מסדר נוכחות [מאי]

Conviction

New member
אני, באיחור. :X

שם: הדר. תאריך לידה: 13.06.90. איפה אתם גרים: ת"א. שיר אהוב של בונג': הו, יש המון נו. אחד מהם הוא Always. מה אתם שומעים עכשיו? Absent Element - Break Down.
מסן/אייסי: [email protected]. אני לא ממש מתחברת.
דירוג לפורום 1-10: המ, 9. אתם אחראים על איזה פינה בפורום? אם כן, מהי ובאיזה יום היא? לא. :X הצעות לשיפור? אין. עוד משו שבא לכם להגיד? כריס עשה לי ילד.
השאלה המתחלפת: מאי, סתם חודש או שיש בו דברים מיוחדים? סתם חודש.

sivanbj

New member
ME ME ME

שם: סיון תאריך לידה: 4/7/89 איפה אתם גרים: יישוב קרוב לנתניה שיר אהוב של בונג': די!!!!!! מה אתם שומעים עכשיו? nocking on heaven's door- ריצ'י וג'ון מסן/אייסי: אם אתם רוצים תשלחו לי הודעה.. דירוג לפורום 1-10: 8 אתם אחראים על איזה פינה בפורום? אם כן, מהי ובאיזה יום היא? לא הצעות לשיפור? אמממ... לא יודעת עוד משו שבא לכם להגיד? long live the king! השאלה המתחלפת: מאי, סתם חודש או שיש בו דברים מיוחדים? מ.... סתם חודש

תורייייי

שם: מאיה תאריך לידה: 8\11 עקרב.. אבל לא ממש מתאפיינת כעקרב אלא כקשת.. איפה אתם גרים: ראש העין<<<< לא תמניה! שיר אהוב של בוג': מתחלף בתקופות, היום- ALL ABOUT LOVIN' YOU מה אתם שומעים עכשיו? משינה מסן/ אייסי: אם מישהו יהיה מעונין שיפנה אלי במסר.. דירוג לפורום 1-10: אמממ...10 אתם אחראים על איזה פינה בפורום?אם כן, מהיובאיזה יום היא? לא אחראית.. הצעות לשיפור?שתכתבו דברים קצת יותר מענינים?! עוד משהו שבא לכם להגיד? פעם ראשונה שאין לי מה להגיד.. השאלה מתחלפת: מאי, סתם חודש או שיש בו דברים מיוחדים? סתם חודש שאפשר לשפר עם בילוי עם חברים..

msh196

New member
וואי איך אני מתה על הגירסה

שלהם לnocking on heaven's door עשית לי מזה חשק

למעלה