מסדר נוכחות [מאי]

under the rose

New member
תודה מותק ../images/Emo9.gif

*מתפקדת באיחור*

שם: ורד. תאריך לידה: 20.7.90. איפה אתם גרים: הרצליה. שיר אהוב של HIM: Lose You Tonight. מה אתם שומעים עכשיו? Kamelot - III Ways to Epica. מסן/אייסי: [email protected], תוסיפו כפרות
דירוג לפורום 1-10: אחלה פורום. אתם אחראים על איזה פינה בפורום? אם כן, מהי ובאיזה יום היא? לא. הצעות לשיפור? לא נראה לי. עוד משו שבא לכם להגיד? חג עצמאות שמח
השאלה המתחלפת: מאי, סתם חודש או שיש בו דברים מיוחדים? מחר מתכונת במתמטיקה!O:

danduuu

New member
אוו בהצלחה במתכונת !!!

טימטומטיקה זה חרא! בכל מקרה המון המון הצלחה

xXHelenXx

New member
אני, נראהלי O.ם

שם: הלן תאריך לידה: 23 לאוקטובר איפה אתם גרים: צפון ת"א P: שיר אהוב של HIM: RIGHT HERE IN MY ARMS מה אתם שומעים עכשיו? POISON GIRL ^.^ מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: לאיודעת, אני חדשה X.X אתם אחראים על איזה פינה בפורום? אם כן, מהי ובאיזה יום היא? נופ הצעות לשיפור? תכלס, יש פה *טיפונת* אי סדר. עוד משו שבא לכם להגיד? Vallo is a god השאלה המתחלפת: מאי, סתם חודש או שיש בו דברים מיוחדים? כנראה הופעה של כנסיית השכל, [היה] רוק עצמ|א|ות.

../images/Emo3.gif../images/Emo163.gif

שם:נועה תאריך לידה:25.7 איפה אתם גרים: X שיר אהוב של HIM: יש המון מה אתם שומעים עכשיו? The Show Must Go On-Pink Floyd מסן/אייסי: במסר. דירוג לפורום 1-10: 9
אתם אחראים על איזה פינה בפורום? אם כן, מהי ובאיזה יום היא? לא הצעות לשיפור? אממ.. אני לא יודעת.. עוד משו שבא לכם להגיד? מור כוסית. השאלה המתחלפת: מאי, סתם חודש או שיש בו דברים מיוחדים? לחברה טובה שלי יש יומולדת בסוף החודש.. אז מיוחד

למעלה