מסגרת חברתית?

• פותח הנושא tuis
  • פורסם בתאריך

tuis

New member
מסגרת חברתית?

שלום, מידי פעם אני מגיעה לפורום זה... מזמן לא הייתי - אנחנו גרים באזור מרוחק ואין עוד אספים בסביבתינו... הבחור עוד מעט בן 17 ותהייתי האם יש קבוצות בסביבות גילו שנפגשים ? היכן אפשר למצוא קבוצות שכאלו? אנחנו מוכנים להתארגן לנסיעות עבור מטרה זו - חשוב לי לעזור לו למצוא קבוצת חברה דומה שלא ירגיש כל כך שונה. תודה

schlomitsmile

Member
מנהל
באיזה אזור? אם יש מתנ"ס במריק סביר מכם, שווה לברר על קבוצות רֶעים, אמנם יש בהן לא רק א"סים, אבל יתכן שיהיה לו טוב שם. מעבר לזה, אפשר להתחיל מפורום הנוער של א"סי- הוא יכול להכיר וירטואלית א"סים צעירים, ואולי אח"כ להתארגן גם למפגש.

shavririt

New member
יש גם קבוצות צעירים..

דרך בית אקשטיין, וגם קבוצות אחרות במקומות שונים בארץ. היכנסי לאתר אפ"י (אספרגר ישראל) וחפשי שם במידע מצד ימין בעיקר (מידע רץ).

tuis

New member
סביבינו אין ממש

כלום במרחק סביר - יש שעה וחצי מאיתנו אבל הקבוצה שם לא התאימה לו... בנוסף לאספרגר לצערינו יש לו גם לקויות למידה ודיסלקציה קשה אז הוא כותב ובקושי קורא - שזה מקשה על המימד הוירטואלי...

schlomitsmile

Member
מנהל
אגב כתבת שחשוב לך למצוא לו קבוצה- אני לגמרי מבינה את זה, השאלה מה הוא אומר על זה? האם הוא מעוניין?

tuis

New member
זה משנינו

כלומר הוא גם רוצה אבל אני מנסה למצוא קבוצה מתאימה... ניסינו ללכת לקבוצה אחת אבל לא היו אספיים כלל והיו עם בעיות נפשיות אחרות והוא נבהל ואמר שזה לא מתאים לו... אז בגלל זה אני כן מנסה לעזור לו למצוא קבוצה של דומים לו...

Navva

New member
אזור הדרום רלונטי?

לא רשמת אזור בארץ. בכרטיס שלך רשום "אחר", זה יכול להיות במטולה, וגם אילת. באזור הדרום ע"י באר שבע. אם כן אמסור לך פרטים במסר.

TikvaBonneh

New member
והוא מוזמן לטיול

הבן שלי בגילו יוצא אליו. הם גם טילו יחד בקיץ שעבר וגם בקיץ לפניו.

tuis

New member
מי המארגנים?

מי המצטרפים? יש אספים או ברובם אוטיסטים?

TikvaBonneh

New member
תשובות

המארגנת היא נחמה עמידן, שהקימה את אלוטבע. כולם אספים בתפקוד גבוה מאוד, לא הצלחת לפתוח את המסמך?

tuis

New member
יצרתי קשר עם נחמה..

שלחתי מייל עם מספר שאלות -מקווה שתחזור אלי, נראה על פניו מגניב

TikvaBonneh

New member
בקיץ שעבר היה מדהים

הם היו שבוע בכפר נופש בהולנד ויצאו לטיולי כוכב. הוא יצר שם קשר עם ילדה בגילו והיא עברה ללמוד איתו בבית ספר.

tuis

New member
מספר שאלות...

משום מה המייל לא מצליח להשלח לנחמה... אז אשאל אותך אם זה בסדר מספר שאלות... 1 - מה מספר הנוסעים לטיול? 2- האם יש מפגש הכרות לפני הטיסה? 3- איך סידורי השינה? 4- יש פעילות חברתית מונחת בערבים? 5- איך הימים מתוכננים? הטיול מאורגן או שנותנים להם זמן חופשי ? 6- מה רמת הפיקוח על הנוער? מאוד הייתי מקווה שנצליח ויתאים ....

TikvaBonneh

New member
תשובות

הי, מה הבעיה עם המייל שלה? זה המייל [email protected] 1.מספר הנוסעים הוא מינימום שבעה. בפעם הקודמת אני חושבת שיצאו תשעה. 2. לפני הטיסה בדרך כלל יש קודם כל מפגש אישי בין נחמה לילד, ואחר כך נופשון הכנה באלוטבע של לילה אחד שבו כל הקבוצה נפגשת ורואים איך הם מסתדרים יחד. 3. אני חושבת שהם ישנים שניים בחדר. לא בטוחה. את יכולה גם לטלפן אליה. 4. בטיול בקיץ הייתה. אני מצרפת את התכנית השבועית שהייתה להם. 5. שוב, תראי מה היה בקיץ. היא עדיין לא שלחה את התכנון. הטיול כמובן מאורגן הילדים שלנו אוהבים הבניה. 6. אני חושבת שהיו שלושה מדריכים על תשעה ילדים.

tuis

New member
תודה

הצלחתי בסוף לשלוח את המייל (בפעם הראשונה הוא פשוט חזר אלי...) מחכה לתשובה ממנה- מאוד נראה לי אדבר עם הבן היום ושוב תודה רבה!!

למעלה