מסדר נוכחות

מסדר נוכחות../images/Emo124.gif

יאלה אנשים לא להתעצל ולרשום
שם
שיר אהוב(של שוטי הנבואה)
אלבום אהוב(לא חייב שוטי הנבואה) אתם יכולים להוסיף
אייסיקיו
מסנג'ר מה שבא לכם.....

La Vicomtesse

New member
לא נמאס לעולם.....או שכן?../images/Emo54.gif

מאיה(אפשר גם מאיו, מאיומי....וכד') 19 תל הביב קול גלגל אלבום- alanis morissette MTV unplugged

תורי...

שם:רותם גיל: 17 וחצי מקום:להבים שיר אהוב של שוטי הנבואה:אח של סאלים אלבום אהוב:אהוד בנאי השלישי איי סי קיו:240889321 מסנג'ר:אין

pompii

New member
נוכחת../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif

שם: שלומית. גיל:19 (ו4 חודשים). מקום: ראשון לציון. שיר אהוב(של שוטי הנבואה):"מי" ו"משתוללים בכפר". אלבום אהוב(לא חייב שוטי הנבואה):אין אחד שאני הכי אוהבת...אני אוהבת את האלבום הראשון של משינה, gun's & roses...זה אלבומים שתמיד אני אוהב
ויש עוד המון אלבומים, כמו שוטי הנבואה שאני גם מאוד אוהבת לשמוע. אייסיקיו:73713163

תתתמר

New member
זה לא יגמר לעולם.....

- תמר - 14 - הוד השרון - הככככללללל (אבל הכי הכי "אח של סאלים" ו"לובש חם") - יש הרבה הרבה יותר מידי - אייסיקיו: 174810706

cutey

New member
../images/Emo13.gif

שם: גָניה גיל:15 מקום:גרה בבאר שבע.מקומות מועדפים-אילת וירושלים. שיר אהוב(של שוטי הנבואה): משתוללים בכפר,יפיפיה,קול גלגל,דקה בפרד"ס. אלבום אהוב(לא חייב שוטי הנבואה):pearl jam-ten ,היהודים-מציאות נפרדת, ברי סחרוף, וברור שני הדיסקים של שוטי. אייסיקיו:225261494 מסנג'ר:[email protected]

nawa

New member
נוכח

שם - נאור גיל - 28 מקום - קרית אתא שיר אהוב (של שוטי הנבואה) - קול גלגל אלבום אהוב (לא חייב שוטי הנבואה) - שוטי הנבואה אייסיקיו - 18038445

Kremboim

New member
../images/Emo103.gifטוב,אני קצת מבולבל:)

שם רועי גיל 170 מקום רומניה שיר... Zimbabwe-.bob marly ומה בלי :\ אממממממ.... לא יודע:) שהיה לכם יום טוב.

COW COW

New member
תורי.....

אוקיי אז זה הולך ככה:
שם: אור נוימן.
מקום: מכמורת.
שיר: צריך עוד איזה חצי שנה לשאול את זה אבל אם כבר אז את אגם הברבים.
אלבום:האלבום הופעה של DREAM THEATER.
אייסי: 300727902

N E Z E K

New member
:))))))

שם- נופר :) גיל- 16 בקרוב... מקום- חולון.. שיר אהוב(של שוטי הנבואה)- דקה בפרדס. אלבום אהוב(לא חייב שוטי הנבואה)- וואי שאלה קשה.. זה כל פעם משתנה.. בינתיים כוורת.. :)

flying eagle

New member
אני לא אתעצל

שם: נופך בן אור גיל: עוד מעט 15 (ב-12.7) מקום: מגורים יענו? אז קיבוץ רוחמה שיר אהוב(של שוטי הנבואה): קול גלגל מהדיסק השני ודקה בפרדס מהדיסק הראשון. אלבום אהוב(לא חייב שוטי הנבואה): אי אפשר לאלץ אותי לבחור כי אני לא יכולה.... סורי.... איסיקיו: 158368934 מסנג'ר: [email protected]

למעלה