מסדר נוכחות [מאי]

inbal287

New member
מסדר נוכחות [מאי]

שם: תאריך לידה: איפה אתם גרים: שיר אהוב של בונג': מה אתם שומעים עכשיו? מסן/אייסי: דירוג לפורום 1-10: אתם אחראים על איזה פינה בפורום? אם כן, מהי ובאיזה יום היא? הצעות לשיפור? עוד משו שבא לכם להגיד? השאלה המתחלפת: מאי, סתם חודש או שיש בו דברים מיוחדים?

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif

שם: נו באמת -_- תאריך לידה: 5.9.90 איפה אתם גרים: אור יהודה
שיר אהוב של בונג': אין לי מועדף מה אתם שומעים עכשיו? כלום מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: 10
אתם אחראים על איזה פינה בפורום? אם כן, מהי ובאיזה יום היא? יאפ. שרשור חיובי ביום שבת ושיר עפ"י הפורום בימי שני הצעות לשיפור? המממ... שאני אהיה פה יותר? ס_O עוד משו שבא לכם להגיד? מכבי
השאלה המתחלפת: מאי, סתם חודש או שיש בו דברים מיוחדים? איכ. עכשיו אני מתחילה להבין שזה חודש מסריח.

inbal287

New member
אנוכי../images/Emo9.gif

שם: ענבלירון תאריך לידה: 2/8/89 איפה אתם גרים: ירושלים
שיר אהוב של בונג': Dry County מה אתם שומעים עכשיו? A-Ha - Analogue מסן/אייסי: תקבלו במסר אם תרצו דירוג לפורום 1-10:
אתם אחראים על איזה פינה בפורום? אם כן, מהי ובאיזה יום היא?
הצעות לשיפור? הייתי רוצה לראות כאן נוכחות יותר גבוהה... ושאני לא אצטרך להקפיץ כל פעם שרשורים שבאמת קשורים לנושא הפורום. לא חוכמה להגיד ש"משעמם כאן/יבש כאן" אם לא כולם משקיעים ותורמים לפורום. אבל בכללי אני ממש מרוצה מהיוזמות של אנשים פה
עוד משו שבא לכם להגיד? מיגרנה
השאלה המתחלפת: מאי, סתם חודש או שיש בו דברים מיוחדים? האמת שאין בו שומדבר מיוחד, אבל אני ממש אוהבת אותו...סתם כך

keroit

New member
אני רוצה את המסנג'ר שלך ../images/Emo9.gif../images/Emo109.gif

dolly the lamb

New member
../images/Emo66.gif

שם: מירי תאריך לידה: 28/7/87 איפה אתם גרים: איזור הצפון שיר אהוב של בונג': Dry County ו-Have a Nice Day
מה אתם שומעים עכשיו? Hands of Time / Kingdom Come מסן/אייסי: ... דירוג לפורום 1-10: 10
אתם אחראים על איזה פינה בפורום? אם כן, מהי ובאיזה יום היא? ... הצעות לשיפור? ... עוד משו שבא לכם להגיד? סיימתי את הביוטופ היום
מאי, סתם חודש או שיש בו דברים מיוחדים? בגרויות

keroit

New member
כן המפקדת! ../images/Emo109.gif

שם: שחר תאריך לידה: 20 לנובמבר (בת 14) איפה אתם גרים: מודיעין (חור שכזה
) שיר אהוב של בונג': נראה לי ש Livin' on a prayer (אני ממש אוהבת את הביצוע של ג'ון לפזמון
) מה אתם שומעים עכשיו? thank you for the venom - my chemical romance מסן/אייסי: [email protected] (תוסיפו, בכיף
) דירוג לפורום 1-10: 10
אתם אחראים על איזה פינה בפורום? אם כן, מהי ובאיזה יום היא? לא
(אבל אפשר לנדב אותי וזה
) הצעות לשיפור? אנשים, תגיעו למפגשים!
עוד משו שבא לכם להגיד? אנשובי זה דג! (נו, לפני שבוע לא ידעתי מה זה
) השאלה המתחלפת: מאי, סתם חודש או שיש בו דברים מיוחדים? לא משהו מיוחד ממש
..

Eti No Name

New member
מאימלאמבחנים שמח ../images/Emo7.gif ../images/Emo14.gif

שם: אתי.
תאריך לידה: 24.6.89 איפה אתם גרים: רחובות. שיר אהוב של בונג': Always. מה אתם שומעים עכשיו? Men At Work - Down Under
מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10:9
אתם אחראים על איזה פינה בפורום? אם כן, מהי ובאיזה יום היא? כן, על חרישת השבוע.
הצעות לשיפור? אמממ שאנשים יותר ישתתפו.
עוד משו שבא לכם להגיד? לא
!
השאלה המתחלפת: מאי, סתם חודש או שיש בו דברים מיוחדים? בד"כ זה החודש שלפני היומולדת
, אבל השנה זה חודש מעצבן מלאאאא בגרויות/מגנים. וזה מעצבן. מאוווד.

AvIv AV

New member
מתפקדת

שם:אביב(אני בת) תאריך לידה21.10.92: איפה אתם גרים:בקיבוץ ליד יוקנעם שיר אהוב של בונג':כרגה All About Lovin´You מה אתם שומעים עכשיו? מתקתבת עם חברה מסן/אייסי:מסן דירוג לפורום 1-10:9(אף אחד לא מושלם) אתם אחראים על איזה פינה בפורום? אם כן, מהי ובאיזה יום היא?לא... הצעות לשיפור?אין מאי, סתם חודש או שיש בו דברים מיוחדים?יש דברים מיוחדים!יום הולדת למלא חברות שלי ואולי אני נוסעת לים המלח

fashasha

New member
עמוד דום |דום|

שם: ורד, או ורדה. תלוי מי מדבר. תאריך לידה: 24/10/1982. אני יודעת שאני זקנה. שיר אהוב של בונג': One Wild Night מה אתם שומעים עכשיו: כרגע כלום. אבל אם הייתי שומעת משהו זה בטוח היה thin lizzy - whiskey in the jar מסן/אייסי: אממ... דירוג לפורום: 8. רק בגלל שהפינה שלי מתה. אחראיות על פינה: הפינה מתה. הכה את המומחה או בשמו השני - זהה את השיר. הצעות לשיפור: אל תבכו על מבחנים. תמיד אפשר לשפר ציונים, גם של בגרויות. זה פשוט יעלה לכם יותר כסף, אבל זה אפשרי. עוד משהו: כן! כן! 7 וחצי קילו בחמישה שבועות. אני ענקית, רק לא במובן של מידת גוף יותר. ווהוו!! מאי: סתם חודש. לא מוצאת בו משהו מיוחד.

crzy4u

New member
"יש להכניס נושא להודעה"

שם: אירנה תאריך לידה: 25.11 איפה אתם גרים: חורדיעין שיר אהוב של בונג': נכון לעכשיו Dry County מה אתם שומעים עכשיו? Born To Be My Baby מסן/אייסי: במסרים. דירוג לפורום 1-10: 8 (לא תמיד מרגישה פה בנוח...) אתם אחראים על איזה פינה בפורום? אם כן, מהי ובאיזה יום היא? לא הצעות לשיפור? אין עוד משו שבא לכם להגיד? בלוּפ! השאלה המתחלפת: מאי, סתם חודש או שיש בו דברים מיוחדים? יש יומולדת לאחר הידידים היותר קרובים שלי, אז חודש מיוחד. מצד שני כל העומס מתחיל במאי. שיגמר כבר!

keroit

New member
מאיפה את בחוריעין? ../images/Emo109.gif

אני גם גרה פה
(כלומר, בחור
)

Bad Medicine

New member
אני:)

שם: שיר ג'ובי תאריך לידה:24/10/88 איפה אתם גרים: ערסשקלון שיר אהוב של בונג': נו...קשה מדיי....מדיי... מה אתם שומעים עכשיו?כלום. יש הרגשה של יום זיכרון...כך שהדבר האחרון ששמעתי היה august 7th 4:15 מסן/אייסי:איציק: 267556992 מס': [email protected] דירוג לפורום 1-10:הממממ....גם קשה...אבל בגלל הבית שלי (הפארק) 9 אתם אחראים על איזה פינה בפורום? לא. רק בגלל עומס לימודי מטורף. הייתי שמחה לעשות משו.. הצעות לשיפור? אין. הפורום מקסים וכיף להיות בו! עוד משו שבא לכם להגיד? אמממממ...היום היתה לי מתכונת במעבדה בביו'...והיה קליל! מאי, סתם חודש או שיש בו דברים מיוחדים? אמממ...יש ימי הולדת של בני דודים+ אבא...אבל יותר מזה...סתם חודש עם יותר מדיי בגרויות+ מתכונות. אה! והשנה יש גם טקס סיום!

Bad Medicine

New member
הכי כיף!

חחחח:) צריך לבדוק...אולי יש עוד דברים משותפים בינינו חוץ מבון ג'ובי...חחח:)

msh196

New member
אני

שם: שרי תאריך לידה:19.6 איפה אתם גרים: נתניה שיר אהוב של בונג': אין לי רק שיר אחד כרגע זה All about lovin' you כל כמה ימים זה מתחלף אני אוהבת הכל מה אתם שומעים עכשיו?Shakira,bon jovi, lifehouse, 3 doors down מסן/אייסי:[email protected] דירוג לפורום 1-10: 10 אתם אחראים על איזה פינה בפורום? אם כן, מהי ובאיזה יום היא? כרגע לא אבל אני אשמח להיות הצעות לשיפור? לא עוד משו שבא לכם להגיד?viva la bon jovi מאי, סתם חודש או שיש בו דברים מיוחדים? לא יודעת מה יש במאי , אבל אני אעשה משהו מיוחד

na no da

New member
../images/Emo3.gif_../images/Emo168.gif

שם: תאריך לידה: 8/9/93 איפה אתם גרים: מעלה אדומים שיר אהוב של בונג': Livin' on a Prayer מה אתם שומעים עכשיו? Livin' on a Prayer מסן/אייסי: אין דירוג לפורום 1-10: 200 אתם אחראים על איזה פינה בפורום? אם כן, מהי ובאיזה יום היא? לא הצעות לשיפור? הפורום מושלם!!! עוד משו שבא לכם להגיד? לה לי הו....? מאי, סתאם עוד חודש או שיש בו דברים מיוחדים? סתאם עוד חודש

na no da

New member
שחכתי שם...../images/Emo178.gif ../images/Emo168.gif

אל תגידו שאתם לא זוכרים!!! בכול זאות.... ני בת אל

למעלה