא תשוקה לא פתורה שמדמם בי בכאב. איך זה קרה פתאום שקצות האצבע קהו להן?היכן היא התחושה המוכרת?עני לי. אני יודע שתשובי אליי כרוח הסערה,תכבשי אותי בקסמך עם אותו חיוך מתוק של תמול שלשום ותלווי אותי בדרכים ארוכות של אור בוהק ומלא השראה.היי המוזה בחיי ורפדי את מאוויי,כי את היא הטעם ותבלון החשק בימיי.את האומנות שהיווית ממני חלק ותהווי לעולם.

B r u l e

New member
מרגש

אני חש הזדהות עמך, שכן עד לפני מספר חודשים הייתי יושב שעות ארוכות מול הפסנתר ומנגן סונטות גדולות של בטהובן, קונצ'רטו של שופן ופרלוד ופוגה של באך. אך היום המסך השתלט על חיי, ואין אור המסך האור שבחיי, אלא פגע ונזק, ובהיותי יושב ומקליד הודעות לפורום זה, הפורום לו השתוקקתי כל חיי, דמעות עוטות את פני, וטעם הדמעות מלוח מדי, מלוח מכדי לרומם את הרוח ולספק מנה לנשמתי הרעבה. ועצתי לך סיגור ידידי, קום, לך לעבר המכחולים, הרם אחד וצייר קו, תראה איך אתה מפשיר ומתמלא בכוח. לעולם אל תפסיק ליצור, האומנות היא מזון חיינו האמיתי.

SigurRos

New member
תודה ברולה.

אהבתי את מטאפורת ההפשרה.היא כל כך נכונה.

וואוו

לא יכולתי להשאר אדישה להודעה הזו,ממש לא. אז יש לי רעיון קטן בשבילך בירושלים,בבית האומנים (צמוד לבצלאל) יש עכשיו שלוש תערוכות. אחת של כרזות בעד השלום השניה היא של ציורי דרך,נופים שראתה הצירת דרך מראות הצד של מכוניות. השלישית והמעניינת היא תערוכה של בוגרי הסטודיו לציור. אולי שילוב של יום טיול עם אומנות ואולי ארוחה טובה יחזירו לך את מה שכל כך חסר חברה טובה כבר אמרתי?? ומוסיקה נעימה בדרך? אני עשיתי את המסלול הזה לפני שבוע,חזרתי מאושרת.

SigurRos

New member
תודה על התגובות....

הצלחת לגעת בחשק פנימה בתיאור הקסום שלך.

תלתלית

New member
מקווה

שחדוות היצירה הזו והתשוקה שבתוכה תשוב אליך במהרה. כי היא הטעם, היא המעוררת בקימה אל תוך יום חדש.. בתור מי שאיבדה את ניצני הכתיבה (ששבים אט אט בצלילים צורמים יותר ופחות), אני מבינה זאת היטב. מה אנו ללא האהבה הזו? היא השפיות שלי לפחות. מאחלת זאת מכל הלב שתשוב היצירה לשכון בנפשך..

SigurRos

New member
תודה תלתלית

ומי ייתן וחדוות היצירה שבך תשוב להרעים

למעלה