מסגרות תיכוניות

מסגרות תיכוניות

היי לכולם, מזמן לא כתבתי - הייתי שקועה כולי בעולם הפרטי שלי. אני זקוקה לעזרה או רעיונות. להזכירכם - אני אמא לשני PDD בוגרים (17 ו- 15.5). השנה הגעתי למסקנה שהגיע הזמן להתקדם במסגרות. הבכור שלי לומד זו השנה הרביעית בכיתת PDD בתיכון בן צבי בקריית אונו והצעיר שלי מסיים השנה את חטיבת בן צבי בקריית אונו. חשבתי שאוכל להעביר את הצעיר לתיכון כך ששניהם יהיו באותה המסגרת אבל השנה קרו יותר מידי דברים שהשאירו אותי עם מחשבות שאולי זו לא המסגרת הנכונה. אני מחפשת מסגרת תיכון רגילה עם כיתת PDD או לחלופין תיכון מיוחד. האם למישהו יש רעיונות או המלצות????? המון תודה, איריס

yonitbrk

New member
אם מרחק הנסיעה מראשון לא מרתיע

אז יש כאן את תיכון עמית עמל שבו יש כיתות תקשורת. או לחילופין בי"ס שיקמים - בי"ס כוללני לאוטיסטים.

בתי ספר תיכון

היי יונית, שנים לא דיברנו - מקווה שאתם בסדר. אין לי בעיה עם המרחק - הבעיה היא שעמית עמל לא מקבל אליו תושבי חוץ מגבעתיים - עניי עירך קודמים - ומתקבלים מאזור ראשל"צ, נס ציונה ורחובות. השנה גבעתיים הצליחה להשחיל לבית הספר תלמיד אחד בלבד - את השני הם כבר סירבו לקבל. יום טוב, איריס

yonitbrk

New member
ומה עם רחובות?

יודעת שב"דה שליט" נפתחו כיתות. אממה - מסגרת חדשה , לא יודעת עד כמה יש להם נסיון וידע.

naomami

New member
אין לי מושג, רק שמעתי על כך ממורים אחרים

באופן עקרוני המתי"א שלנו די משקיע בכל הקשור לחברה בספקטרום, אך זה לא מבטיח שכיתה מסויימת מוצלחת.

צורים

ביום שלישי הקרוב אני עתידה להגיע לצורים כדי להתרשם. ביום שני אני אמורה להתרשם מהמסגרת השיקומים ביפו - נאמר לי על ידי מישהי ממשרד החינוך שהמסגרת מדמה מחלקה פסיכיאטרית צעירה - ובכל זאת אין טוב ממראה עיניים. איריס

TikvaBonneh

New member
תחפשי את הבן שלי שם

קוראים לו יותם והוא מסתובב סביב החתולה והגורים.

למעלה