מסדר נוכחות [מאי]

נוכחת!

שם: מיכל. תאריך לידה: 29.3 איפה אתם גרים: מושב ליד גדרה... שיר אהוב של HIM: איווו. מה אתם שומעים עכשיו? Panic! at the disco- I write sins not tragedies מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: מממ, 7 ככה. אתם אחראים על איזה פינה בפורום? אם כן, מהי ובאיזה יום היא? לא. הצעות לשיפור? לא ממש... עוד משו שבא לכם להגיד? תוסיפו אותי למסנג'ר |כורעת את שתי ברכיי על הרצפה, מצמידה את שתי כפות ידי ושמה אותן מול השפתיים| השאלה המתחלפת: מאי, סתם חודש או שיש בו דברים מיוחדים? ל"ג בעומר...נראה לי.O__ס

אנייייי

שם:לוטם תאריך לידה:05.06.1991 איפה אתם גרים:קרית אתא שיר אהוב של HIM:the sacrement מה אתם שומעים עכשיו?state of fear-useless id מסן/אייסי:[email protected] דירוג לפורום 1-10:11 אתם אחראים על איזה פינה בפורום? אם כן, מהי ובאיזה יום היא?נייט הצעות לשיפור?אין עוד משו שבא לכם להגיד?life sucks

bitter end

New member
אעני../images/Emo122.gif

שם: עדן
תאריך לידה: 30/6/1991
איפה אתם גרים: מעלות
שיר אהוב של beutiful :HIM
מה אתם שומעים עכשיו? אממממ חדשות?
מסן/אייסי: [email protected]
דירוג לפורום 1-10: 9
אתם אחראים על איזה פינה בפורום? אם כן, מהי ובאיזה יום היא? לע
הצעות לשיפור? ----
עוד משו שבא לכם להגיד? אממממ
השאלה המתחלפת: מאי, סתם חודש או שיש בו דברים מיוחדים? טויל שנתי...
פאק!

אני (הרבה זמן לא כתבתי פה0.0)

שם: ענבל תאריך לידה: 18/10 איפה אתם גרים: רחובות שיר אהוב של HIM: מממ ג'וין מי .אני מניחה מה אתם שומעים עכשיו? כלום מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: לא יודעת אתם אחראים על איזה פינה בפורום? אם כן, מהי ובאיזה יום היא?די שכחתי ממנה
הצעות לשיפור? ממ לא יודעת עוד משו שבא לכם להגיד? כלום השאלה המתחלפת: מאי, סתם חודש או שיש בו דברים מיוחדים?סתם חודש

YES I'M BACK IN BLACK../images/Emo11.gif

שם: מור
תאריך לידה:29.8.89 איפה אתם גרים: חור בדרום העונה לשם קיבוץ
שיר אהוב של HIM: כרגע AND LOVE SAID NO מה אתם שומעים עכשיו? Rip out the wings of a butterfly מסן/אייסי: כרטיסאישי או מסר
דירוג לפורום 1-10: 9.9
אתם אחראים על איזה פינה בפורום? אם כן, מהי ובאיזה יום היא? יאפ, ללימוד פינית, אין יום מוגדר והיא סובלת מהזנחה קשה כרגע עקב מחסור בזמן, איתכם הסליחה. הצעות לשיפור? ממ אין לי רעיון כרגע..
עוד משו שבא לכם להגיד? יאפ.. אני חייבצת להודוצת שמאוד התגעגעתי לכולכן!!! השאלה המתחלפת: מאי, סתם חודש או שיש בו דברים מיוחדים? סתם חודש

../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif|גזו|אני!!! ../images/Emo13.gif

שם: קשת תאריך לידה: 18.8.1987 איפה אתם גרים: ק.אתא שיר אהוב של HIM: די נו אתם אמורים לדעת כבר
Join Me/For You מה אתם שומעים עכשיו?Mortal Love - Hate To Feel מסן/אייסי:142229069 דירוג לפורום 1-10:
10!!! אתם אחראים על איזה פינה בפורום? אם כן, מהי ובאיזה יום היא? אני? אחראית על משהו? אה כן! איפה שאתם מוצאים שטחיות, חפירות, הומור- אני קשורה איכשהו
הצעות לשיפור?תאהבי אותי יותר
עוד משו שבא לכם להגיד?אנשים יפים רולז! השאלה המתחלפת: מאי, סתם חודש או שיש בו דברים מיוחדים?סתם חודש. כמו כל חודש בצה"ל

../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif../images/Emo175.gifחוצפנית! ../images/Emo7.gif

יצאתי... התבטלה הנסיעה שלי לאופקים מחר, אני צריכה להיות ב8 בבוקר בבסיס. התבטל לי משמר הנר. התבטלו לי אלף ואחת דברים. והכרתי לוחם מהמם!
שסוגר יום עצמאות!

inbal287

New member
את טוענת שאני לא אוהבת אותך?../images/Emo2.gif../images/Emo10.gif

Sim§ MaN

New member
_

שם: ישי. תאריך לידה: 91\9\2 איפה אתם גרים: חיפה. שיר אהוב של הים: Vampire heart, Resurrection מה אתם שומעים עכשיו? HIM - Close to the Flame מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: 9. אתם אחראים על איזה פינה בפורום? אם כן, מהי ובאיזה יום היא? - הצעות לשיפור? - עוד משו שבא לכם להגיד?
השאלה המתחלפת: מאי, סתם חודש או שיש בו דברים מיוחדים? יש רוק העצמאות. ^^;

נממ נממ

שם: נועה :] תאריך לידה: 22.2 איפה אתם גרים: חור
שיר אהוב של HIM: כרגיל IJAS
מה אתם שומעים עכשיו? לא שומעת מוזיקה.. מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: 9 :] אתם אחראים על איזה פינה בפורום? אם כן, מהי ובאיזה יום היא? לא הצעות לשיפור? שום דבר ספציפי :] עוד משו שבא לכם להגיד? school sucks, finland rulz
השאלה המתחלפת: מאי, סתם חודש או שיש בו דברים מיוחדים? יותר מידי בגרויות

Tashkin

New member
../images/Emo175.gif

שם:נטלי תאריך לידה:1.8.89 איפה אתם גרים:רמלה שיר אהוב של HIM:יש יותר מידי מה אתם שומעים עכשיו?entwine- carry on dancing מסן/אייסי:249947464 דירוג לפורום 1-10:9 אתם אחראים על איזה פינה בפורום? אם כן, מהי ובאיזה יום היא? הצעות לשיפור?הוא סקסי בידיוק ככה:) עוד משו שבא לכם להגיד?
השאלה המתחלפת: מאי, סתם חודש או שיש בו דברים מיוחדים? אממ מתכונות והגרויות מספיק מיוחד? חחח

DHPERFECT

New member
ME!!

שם: ג'ני תאריך לידה:2.1.91 איפה אתם גרים:חולון שיר אהוב של HIM: FINERAL OF HEARTS מה אתם שומעים עכשיו? כלום...
מסן/אייסי:[email protected] דירוג לפורום 1-10:8 אתם אחראים על איזה פינה בפורום? אם כן, מהי ובאיזה יום היא? לא.. הצעות לשיפור?הכל סבבה
עוד משו שבא לכם להגיד?כיף פה!

under the rose

New member
../images/Emo9.gifאני

שם: חני תאריך לידה: 13.3.90 איפה אתם גרים:הרצליה שיר אהוב של HIM: for you/endless dark/sweet pandemonium מה אתם שומעים עכשיו? meds של placebo מסן/אייסי:201151011 דירוג לפורום 1-10: 10
אתם אחראים על איזה פינה בפורום? אם כן, מהי ובאיזה יום היא? לא.. הצעות לשיפור? בינתיים אין עוד משו שבא לכם להגיד? סוףסוף יש לי חולצה של וילה
השאלה המתחלפת: מאי, סתם חודש או שיש בו דברים מיוחדים: אממ... יש לחברה טובה שלי יומולדת
, יש לי מתכונות בהיסטוריה ומתמטיקה ובגרות במתמטיקה

למעלה