מסדר נוכחות [מאי]

inbal287

New member
מסדר נוכחות [מאי]

שם: תאריך לידה: איפה אתם גרים: שיר אהוב של HIM: מה אתם שומעים עכשיו? מסן/אייסי: דירוג לפורום 1-10: אתם אחראים על איזה פינה בפורום? אם כן, מהי ובאיזה יום היא? הצעות לשיפור? עוד משו שבא לכם להגיד? השאלה המתחלפת: מאי, סתם חודש או שיש בו דברים מיוחדים?

Heaven Tonight

New member
אנייי =]

שם:חן תאריך לידה:9.9.88 איפה אתם גרים:במעלות..חח שיר אהוב של HIM:כרגע...circel of fear מה אתם שומעים עכשיו?את השירים המגעילים שהשכן שם אצלו בבית|פצוע| מסן/אייסי:[email protected] דירוג לפורום 1-10:7.. אתם אחראים על איזה פינה בפורום? אם כן, מהי ובאיזה יום היא? כן..פינת "תמונת השבוע" בימי חמישי הצעות לשיפור? עוד משו שבא לכם להגיד?מכבי ת"א הפסידו אתמול
השאלה המתחלפת: מאי, סתם חודש או שיש בו דברים מיוחדים? סתם חודש מפוצץ בגרויות ומתכונות|פצוע|

MisteryNick

New member
אני ../images/Emo13.gif

שם: ליאור :) תאריך לידה: 13.9.91 איפה אתם גרים: ראשל"צ שיר אהוב של הימ: the sacrament
בינתיים.. אבל זה משתנה
מה אתם שומעים עכשיו? vampire heart
מסן/אייסי: המסן לא עובד
259147198 דירוג לפורום 1-10: 10
אתם אחראים על איזה פינה בפורום? אם כן, מהי ובאיזה יום היא? לא..הייתי רוצה...אבל לא.
הצעות לשיפור? אין כרגע
עוד משו שבא לכם להגיד? שאתם חמודים
השאלה המתחלפת: מאי, סתם חודש או שיש בו דברים מיוחדים? אמ..יש בו את רוק עצמאות, את המבחן הענק במת' וכל מני כאלה :|

milkshakit

New member
אם את רוצה לעשות פינה ../images/Emo189.gif

יש כמה אפשרויות: ראש בראש - התגעגעתי! החוליה החלשה - כנ"ל
ונראה לי שיש עוד אני לא זוכרת.

MisteryNick

New member
אמממ..

בכיף, רק מישו צריך להסביר לי ת'כללים, מתי אני אמורה לעשות ת'פינה כי אני סנילית

milkshakit

New member
לדעתי הכי טוב יהיה אם ../images/Emo189.gif

תשלחי מסר למנהלת החמודה שלנו והיא תקבע לך פינה ושעה ויום והכל
רק שלא תשכחי כן?

Fable Of Dreams

New member
אניייי

שם: טלי. תאריך לידה: 10.12.88 איפה אתם גרים: בעיר חביבה ושמה חולון. שיר אהוב של HIM: מה אתם שומעים עכשיו? את הטלויזיה שבסלון. מסן/אייסי: 260300616 [email protected] דירוג לפורום 1-10: 10 אתם אחראים על איזה פינה בפורום? אם כן, מהי ובאיזה יום היא? לא. הצעות לשיפור? אין. עוד משו שבא לכם להגיד? שתיי מתכונות באנגלית
השאלה המתחלפת: מאי, סתם חודש או שיש בו דברים מיוחדים? אמ...בגרויות(והמון)!

Fable Of Dreams

New member
רק עכשיו שמתי לב

שלא רשמתי שיר אהוב של HIM...טוב אז קצת(הרבה) בדיליי Right Here In My Arms

danduuu

New member
אניייי../images/Emo13.gif

שם:דנה תאריך לידה:26.3.1989 איפה אתם גרים:קרית אתא שיר אהוב של HIM:ביוטיפול ואממ דיס פורטרס אוף טירס מה אתם שומעים עכשיו?The corrs-breathless מסן/אייסי:345923467 [email protected] דירוג לפורום 1-10: כמובן ש-10 =] אתם אחראים על איזה פינה בפורום? אם כן, מהי ובאיזה יום היא?פינת האומנות,ימי חמישי בד"כ הצעות לשיפור?אממ אין לי ממש עוד משו שבא לכם להגיד?נמאס לשבת בבית חחח! השאלה המתחלפת: מאי, סתם חודש או שיש בו דברים מיוחדים? אממ יש שלושה ימי הולדת לחברות,ל"ג בעומר ומלא מלא מגנים ובגרויות אךך איזה אושר עם הבגרויות האלו

milkshakit

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo189.gif

שם: קארין. תאריך לידה: 11.9.87 איפה אתם גרים: פ"ת שיר אהוב של HIM: Right Here In My Arms, Killing Loneliness מה אתם שומעים עכשיו? כלום.
מסן/אייסי: בכרטיס
דירוג לפורום 1-10: 9 אתם אחראים על איזה פינה בפורום? אם כן, מהי ובאיזה יום היא? אני אחראית על "שיר בהרחבה" (ימי שלישי) וסופ"ש פרוע (ימי שישי). הצעות לשיפור? הרבה מהחדשים שהצטרפו לא מראים את פניהם כאן, אולי פעם במאה שנה.. וחבל שכך. כנ"ל לגבי כמה מהישנים, HIM כנראה לא מעניינים אותם יותר
. אבל בכל זאת הפורום די פעיל לדעתי, אני חושבת שצריכים לפתוח (שוב) יותר דיונים, ולתת עוד פינות לאנשים (החדשים). עוד משו שבא לכם להגיד? HIM ופינלנד << שלמות מטורפת.
השאלה המתחלפת: מאי, סתם חודש או שיש בו דברים מיוחדים? נראה לי שהוא סתם חודש בשבילי
אולי יהיה לי את הריאיון לשירות לאומי (
), אולי אני אתחיל לעבוד בשדה תעופה.. אלוהים גדול. מקווה שזה יהיה חודש טוב ושמח, ולא מדכא בשבילי כמו התקופה האחרונה.

HIMעדיין מעניינים אותי,

פשוט לא יוצא לי לכתוב הודעות ולהגיב בזמן האחרון...

Yellow Alien

New member
יאפ :]

שם:ויקי תאריך לידה:2.11.88 איפה אתם גרים:סוף העולם שמאלה..מעלות.. שיר אהוב של HIM:אממ הרבה אובססיה כרגע ל POISON GIRL מה אתם שומעים עכשיו?את הרעש של המחשב..
מסן/אייסי:[email protected] תוסיפו שאני יכיר את כל הפורום:] דירוג לפורום 1-10: 10 אתם אחראים על איזה פינה בפורום? אם כן, מהי ובאיזה יום היא?לא הצעות לשיפור?לא עולה לי משו לראש... עוד משו שבא לכם להגיד?הייתה לי היום מתכונת באנגלית והיה קשה ..בעע השאלה המתחלפת: מאי, סתם חודש או שיש בו דברים מיוחדים? יש משו מיוחד ידיד שלי מארה"ב בא לבקר :] מקווה לראות אותו יותר מפעם אחת... חוץ מזה הכלל קקה כי מלא בבגרויות ומתכונות.. יום טוב

Rose131

New member
נמנמ../images/Emo29.gif

שם: נועה תאריך לידה: 10.9.91 איפה אתם גרים:ירושלים-מבשרת שיר אהוב של HIM:fortress of tears מה אתם שומעים עכשיו?radio-video- system of a down מסן/אייסי:[email protected] דירוג לפורום 1-10:10
אתם אחראים על איזה פינה בפורום? אם כן, מהי ובאיזה יום היא?הכר את הפורום ביום ראשון
הצעות לשיפור?נממ.. לאדעת
עוד משו שבא לכם להגיד? עצלנים רולזD: השאלה המתחלפת: מאי, סתם חודש או שיש בו דברים מיוחדים?יש בו יומולדת לחברה שליD:

inbal287

New member
אנוכי../images/Emo9.gif

שם: ענבלירון תאריך לידה: 2/8/89 איפה אתם גרים: ירושלים
שיר אהוב של בונג': Sweet Pandemonium מה אתם שומעים עכשיו? Aerosmith - Big 10 Inch מסן/אייסי: תקבלו במסר אם תרצו דירוג לפורום 1-10:
אתם אחראים על איזה פינה בפורום? אם כן, מהי ובאיזה יום היא? שיר עפ"י הפורום [שני], המצעד האפל [סופ"ש], מסדר נוכחות [פעם בחודש] הצעות לשיפור? מה שקארין אמרה
עוד משו שבא לכם להגיד? מיגרנה
השאלה המתחלפת: מאי, סתם חודש או שיש בו דברים מיוחדים? האמת שאין בו שומדבר מיוחד, אבל אני ממש אוהבת אותו...סתם כך

Or Vana

New member
אני ../images/Emo6.gif

שם: אור תאריך לידה: 23.3.90 איפה אתם גרים: חור ליד נתניה שיר אהוב של HIM: Circle Of Fear מה אתם שומעים עכשיו? HIM -This Fortress of Tears מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: 8 אתם אחראים על איזה פינה בפורום? אם כן, מהי ובאיזה יום היא? לא הצעות לשיפור? לא עולות לי.. עוד משו שבא לכם להגיד? יום גרוע השאלה המתחלפת: מאי, סתם חודש או שיש בו דברים מיוחדים? מתכונות ובגרויות זה מיוחד??

מיייייי ../images/Emo13.gif

שם: ירדן תאריך לידה: 12.8 איפה אתם גרים: רחובות שיר אהוב של HIM: Killing Loneliness מה אתם שומעים עכשיו? כריסטינה מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: 10!
אתם אחראים על איזה פינה בפורום? אם כן, מהי ובאיזה יום היא? הצעות לשיפור? אין
עוד משו שבא לכם להגיד?: השאלה המתחלפת: מאי, סתם חודש או שיש בו דברים מיוחדים? סתם חודש

למעלה