מסדר נוכחות!

מסדר נוכחות!

מכיוון שהפורום שלנו שוב גווע... יש לי הצעה קטנה. כל אחד יכתוב על עצמו משו. מי הוא, מה הוא מה הקטע שלו בחיים להקה/ זמר מועדף וכו´ וכו´ וכו´ [ותהיו יצירתיים!!!... (לא כמוני...) :] ================================================================================================== אז אני אשת הפלדה בת 16 תלמידת כיתה י"א קיבוצניקית זמרת בסיסטית אוהבת ברי, ברי, ברי, פורטיס, חמי רודנר, פוליקר, מוניקה סקס, דניאל סלומון, טל שגב, קורין אלאל, יזהר אשדות, מיכה שיטרית, אריק איינשטין, המכשפות, רדיוהד, בלינק 182 (*מגרדת את הראש להיזכר איזה עוד דיסקים יש לי... ולא זוכרת מצליחה להיזכר...*) אני אוהבת לשיר ולנגן את השירים היפים של פורטיסחרוף ושל ברי לבד.

rockninja

New member
אוקיי עכשיו אני...

רוק נינג´ה- יהונתן. כיתה י´ בתיכון בן צבי, קרית אונו. חולה על רוק- מכל הסיגנונות. חוץ מזה גם מאוד אוהב ראפ ישראלי- שב"ק ס´ אימפריה! לומד לנגן על גיטרה לבד, כי המורה הקודם ברח לאמריקה. מתעקש ללמוד לבצע את Sweet Child O Mine של גאנז, כמו שצריך. אוהב לכתוב שירים, ולאחרונה גם להלחין אותם. מאמין בפילוסופיית ה-Qix. חי בסבבה.

magicgirl

New member
נו טוב....

אני יודעת שלא כתבתי פה הרבה אבל זה הזמן להציג את עצמי: אווקיי קדימה: אני MAGICֹGIRL בת 22 (זקנה מאוד לצערי) בעברי( 16-18) אהבתי רק רוק כבד מחו"ל (חוץ מאביב גפן והיהודים) אבל עם השנים התבגרתי וכיום אני אוהבת יותר רוק ישראלי מכל דבר אחר אני מנגנת על :פסנטר,אורגן,חצוצרה,תופים,גיטרה וגיטרה בס אני אוהבת את אביבי(4 דיסקים ראשונים) ,היהודים (יותר את הדיסק הראשון שלהם) ,מכשפות (כל דבר שלהן) כנ"ל לגבי קורין אלאל ,ברי והתגלית המעולה של הזמן האחרון "מורפיום" מומלץ לכל מי שלא מכיר ואוהב רוק אמיתי ישראלי! ובקטע שלי חיים??? מאז השיחרור שלי מהצבא ...אין לי חיים! רוצה שוב גיל 17!

magicgirl

New member
אהה שכחתי משהו..

אני גם אוהבת את ה"אלמנה השחורה" ואני לא סובלת את צסטנת ה היפ הופ שיש בזמן האחרון ...פתאום כל הפריקים (שפעם זה היה בגדים שחורים גזורים ושומעי רוק) הולכים עם בגדים גדולים ושמעי היפהופ אני לא אומרת...כל אחד והמוסיקה שלו ...רק שלא יקראו לעצמם פריקים! פריקית אורגינל

N a V e

New member
אני

נוה מהקריות קלידן וגיטריסט(רק חבל שהגיטרה נהרסת כל פעם מחדש,ואין זמן להתקדם) להקה מועדפת:משינה עוד אומנים: כוורת,כנסיית השכל,תיסלם,ברי סחרוף,איפה הילד

rockninja

New member
חחחחחחחח מי קורא לעצמו פריק?!

היי מג´יק מה קורה? תורידי כאפה בשמי למי שקורה לעצמו פריק, טוב? תודה חוץ מזה מי שהתחיל לשמוע עכשיו היפ הופ הוא סתם מפגר שהולך לפי מה שפופולארי עכשיו, ואני בסצינה לא רוצים אותו! אחננו אוהבים את הסצינה מאז שהיא קמה, ועזרנו לה לקום ולהתפתח עם מלא תמיכה סצורות שונות, אז שלא יבואו כמה חננות שאהבו את הפרד ומשול והפינאלי פתאום להגיד שהם אוהבים היפ הופ ישראלי!!!!!!!!!!! אוקיי אז קצת לקחתי את זה קשה. סורי. אני בכל מקרה אוהב את שתי העולמות- רוק והיפ הופ. בקטע של הרוק הישראלי אני חדש...

rotem224

New member
אני............

רותם בת 15 כיתה י קיבוצניקית (חור בצפון) מנגנת על גיטרה. להקות וזמרים: היהודים , מוניקה סקס, אביב גפן, ועוד אבל אין לי כוח לפרט...............

כבר תורי? ../images/Emo12.gif

טוב, אני רועי בן 16 מירושלים לומד על גיטרה כבר חצי שנה אצל מורה מוזיקה מועדפת - רוק, קלאסי וישראלי: הביטלס, פינק פלויד, איגלז ובחודשיים האחרונים ממש התחלתי לאהוב את היהודים והייתי בהופעה שלהם לפני שבוע והיה פשוט מדהים.

dasdos

New member
תורי!!!!עצרו כולם...חחחח../images/Emo6.gif

מממ קוראים לי הדס בת 15 אוטוטו.. אממ אני לא בלהקה אבל חוהל רצחחח על רוק ישראלי!! על כולם אביב,ברי,פורטיס,הארבנות,ה=י=ה=ו=ד=י=ם,נקמת הטרקטור,מוניקה סקס,משינה,נושאי המגבעת ועוד מלאאאאאא..... ושמאלנית בדם:)מה עוד אפשר לספר על עצמי?!?!.... אה כן הדבר באהבו עליי זה לחייך

yuli c

New member
אז ככה...

טוב... יצירתיות בפורום זה לא בדיוק הצד החזק שלי אבל הנה... אני יעל בת 18 מגבעתיים תלמידת י"ב מתוסכלת ביותר... אין לי קטע מיוחד בחיים חוץ מזה שבזמן האחרון אני די משועממת לכן אני פה... ואם ברוק ישראלי עסקיננן אז... אני מאוד אוהבת את היהודים להקה פשוט מדהימה! וגם את אביב גפן, ברי סחרוף, קרח 9 (שהתפרקו וחבל...) וגם את משינה ויובל בנאי. אני גם שומעת זמרים שהם לא בדיוק רוק ישראלי כמו שי עמר ועמיר בניון שמאוד מומלץ לשמוע!. זהו...

מתפקדת!

שלום, קוראים לי יעלי, ואני מכורה לאקומולי...זה התחיל כשהייתי קטנה..... אה!
זה לא המקום...זה לא המקום....ואני אנסה לזכור את זה! בכל מקרה, אז אני בת 14(עוד לא הרבה זמן כבר 15) בכיתה ט´(נדמה לי) ואני גרה ב י-ב-נ-ה, ו ו ו ואני ממש אוהבת רוק ישראלי. אני אפילו לא זוכרת איך התחלתי לשמוע ולאהוב, זה פשוט קרה ומאז אני טוחנת לכולם את המוח... בכל מקרה, להקה\זמר מועדף אין לי.אני ממש אוהבת (בגדול) את נושאי המגבעת, משינה, מוניקה סקס(אה!), המכשפות, כנסיית השכל, מופע הארנבות של ד"ר קספר...טוב אני לא רוצה סתם להפציץ פה רשימה ארוכה ומתנשאת, אבל אני פשוט אוהבת ים של להקות וזמרים. המ....הממ.....המ....וזהו. וחוץ מכל אלה אני גם רוקדת בזמני הפנוי והולכת לשומר הצעיר, והמ...אני חושבת שזהו. אם שכחתי משהו אז אני לא אוסיף, כי גם ככה אני בספק אם מישהו יקרא
בה ביי!

למעלה