מסדרון ארוך וצר

רעות ג

New member
מסדרון ארוך וצר

שלום, אנחנו עוברים לדירה חדשה עם מסדרון צר וארוך (רוחב - 75 ס"מ ואורך 8.5 מטר). נשמח להצעות מה ניתן לעשות כדי שמהסדרון יראה קצת פחות צר וארוך. תודה רבה.

alonaski

New member
מה זה?!?!?!? ../images/Emo4.gif

זה לא מסדרון זה נשמע כמו תעלת למאנש!!!

0 אור 0

New member
אני מבינה שזה אילוץ שאי אפשר לשנות?

כי הדבר הזה ממש לא תקני ומצד שני גם לא נוח בכלל ... אם זה משהו שאין לכם יכולת לשנות על ידי שינוי של שבירת קירות, מה שאני יכולה להציע זה צביעה בצבע הכי בהיר שאפשר (לבן, תכלת מאד בהיר, ירוק מאד בהיר ...), עם כמה פסים דקים לגובה (כמו שער כזה) ב3-4 מקומות לאורך המסדרון - כשגם הפס בצבע לא כהה. תמונות - קטנות ובגובה של ראש אדם בערך, כדי שלא יפריעו למעבר. וכמובן להקפיד על תמונות "רזות" - משהו עם מסגרת יתקע לכם כל הזמן ויפריע. מקווה שאין לכם תאומים שצריך להעביר בעגלה דרך המסדרון הזה ושאתם לא מתכוונים להכנס להריון - אני בהריונות שלי לא הייתי מצליחה לעבור במסדרון הזה בחיים (או שזו שיטה לדיאטה)

נומוש

New member
אם ניתן לשפץ את הדירה -

ממליצה בחום לשכור את שרותיו של מעצב פנים , בטוח שאפשר לעשות ממנה משהו יותר מעניין. וגם אם לא ניתן לשפץ - לקבל ייעוץ , אפילו כללי ורעיוני מבעל מקצוע.

ספוטים והרבה

לא אולם חתונות כמובן , אבל לשים צמדי ספוטים יפים, מתכתיים ומרובעים , שניים בימין , שניים בשמאל , לחילופיןם לאורך המזדרון , האור יתן אפקט, ועם הספוטים תחושה של רוחב, וכמובן צבעיה בצבע בהיר, ואולי תמונה או שתיים מאותה סדרה לשבור את הרצף המזדרון בהצלחה !!

שרונה76

New member
אין לי הרבה ניסיון אבל מה אם מראה

גדולה? אם המסדרון קרוב ליציאה מהדירה זה יכול להיות גם פרקטי להציץ במראה לפני שיוצאים מהבית.

noga30

New member
זה לא תקני מסדרון כזה../images/Emo128.gif

מעל אורך של 4 מ' הוא צריך להיות ברוחב מטר. את יכולה לתבוע את הקבלן, אם יש לך כח להתעסק עם זה. אולי תצרפי תוכנית של הדירה כדי שתקבלי עזרה יותר ספציפית. הייתי צובעת אותו בכמה גוונים כדי לשבור אותו.

שרונה76

New member
אשמח אם תעדכני איך יצא,

יש לי בעייה דומה רק שאני עדיין בשיפוצים של חלקים אחרים בבית ולא הספקתי להגיע לשם, אשמח ללמוד מהניסיון שלך. תודה.

למעלה